İthaki Yayınları Soru Hattı

Yayınevi yetkilisi artık sorulara cevap vermiyor, Instagram üzerinden sorabilirsin :slight_smile:

2 Beğeni

İnstagram üzerinden de (en azından bana) nadiren cevap veriyorlar. Tipim kötü sanırım…

2 Beğeni

Estağfurullah hocam, şans işi diyelim.

3 Beğeni

İthaki Bilimkurgu Klasikleri’nde bir Isaac Asimov kitabı daha görmek çok güzel olurdu…

1 Beğeni

Bana da canları isteyince veriyorlar. Bu arada İthaki Günlükleri sayfasına ne oldu bilen var mı?

1 Beğeni

Arkadaşlar -umarım Alican Bey bana kızmaz- Alican Bey’e sorarsanız kısa sürede ve ilgili biçimde cevap veriyor.

Evet bugün ben de o taktiğe başvurdum cevap verdi sağolsun. :smiley:

2 Beğeni

Kadim kanunlar 2. kitaba noldu ya yola mı takıldı :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

https://www.instagram.com/ithakigunlukleri/ duruyor hala, hikaye şeklinde paylaşıyorlar paylaşım olursa

1 Beğeni

Alican Bey bir yanlışlık olmuştur dedi ve sorunu çözdü.

2 Beğeni

Kitap fotoğrafları paylaşan, reklam kapasitesi olan gereksiz kitap hesaplarını paylaşıyorlar. (Repostu doğru anladıysam)

1 Beğeni

Ben de sadece bana yanıt vermiyorlar sanıyordum. Görüldü yapıyorlar bi de ya :joy::joy:

2 Beğeni

Evet doğru. Ben de o hesaplardan birine sahibim ama gereksiz fotoğraflar yerine kitap incelemesi yapıp faydalı olmaya çalışıyorum. :smiley:

1 Beğeni

Evet öyle yapıyorlardı sonunda toptan engel atmışlar. :smiley:

1 Beğeni

Sözüm meclisten dışarı hocam. Ama işe yarar bir sayfaysanız onlara yaramaz. Çünkü amaç şirin profiller ve reklam diye düşünüyorum. İthaki değil tüm yayınevleri böyle.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kişisel hesabı olduğu için oradan soru sormak açıkçası bana saygısızlık olarak geliyor, o yüzden sormamayı tercih ediyorum ancak kurumsal hesaptan cevap gelmediği sürece çaycıya kadar soracağım artık :slight_smile:

2 Beğeni

Kendisi çok ilgili. Öyle hissettirmiyor. Ama soru hattı kapandı yapacak bir şey yok.:slightly_smiling_face:

Teşekkür ederim haber verdiğin için :smile:

2 Beğeni

İletişim yönünden en iyi yayıncılık. JBC ve Gereklişeyler yayıncılık ne sorsam sabırlı bir şekilde güzel üslupla cevap verdiler.

3 Beğeni