Yayınevi yetkilisi artık sorulara cevap vermiyor, Instagram üzerinden sorabilirsin 
İnstagram üzerinden de (en azından bana) nadiren cevap veriyorlar. Tipim kötü sanırım…
Estağfurullah hocam, şans işi diyelim.
İthaki Bilimkurgu Klasikleri’nde bir Isaac Asimov kitabı daha görmek çok güzel olurdu…
Bana da canları isteyince veriyorlar. Bu arada İthaki Günlükleri sayfasına ne oldu bilen var mı?
Arkadaşlar -umarım Alican Bey bana kızmaz- Alican Bey’e sorarsanız kısa sürede ve ilgili biçimde cevap veriyor.
Evet bugün ben de o taktiğe başvurdum cevap verdi sağolsun. 
Kadim kanunlar 2. kitaba noldu ya yola mı takıldı 
https://www.instagram.com/ithakigunlukleri/ duruyor hala, hikaye şeklinde paylaşıyorlar paylaşım olursa
Alican Bey bir yanlışlık olmuştur dedi ve sorunu çözdü.
Kitap fotoğrafları paylaşan, reklam kapasitesi olan gereksiz kitap hesaplarını paylaşıyorlar. (Repostu doğru anladıysam)
Ben de sadece bana yanıt vermiyorlar sanıyordum. Görüldü yapıyorlar bi de ya 

Evet doğru. Ben de o hesaplardan birine sahibim ama gereksiz fotoğraflar yerine kitap incelemesi yapıp faydalı olmaya çalışıyorum. 
Evet öyle yapıyorlardı sonunda toptan engel atmışlar. 
Sözüm meclisten dışarı hocam. Ama işe yarar bir sayfaysanız onlara yaramaz. Çünkü amaç şirin profiller ve reklam diye düşünüyorum. İthaki değil tüm yayınevleri böyle.
Kişisel hesabı olduğu için oradan soru sormak açıkçası bana saygısızlık olarak geliyor, o yüzden sormamayı tercih ediyorum ancak kurumsal hesaptan cevap gelmediği sürece çaycıya kadar soracağım artık 
Kendisi çok ilgili. Öyle hissettirmiyor. Ama soru hattı kapandı yapacak bir şey yok.
Teşekkür ederim haber verdiğin için 
İletişim yönünden en iyi yayıncılık. JBC ve Gereklişeyler yayıncılık ne sorsam sabırlı bir şekilde güzel üslupla cevap verdiler.