Bu tasarim hollandada cikan zaman carki karton kapak kitaplariyla tamamen ayni (2014 basim). Yani bu tasarimi onceden zaten gormustum, ve benim fikrimce cok ta kotu degil. Ama suan kullandiklari ciltli versiyon tasarimi bence daha guzel. Genel anlamda ben pekte kapaklari umursamiyorum acikcasi. Icerik olarak tercumesi iyi olsun. Bana gore en onemlisi o.
Bende 4cu ve 13cu ciltli kitap eksik. Bir turlu ilerliyemiyorum bu yuzden. Sabirsizlikla bekliyorum
çeviri konusunda size katılıyorum. Zaman Çarkının karton kapaklı olanları çıktı mı yoksa henüz çıkmadı mı? Bir de, bunları ben göremedim, nerden bakabiliriz kapaklara?
Zaman Çarkı serisinin şu an tükenen 4. ve 13. kitaplarının ciltli basımlarının durumunu merak edenler için iç ferahlatan bir cevap aldım. Gelecek yıla sarkmayacağını umuyorum.
Zaman Çarkı’nı ciltsiz toplarsam sizce toplamda kaç TL kar ederim? Ve hangisini tavsiye edersiniz? Bu konuda aylardır kendimle bir uzlaşmaya varamadım…
Ciltsizi epey uyguna gelecektir bir de şu durum da var, ciltli olanlarda editöryal hata çok fazla var. O dönem ithaki yazılımsal bir değişikliklere de gitmişti o yüzden bozulan bazı harfler vardı ciltlilerde. Bir daha baştan kontrol edilip ciltsiz şekilde çıkacaktı o yüzden iki versiyona da sahip değilseniz ciltsizler içerik olarak daha kusursuz olacaktır.
İlknoktada önsiparişe çıktı ilk kitap oradan bakabilirsiniz. 2 ~ 14 kapaklarını merak ediyorsanız başka bir başlıkla paylaştım hepsini, kindle edisyonlarının kapakları almışlar.