Hadi bakalım
Yılanlı Eric Rücker Eddison’dan The Worm Ouroboros galiba. Unutulmuş fantazya klasikleri serisi için olabilir 1922’de yazılmış çünkü.
Diğerinde bir el var, tahmin yürütmek zor. Lord Dunsay - The Charwoman’s Shadow diyelim. Bu da 1926, yine aynı seri için olabilir.
Hangi görsel Dune ile alakalı? Anlayamadım da, özellikle sarı görseli 
Heee tamamdır 

Öyle görünüyor. Tebrikler.
Sarı da Dune olamaz çünkü sırada 50. kitap var ve daha önce basılmamış bir kitap olduğu söylenmişti.
Yakın zamanda görmedim öyle bir haber.
Kallavi , fış fışlı kitap önerilerinizi bekliyoruz .
Görselden bağımsız tahmin yapıyorum, sanki William Gibson basacaklarmış gibi bir his var 
Gibson’ın basılmamış kitabı olup olmadığını da bilmiyorum doğrusu 
- kitap Neuromancer olsa mesela. Başka hiçbir kitabın beni o kadar mutlu edebileceğini sanmıyorum.
Neuromancer dediğiniz William Gibson’un Sprawl üçlemesi mi? Eğer öyleyse 50. kitap daha önce çevrilmemiş bir kitap olacak demişlerdi.
Evet. Öyle olacağını biliyorum. Demek istediğim, daha önce basılmamış hiçbir kitap beni Neuromancer kadar mutlu edemez.
Kuşkusuz bu beni de çok mutlu ederdi ama Neuromancer daha önce basıldığı için ihtimal sıfır. Umarım 50. kitap, Gibson’un başka bir kitabı olur. Emre bey, Sprawl üçlemesininin basılacağını da daha önce söylemişti diye hatırlıyorum.
Biraz kaçamak cevaplar vermişti. William Gibson evet ama Neuromancer kesin değil gibi anlamıştım ben.
- Kitap Dangerous Visions olur mu dersiniz?
- kitap için ben de tahminimi Gene Wolfe - The Shadow of the Torturer’dan yana kullanıyorum

The Worm Ouroboros, İthaki tarafından basılacak zaten (bkz. Elric Ruh Hırsızı sf.22) ama hangi seriye dahil ederler bilinmez.
Bu yhn’nin açılımı nedir bilen var mı?
Yayına hazırlayanın notu
Teşekkür ederim bayadır gördükçe aklıma geliyordu.