İthaki Yayınları Soru Hattı

Anladım teşekürler.()

1 Beğeni

Genellikle cevap alıyorum.

Haziran ayında da aynı cevap veriliyordu. Raflarda olana kadar bilemeyiz.

Benim son 3 aydır 4 ayrı mesajıma da cevap verilmedi. Normal sorulardı ayrıca.

1 Beğeni

Çok teşekkürler cevap veren herkese

Bana veriyorlar genellikle :smiley: bir iki kez vermemişlerdir.

1 Beğeni

bende fuarda sormuştum bu konu çok abartılıyor matbaada şuan bu işler öyle kolay olmuyor kesin çıkacak demişlerdi ama güvenemedim.Diğer ciltleri de bu yüzden almıyorum aslında şimdiden toplamak lazım .

Dediğiniz gibi başlamak lazım ama ciltlileri %50 indirimde bile ateş pahası oluyor. 1 ciltli yerine 2-3 kitap alınabiliyor. :pensive:

Bence de çok pahalı ama kendi adıma konuşuyorum tek hobim olarak kitaplar kaldı önceden playstation oyunları alırdım şimdi onların fiyatları malum bir oyun 400 liradan aşağı çıkmıyor playstation ı kaldırdım bir kenarı sadece kitap alıyorum ama kitaplarda pahalanıyor durum vahim…

1 Beğeni

Bende sürekli oyun filan alırken artik param sadece kitaplara gidiyor ama fazlaca kitap sahibi olmadığım için bir ay 4-5 tane alıyorum okuyorum diğer aya yine aynısını yapıyorum. Onları aldığım paraya 1 zaman çarkı alsam şu an seriye başlamayı düşünmediğim için okuyacak kitabım kalmıyor. Maddi olarak belli bir gelirim olana kadar mecburen almadan erteliyorum o yüzden. Umarım o zamana kadar piyasada kalır ciltli sürümler. :pensive:

2 Beğeni

Alican bey in benim soruma verdigi cevap “yıl sonu çıkacak” tı 1 hafta oldu soralı

1 Beğeni

Benim de Bilge Adamın Korkusu’nda ciltten kopmalar oldu. Göndermeyi düşünüyorum ama gönderdiğiniz kitabın takibinde sıkıntı oluyor mu? Ellerine ulaştı mı, onlar yenisini gönderdi mi, kargoda kaybolur vs takip edilecek bir yer olmayacağından eldekinden de olmayalım diye tereddüt ettim

1 Beğeni

Kitabı İthakinin adresine üzerine postitle vs. not yazarak sorunu belirtip yollayın. Zaten siz gidişini kontrol edebiliyorsunuz. Sonrasında bana 10 gün sonra geldi kitap, ben yolladığımda. Geri gelmeme ihtimali yok. 3 defa falan değişim yaptım bu şekilde.

2 Beğeni

:joy::joy:Yediğimi söylemedim, arkadaş merak etmiş boşuna sormasın diye söylemek istedim, öyle olsa büyük heyecanla gelir geçen hafta paylaşırdım ki bir ithaki mağduru olarak ne yaptıkları işlere nede verdikleri bilgilere güvenmiyorum.Sadece burcununkitaplari instagramda matbaa da diye bilgi aldim seklinde bir açıklama yaptigi icin bakalim kendileri ne diyecek bu ise seklinde sordum kendilerine ki burcu ya farkli bana farkli bilgi vermişler.Buda ne kadar güvenilmez olduklarini gayet net gösteriyor.

2 Beğeni

Aslında hepimizin temennisi bu, dizi içinde olan serilerin tamamlanması.

5 Beğeni

Kızıl mars"da 3 kitaplik seriymiş.Yeni ögrendim.Başka seri olan varmi acaba.

2 Beğeni
  • Dune
  • Bir Uzay Destanı
  • İşkencecinin Gölgesi
7 Beğeni

Kültür seri ama devam şeklinde değil diye biliyorum. Hatta tamamı basılmayacak demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

3 Beğeni

Hocam ciltli baskıları kartonda olduğu yeni kapaklar ile basmayacaklarını söylemişlerdi

1 Beğeni

Barut büyücüsü serisi nasıl iyi mi?

Öyle bişey yaparlarsa elimde ki 10 cilt zaman çarkını yayınevi kapılarında yakarım. Basacağız dediler olmaz öyle şey.

1 Beğeni