İthaki Yayınları Soru Hattı

Arkadaşın söylemeye çalıştığı; ciltli baskılarda, yeni kullanılan karton kapakların görsellerine geçilmeyecek ve ciltli baskılar eski görsellerle basılmaya devam edecek.

1 Beğeni

Stres seviyem çok biraz aşırı tepki göstermişim.:sweat_smile: Neyse bir an evvel çıksın artık psikolojimiz bozulmaya başlıyor.

1 Beğeni

Brandon Sanderson - Elantris

Bu kadar uzun bir aradan sonra kapak değişimine gitmemelerine sevindim. Darısı devam kitaplarının başına diyelim.

4 Beğeni

Bu satışa açılan baskıda bir yanlışlık var, 2014 baskı ve fiyatı da 2014 fiyatı

2 Beğeni

Hata olmayabilir oraları düzeltirler. Daha önce Anayurt ve Güz Alacakaranlığı E. kitaplarında da benzer durum olmuştu. İlknokta’da geç satışa açılmıştı.

2 Beğeni

Emek kitap dışında olan dağıtıcılarda ve emek kitabın tedarikçisi olduğu siteler dışında yok, depodan çıkmış da olabilir. Neyse nasılsa ben almayacağım, alacaklar düşünsün :slight_smile:

2 Beğeni

Bende kitap var. Devamı çıkarsa alırım. :slight_smile: Nisan-Mayıs aralığında ikinci kitabı bekliyorum, bakalım.

1 Beğeni

Kapak değişmiştir bence, şimdi yeni kapak sende “olmasındı mı :crazy_face:

2 Beğeni

Dolmuşu pek sevmiyorum, çok kalabalık ve yer bulup oturma sorunu oluyor. Otobüs ve Metro daha iyi. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de geçen gittim oraya çok güzeldi :slight_smile:

1 Beğeni

Devam kitabı çıkmadan almam ben, kapak falan paylaşmışlardı sanırım ama güvenim kalmadı artık.

1 Beğeni

Elric destanı basılır mı sizce?

ilk nokta da yok :thinking::thinking:

1 Beğeni

resim

Mail geldi çıkmış satışa

2 Beğeni

sahaf lara geçmiş olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Onlar başka sayıları almışlardır şimdiden. Sırada hangi kitabın baskısı bitecek bakalım :hanci:

2 Beğeni

Keşke BlackFriday e yetişseydi de toptan alabilseydik…

1 Beğeni

Süper haber bu. Bir aya 13 de çıkar o zaman.:love_you_gesture:t2:

2 Beğeni

Zebramo’da ki ilanlar kalkmış hep :joy::joy: Ben niye bu kadar mutlu oldum ya sonuçta serbest piyasa

11 Beğeni