İlk basımında vardı o sorun. Gönderirseniz değişim yapıyorlar. Ben soru başlığı kapanmadan yazmıştım, gçnderdim sonra değiştirdiler.
Merhabalar. Zaman çarkının 4. Ve 13. Cildi hiçbir yerde kalmamış. Tekrar ciltli olarak basılacak mı yoksa onlar da 1. Kitabın yeni karton kapağı gibi mi basılacak?
Yayınevi yetkilisi forumda aktif değil, sorularınızı cevaplıyamaz. Sosyal medya üzerinden sorabilirsiniz Sorunuza gelirsek yakın zamanda 4. cildin tekrardan basılacağı söylenmişti.
Sana şöyle söyleyeyim kaç ay oldu saymadım hâlâ daha ya basılacak yada matbaa aşamasında deniyor ben 2019 dan ümidimi kestim
Bir ara “2020 den sonra yalnızca karton kapak basılacak ciltlilere yeni baskı gelmeyecek” diye bir söylenti dolaşıyordu acaba doğruluk payı nedir?
Bilgisi olan var ise cevaplayabilir mi?
Ciltli olarak 4 ve 13 gelir bence çünkü bandrol almışlardı mart ayında
Merhaba direk instagramdan falan mesaj atınca cevap veriyorlar mı? Nereden sorabilirim?
Genelde cevap vermiyorlar. Ciltli baskı gelecek. Sene sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz demişlerdi. O tarih olmaz artık. Ama geleceğini söylediler.
Öyle bir şey yok. Yayınevi yetkilisi ciltli baskıların her zaman olacağını ve karton kapakların da basılmaya devam edileceğini söyledi. Sadece ciltlinin eski 1-2 şeklinde ayrılan karton versiyonlar basılmayacak.
Anladım teşekürler.()
Genellikle cevap alıyorum.
Haziran ayında da aynı cevap veriliyordu. Raflarda olana kadar bilemeyiz.
Benim son 3 aydır 4 ayrı mesajıma da cevap verilmedi. Normal sorulardı ayrıca.
Çok teşekkürler cevap veren herkese
Bana veriyorlar genellikle bir iki kez vermemişlerdir.
bende fuarda sormuştum bu konu çok abartılıyor matbaada şuan bu işler öyle kolay olmuyor kesin çıkacak demişlerdi ama güvenemedim.Diğer ciltleri de bu yüzden almıyorum aslında şimdiden toplamak lazım .
Dediğiniz gibi başlamak lazım ama ciltlileri %50 indirimde bile ateş pahası oluyor. 1 ciltli yerine 2-3 kitap alınabiliyor.
Bence de çok pahalı ama kendi adıma konuşuyorum tek hobim olarak kitaplar kaldı önceden playstation oyunları alırdım şimdi onların fiyatları malum bir oyun 400 liradan aşağı çıkmıyor playstation ı kaldırdım bir kenarı sadece kitap alıyorum ama kitaplarda pahalanıyor durum vahim…
Bende sürekli oyun filan alırken artik param sadece kitaplara gidiyor ama fazlaca kitap sahibi olmadığım için bir ay 4-5 tane alıyorum okuyorum diğer aya yine aynısını yapıyorum. Onları aldığım paraya 1 zaman çarkı alsam şu an seriye başlamayı düşünmediğim için okuyacak kitabım kalmıyor. Maddi olarak belli bir gelirim olana kadar mecburen almadan erteliyorum o yüzden. Umarım o zamana kadar piyasada kalır ciltli sürümler.
Alican bey in benim soruma verdigi cevap “yıl sonu çıkacak” tı 1 hafta oldu soralı