Benim de Bilge Adamın Korkusu’nda ciltten kopmalar oldu. Göndermeyi düşünüyorum ama gönderdiğiniz kitabın takibinde sıkıntı oluyor mu? Ellerine ulaştı mı, onlar yenisini gönderdi mi, kargoda kaybolur vs takip edilecek bir yer olmayacağından eldekinden de olmayalım diye tereddüt ettim
Kitabı İthakinin adresine üzerine postitle vs. not yazarak sorunu belirtip yollayın. Zaten siz gidişini kontrol edebiliyorsunuz. Sonrasında bana 10 gün sonra geldi kitap, ben yolladığımda. Geri gelmeme ihtimali yok. 3 defa falan değişim yaptım bu şekilde.
Yediğimi söylemedim, arkadaş merak etmiş boşuna sormasın diye söylemek istedim, öyle olsa büyük heyecanla gelir geçen hafta paylaşırdım ki bir ithaki mağduru olarak ne yaptıkları işlere nede verdikleri bilgilere güvenmiyorum.Sadece burcununkitaplari instagramda matbaa da diye bilgi aldim seklinde bir açıklama yaptigi icin bakalim kendileri ne diyecek bu ise seklinde sordum kendilerine ki burcu ya farkli bana farkli bilgi vermişler.Buda ne kadar güvenilmez olduklarini gayet net gösteriyor.
Aslında hepimizin temennisi bu, dizi içinde olan serilerin tamamlanması.
Kızıl mars"da 3 kitaplik seriymiş.Yeni ögrendim.Başka seri olan varmi acaba.
- Dune
- Bir Uzay Destanı
- İşkencecinin Gölgesi
Robot serisi de vardı, hah bir de Kültür serisi…
Kültür seri ama devam şeklinde değil diye biliyorum. Hatta tamamı basılmayacak demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Bitmeyen Savaş’ı ben de belirtecektim ama bizzat bana söylemişlerdi ilk kitabın yarısı kadar bile olamaz devam kitapları, o yüzden seri yapmayacaz diye.
Hocam ciltli baskıları kartonda olduğu yeni kapaklar ile basmayacaklarını söylemişlerdi
Barut büyücüsü serisi nasıl iyi mi?
Öyle bişey yaparlarsa elimde ki 10 cilt zaman çarkını yayınevi kapılarında yakarım. Basacağız dediler olmaz öyle şey.
Arkadaşın söylemeye çalıştığı; ciltli baskılarda, yeni kullanılan karton kapakların görsellerine geçilmeyecek ve ciltli baskılar eski görsellerle basılmaya devam edecek.
Stres seviyem çok biraz aşırı tepki göstermişim. Neyse bir an evvel çıksın artık psikolojimiz bozulmaya başlıyor.
Brandon Sanderson - Elantris
Bu kadar uzun bir aradan sonra kapak değişimine gitmemelerine sevindim. Darısı devam kitaplarının başına diyelim.
Bu satışa açılan baskıda bir yanlışlık var, 2014 baskı ve fiyatı da 2014 fiyatı
Hata olmayabilir oraları düzeltirler. Daha önce Anayurt ve Güz Alacakaranlığı E. kitaplarında da benzer durum olmuştu. İlknokta’da geç satışa açılmıştı.
Emek kitap dışında olan dağıtıcılarda ve emek kitabın tedarikçisi olduğu siteler dışında yok, depodan çıkmış da olabilir. Neyse nasılsa ben almayacağım, alacaklar düşünsün