Bende kitap var. Devamı çıkarsa alırım. Nisan-Mayıs aralığında ikinci kitabı bekliyorum, bakalım.
Kapak değişmiştir bence, şimdi yeni kapak sende “olmasındı mı ”
Dolmuşu pek sevmiyorum, çok kalabalık ve yer bulup oturma sorunu oluyor. Otobüs ve Metro daha iyi.
Ben de geçen gittim oraya çok güzeldi
Devam kitabı çıkmadan almam ben, kapak falan paylaşmışlardı sanırım ama güvenim kalmadı artık.
Elric destanı basılır mı sizce?
ilk nokta da yok
Mail geldi çıkmış satışa
sahaf lara geçmiş olsun
Onlar başka sayıları almışlardır şimdiden. Sırada hangi kitabın baskısı bitecek bakalım
Keşke BlackFriday e yetişseydi de toptan alabilseydik…
Süper haber bu. Bir aya 13 de çıkar o zaman.
Zebramo’da ki ilanlar kalkmış hep Ben niye bu kadar mutlu oldum ya sonuçta serbest piyasa
Kapitalizm çirkin bir şey, o yüzden mutlanmışsındır.
İstemsizce sesli güldüm ya😂
(Türkçe altyazı: Kendimi iyimser görürdüm ama sen o kadar iyimsersin ki ben karamsar olan oldum (gibi bir şey))
@Waxillium ben bu da size kapak olsun beee yazacaktım altlarına. Keşke silmeselerdi.
Dört gider, yedi gelir. Çok da şey yapma istersen.
Tam bir aptallık örneği başka bir şey değil.
Zaten internetten %50’ye varan indirimlerle alıyorlar, ulan bari baskısı bitince en kötü etiket fiyatına sat ki hem tenezzül ettiğin 3’ü 5’i kazan, hemde okumak isteyen alsın okusun. 150 250 350’den vurgun yapıyım derken yeni baskısı yapılınca “elinde” patlıyor, okumak isteyen de boşu boşuna beklemiş oluyor. Bizim insanlarımızın aklının 2000 yıldır yapılan al-sat’a bile basmıyor olması cidden üzücü.
Dokuzuncu Cilt çıkalı yıl olacak adam hâlâ 500’den listeliyor Nadir’de. Ben bir miktar üstüne satılmasını anlıyorum fakat benim bir tık anlayışımla uyuşmuyor tabii sahaf anlayışı. Hepsi burayı takip ediyor ve aylardır gelecek deniliyor. Bandrol alınmış görüyorsun daha hâlâ neyi zorluyorsun ki? Koy 70-80 liraya gitsin. Hem iki katı kazan hem de işin yürüsün. O kitap orada bir sene bekleyince kâr etmiyorsun ki…
Ben altıdan önce yediyi alayım en iyisi cadılık hisleri falan… tutar mı tutar