İthaki Yayınları Soru Hattı

Bende kitap var. Devamı çıkarsa alırım. :slight_smile: Nisan-Mayıs aralığında ikinci kitabı bekliyorum, bakalım.

1 Beğeni

Kapak değişmiştir bence, şimdi yeni kapak sende “olmasındı mı :crazy_face:

2 Beğeni

Dolmuşu pek sevmiyorum, çok kalabalık ve yer bulup oturma sorunu oluyor. Otobüs ve Metro daha iyi. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de geçen gittim oraya çok güzeldi :slight_smile:

1 Beğeni

Devam kitabı çıkmadan almam ben, kapak falan paylaşmışlardı sanırım ama güvenim kalmadı artık.

1 Beğeni

Elric destanı basılır mı sizce?

ilk nokta da yok :thinking::thinking:

1 Beğeni

resim

Mail geldi çıkmış satışa

2 Beğeni

sahaf lara geçmiş olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Onlar başka sayıları almışlardır şimdiden. Sırada hangi kitabın baskısı bitecek bakalım :hanci:

2 Beğeni

Keşke BlackFriday e yetişseydi de toptan alabilseydik…

1 Beğeni

Süper haber bu. Bir aya 13 de çıkar o zaman.:love_you_gesture:t2:

2 Beğeni

1302299529276_1377931

1 Beğeni

Zebramo’da ki ilanlar kalkmış hep :joy::joy: Ben niye bu kadar mutlu oldum ya sonuçta serbest piyasa

11 Beğeni

Kapitalizm çirkin bir şey, o yüzden mutlanmışsındır. :joy:

2 Beğeni

İstemsizce sesli güldüm ya😂
(Türkçe altyazı: Kendimi iyimser görürdüm ama sen o kadar iyimsersin ki ben karamsar olan oldum (gibi bir şey))

@Waxillium ben bu da size kapak olsun beee yazacaktım altlarına. Keşke silmeselerdi. :joy:

2 Beğeni

Dört gider, yedi gelir. Çok da şey yapma istersen. :smiley:

3 Beğeni

Tam bir aptallık örneği başka bir şey değil.

Zaten internetten %50’ye varan indirimlerle alıyorlar, ulan bari baskısı bitince en kötü etiket fiyatına sat ki hem tenezzül ettiğin 3’ü 5’i kazan, hemde okumak isteyen alsın okusun. 150 250 350’den vurgun yapıyım derken yeni baskısı yapılınca “elinde” patlıyor, okumak isteyen de boşu boşuna beklemiş oluyor. Bizim insanlarımızın aklının 2000 yıldır yapılan al-sat’a bile basmıyor olması cidden üzücü.

11 Beğeni

Dokuzuncu Cilt çıkalı yıl olacak adam hâlâ 500’den listeliyor Nadir’de. :slight_smile: Ben bir miktar üstüne satılmasını anlıyorum fakat benim bir tık anlayışımla uyuşmuyor tabii sahaf anlayışı. Hepsi burayı takip ediyor ve aylardır gelecek deniliyor. Bandrol alınmış görüyorsun daha hâlâ neyi zorluyorsun ki? Koy 70-80 liraya gitsin. Hem iki katı kazan hem de işin yürüsün. O kitap orada bir sene bekleyince kâr etmiyorsun ki…

8 Beğeni

Ben altıdan önce yediyi alayım en iyisi :joy::joy: cadılık hisleri falan… tutar mı tutar

1 Beğeni