6-9-11 geldiğinde 4-13 gitmişti. Bence sırada 7-8-12 var.
Bizim insanlarda hemen kazanayım çok kazanayım var. Sonra da elinde patlıyor.
Hemen kazanamıyor ki. Hemen kazansa hemen satmalı ama sekiz ay o sitede öylece sürünüyor. O sırada da baskı geliyor.
Hemen satılır diye bakıyor. Satılırsa çok kazanayım
Kaç olursa olsun. Zaman çarkı her zaman sahibine kazandırır unutmayın 15 kitap. Bütün seriyi piyasada tutması zor
Zaman çarkı 13 hakkında bilgisi olan var mı?
Ben İstanbul Tüyap’ta İthaki standında çalışmıştım ve bunu sorduğumda ilk olarak 4. cilt yakın zamanda gelecek demişlerdi(ki geldi). 13 için ise daha zamanı var demişlerdi.5-6 aydan önce bekleme bence.
4 aydır baskısı yok kitabın. 5-6 aydan önce basarlar bence.
İnşallah benim de 10. kitaba kadar var ben de bekliyorum çıkmasını.
Direkt bir sorum olacak @Unal_Kocak Bey’e: yanlış baskı olduğunu aylar önce her platformda belirttiğim kitabın tüyapta satıldığını görmüştüm. Bugün de penguende aynı baskı ile satıldığını gördüm. Bu tip hataların sahiplenilmesi için ne yapılması lazım sizce?
Hazır herkes toplanmışken sorayım.
Zaman çarkını ciltli mi alsam ciltsiz mi. Benim için ya hepsi ciltli olmalı yada ciltsiz.(Kastım bu seri için.) Bir tane eksik olsun psikolojim altüst olur. İthakinin ciltli basmaya devam edeceği meçhul. Cevaplarinizi bekliyorum
bu hızla ciltsizlerin bitmesini 5-6 sene beklersin en az
Ciltli.Daha uzun ömürlü ve basılması ve baskılarının bulunması daha kolay.
@ali1234512 haklsın ama bazen şaşırtabiliyorlar.
@abkaen 13. Kitabın piyasada olmaması kafamı karıştırdı. Geçen D&R mağazasına gittim oradaki çocuk dediki ciltliler piyasadan çekiliyor basmazlar artık falan
@Efe_Kilic yayınevinin tutumunu bilmiyordum 5000 küsür mesajdan da burada bulamadım acemisiyim buraların. Bu yüzden sormak istedim teşekkür ederim geri dönüş için.
@Pyrewrath bir yılda toplayabilirsem çok güzel olur o zaman teşekkür ederim
Ciltliler piyasada olmaya devam edecek en azından bir kaç yıl daha. Emre Bey forumdayken çok kesin konuşmuştu bu konuda. Mağaza çalışanlarına çok itimat etmemenizi öneririm.
Neden basmasın ciltlileri ya? Alakasız kişilerin dedikodularını değil yayınevi yetkilerini ciddiye almanızı tavsiye ederim. Ciltlileri basmayı bıraktıkları falan yok. Piyasadan toplatıldığı da yok, tam tersi 2019 yılı içinde neredeyse serinin yarısının yeni baskısı yapıldı.
Ciltsiz olanlar yeni kapak ile basılıyor ve henüz sadece 1. Cilt basıldı.
Zaman Çarkı 4 ü alıp ta eline ulaşan varmı? Ayın 4 ünde verdiğim sipariş halen tedarik aşamasında kaldı
Bende Kidega’dan aldım. Yarın kargoya verilemesi gerekiyor ama hala temin edilme aşamasında.
“Emre Bey üstünde çalışıyor, çok beklemezsiniz.” yanıtını aldım.