İthaki Yayınları Soru Hattı

Bu hafta satışa çıkıyor nihayet PKD’ler. Bundan sonraki süreçte de 3’er 4’er adet şeklinde mi çıkacak kitaplar? Bir de ilk defa çıkacak olanla daha önce çıkmış olan arasındaki dengeyi nasıl kuracaksınız? 15-16 kitap var sanırım hiç çevrilmeyen.

K.J Parker’dan kitap gelir mi?

Son olarak yeni bir öykü derlemesi görecek miyiz bkk’da ya da bağımsız olarak? Complete Clarke, Pohl, Tiptree, Silverberg ya da başka yazar.

4 Beğeni

Ömer Bey öncelikle hoş geldiniz. 4-5 ayda bir de olsa İnstagram’dan darlıyordum sizi aramızda görmek mutlu etti. Arkadaşlar merak ettiğim bir çok şeyi sormuş, beni heyecanlandıran çok fazla haber de var. Umarım her şey planladığınız gibi gider. Birkaç soru da ben sıkıştırayım araya :slight_smile:

Pegasus’un bir türlü 3. cildini basmadığı Parçalanmış Deniz Serisi’ni ileride İthaki’de görür müyüz?

Simon Beckett’ın David Hunter Serisinin son kitabını yayımlamayı düşünüyor musunuz?

Çizgi Romanı biraz ağırdan alacağız yazmışınız ama Marmara Çizgi’nin yarım bıraktığı Saga Serisini yayımlamayı düşünür müsünüz?

1 Beğeni

Best Served Cold’un cevrildiginden haberim yoktu. Kasımda Devils, aralıkta Best Served Cold gelecek demek, bu müthiş bir haber, cok sevindim. Sonunda Joe Abercrombie’ye agirlik verdiğiniz için çok teşekkürler. Dunyada oldukça popülerlesen, okuması çok keyifli bir yazar. Cevrilen kitap sayisi arttikca Turkiye’de de hakettigi ilgiyi gorecegine inaniyorum.

Age of Madness serisini de basmayı planlıyor musunuz, yoksa önceliğiniz aradaki stand-alone kitapları basmak mı olacak?

6 Beğeni

Şahsen bende almak istediğim cevapları aldım. Abercrombie bizim okurlarin tarzına çok uygun. Umarım devamı gelir ve satışları iyi olur.

5 Beğeni

Merhaba, sun eaterla alakalı seneye çalışma yapacağınızı belirtmişsiniz sanırım. 2026da ilk kitabı kesin görebilir miyiz?

Ve kapak olarak US cover mı kullanılacak çünkü kitabın basılacağının haberi verilirken o kapağın görseli kullanılarak verilmişti.

1 Beğeni

Selamlar Ömer Bey, Katilbot Günlükleri serisinin ikinci kitabı Yapay Koşullanma’nın baskısını bir türlü bulamadım. Yeni baskısı yapılacak mı, ne zaman yapılacak? Bu konuda aylar önce mail de atmıştım ancak geri dönüş sağlanmadı. Sizin bir bilginiz var mı?

2 Beğeni

Merhaba. Gedik Savaşları Efsanesi serisini yeniden basmayı düşünüyor musunuz?

1 Beğeni

Roma Eterna ile The Years of Rice and Salt’ı basmayı düşünüyor musunuz?

1 Beğeni

Çizgi roman basmayı şimdilik düşünmediğinizi belirtmiştiniz üstte. Ama yine de sorayim. Joe Sacco’nun tükenen kitaplarını yada hiç basmadığınız kitaplarını basma ihtimaliniz var mı?

1 Beğeni

Bester ve Hiçi için teşekkürler. Kavram yayınlarının basmadığı 4. kitap da olacak mı?

1 Beğeni

Selamlar.

Ruth Ware ve Riley Sager’ları Yabancı’ya geçirdik. Oradan devam edecek.

A Master of Djinn şimdilik programda yok.

Jane Harper’a devam etmeyeceğiz.

Asimov’lar seneye mayıs ve eylülde çıkacak. Kurgudışılarını da basmayı düşünüyoruz.

Üç Cisim Problemi’nde 1 ve 3’te sıkıntı kalmadı, ikinci cildi baştan çevirttik. Kasımda yeni çeviriyle gelecek. Neuromancer iyi bizce ya. O kitap anca o kadar olur. İngilizcesi de öyle onun…

Cixin Liu’dan bir roman bir öykü kitabı gelecek.

Nathan B.’den North American Lake Monsters çıkacak. Langan yok planda.

Sanderson konusunda bazı sürprizler olabilir. 

Hobbit resimli basacağız tekrar. Sözleşme bekliyoruz. Pilgrim’leri seneye bitireceğiz umarım.

PKD’ler her ay 1 tane çıkacak.

Şu an öykü derlemesi yok planda.

Parçalanmış Deniz serisi hakkında yorum yok. 

Beckett yok planımızda şu an.

Saga serisini düşünmüyoruz.

Sun Eater şu kapaklarla çıkacak: https://m.media-amazon.com/images/I/81Mkm8TCFML._UF894,1000_QL80_.jpg

Gediksavaşları gündemimizde yok.

Roma Eterna ve The Years of Rice and Salt’ı düşünmüyoruz.

Joe Sacco’dan bir kitap basacağız sadece.

Hiçi’den ne varsa çıakcak.

52 Beğeni

Merhaba, Dük Elric kitabını tekrar basmayı düşünüyor musunuz?

2 Beğeni

Üç Cisim Problemi’nin 1 ve 3. cildini ben 2 sene önce almıştım. Düzelti mi yapıldı? Ömer Bey, “1 ve 3’te sıkıntı kalmadı” deyince merak ettim. Ya da kaçıncı basımdan itibaren düzeltildi?

Bilenler paylaşırsa sevinirim.

6 Beğeni

Ömer bey , Zaman Çarkı ciltli devam edecek mi , Amber Yıllıkları gibi yenileyip basacağınız bir seri var mı ?

1 Beğeni

Üç Cisim Problemi ikinci cildi sorunlu alanlar yayınevine gönderirse değişim yapılacak mı?

4 Beğeni

Ne kadar rahatladım ve mutlu oldum anlatamam… Bol satışlı ve herkese hayırlı olsunlar

5 Beğeni

Merhaba,Age of Madness serisini basmayı düşünüyor musunuz?

1 Beğeni

Soracak sorum kalmadı gibi :slightly_smiling_face:. Alastair Reynolds kitaplarında son durum nedir? Sadece üçleme mi gelecek?. K. J. Parker’ı bir daha deneyeyim.

Harry Agustin’in İlk On Beş Hayatı ne zaman gelir? En son sizde demişlerdi telifini. Kanser Koğuşu gelir mi?

2 Beğeni

Carmilla ve 2312 kitaplarının yeni baskısı olacak mı?
Aslında tekrar basmayacağız dediğiniz şu meşhur kitabı bassanız forum bayram eder :smirking_face:

1 Beğeni

Merhaba. Gormenghast serisini (artı olarak Titus Awakes ve Boy In Darkness dahil) ve Urth of the New Sun ve diğer Solar Cycle serilerini basacak mısınız?

Bir de Anansi Boys.

3 Beğeni