- Polisiye Klasikleri seriniz devam edecek mi?
- Ben takip etmiyorum o yüzden sadece meraktan soruyorum, Japon Klasikleri seriniz devam edecek mi?
- Size daha önce twitter hesabınızı kapatmadan da yazmıştım; Clive Cussler, Wilbur Smith ve Michael Crichton basmayı düşünür müsünüz?
- Bazı karikatür albümlerini basmaya başlamıştınız (Ve Sinem, Hilal gibi) başka planınızda olan karikatür albümleri var mı? Cabbar Baba olur, Oky’den her şey kabulüm (Cihangirde Bi Ev baskısı yok sanırım), belki Emrah Ablak Tübitak İnkılap’tan alınır, Göxel pek çok albümü yapılmamış serisi vardı
Bu arada ilknokta.com kapatılmış sanırım site ithaki sitesine yönleniyor. Bari önceden haber verseydiniz de listemizi öteki siteye aktarsaydık ![]()
Nasıl yani, listeler, siparişler hepsi gitti mi😱
Henüz gitmemiştir.
Favorileriniz falan alacaksınız. Şuradan giriş yapın,
https://www.ilknokta.com/login
sizi yeniden index sayfasına ve yönlendirmeye atar.
Favoriler şuradan devam edin.
https://www.ilknokta.com/index.php?p=Favorites
Siparişler şurada:
https://www.ilknokta.com/index.php?p=Orders
İlknokta - Penguen planı ne bilmem ama ben olsaydım. Online satış için kendi sitem yerine pazaryeri siteleri kullanırdım.
Ben yanlış hatırlamıyorsam başka yayınevlerini de satıyordu değil mi İlknoktada? İthaki artık sadece kendi yayınlarını satacak o zaman anladığım.
Bir Uzay Destanı 3-4 ne zaman basılacak? Şehir ve Yıldızlar yine aynı şekilde. Silverberg’ten kitap gelecek mi? Cam Kule? Ve bir kez daha Joe Hill? J. G. Ballard basan yok uzun zamandır. İthaki’den görmemiz mümkün mü?
Evet, ilknokta’da tüm yayınevleri vardı, ithakiyayingrubu.com’da ise sadece kendi kitapları.
Bence hatalı hareket gibi ama bilemedim. Çünkü ilknokta’dan da ithaki grubu harici alışveriş yapmıyordum ki o da %50 geldiğinde. Zaten diğer marka kitapları satmıyor, kapatalım demiş olabilirler.
alfakitap.com / tamadres.com
otuken.com.tr / kitapambari.com
gibiydi ithakiyayingrubu.com / ilknokta.com olayı.
@Mortta @alper sepette’ki 6 kitap neyse de, 16 sayfa favori listem varmış ilknokta’da ![]()
Malazan 8.kitabı ne zaman raflarda görürüz ve serinin tamamlanması ne kadar sürer? Biliyorum net bir cevap vermek zor olabilir ama yine de bir tahmininiz varsa duymak güzel olur ![]()
İlknokta da indirim daha iyiydi. Burada biraz düşük. Bu site uzun süredir vardı zaten. Ama indirim sebebi ile tercih etmiyordum şahsen.
Tüyapta çıkar. Tüm seri 2026da biter. Net bilgi.
Hobbit resimleri yanında Açıklamalı notlarıyla hobbitte basılır mı ?
Dorohedoro’nun yeni ciltlerini ne sıklıkla basmayı planlıyorsunuz?
Brent Weeks Işıkyaratan Serisinin 5. kitabını basacak mısınız
Merhaba, Sprawl üçlemesinin devamını basmayı düşünüyor musunuz?
Çok teşekkürler 2021 öncesi siparişlerim gözükmüyor ama sonrasındakilere ulaştım ![]()
![]()
![]()
Merhabalar,
Bir süredir foruma giremiyordum, burası şenlenmiş çok memnun oldum. Hoş geldiniz @Omerezer
Işıkyaratan serisi 5’i gördüm ve gözlerime inanamadım. Sonunda geliyor!
Son zamanlarda pulitzere ulaşmış eserlerden,
James - Percival Everett
Night Watch - Jayne Anne Phillips
Demon Copperhead - Barbara Kingsolver
The Netanyahus - Joshua Cohen
March - Geraldine Brooks
Gilead - Marilynne Robinson
Empire Falls Richard Russo
Gibi eserleri modern serinizde görme ihtimalimiz var mı?
Cevaplar için çok teşekkürler. Birkaç sorum daha olacak.
Başka Algernon Blackwood basacak mısınız?
Mickey7’nin devamını basacak mısınız? Yazardan başka bir kitap gelir mi?
David Gemmell’in Drenai veya başka bir serisini basmayı düşünüyor musunuz?
Bilimkurgu klasiklerine Jack Vance gelir mi? Ya da yazarın seri kitaplarından yayımlamayı düşündükleriniz var mı?
Son olarak Joe R. Lansdale’den başka kitap yayımlayacak mısınız?
@Omerezer Adettendir bir soru da ben sorayım.
Patrick Rothfuss’un kitaplarının 10. yıl özel edisyonlarını basmayı düşünüyor musunuz?