İthaki Yayınları Soru Hattı

James Islington aslında tam yakışırdı…

Scott Pilgrim son 2 cilt ertelendi mi ? Sorulduysa özür dilerim Hobbit resimleri tekrar baskı ihtimali var mı ?

2 Beğeni

Açıklamalı Notlarıyla Hobbit baskısını alamamıştım tekrardan basılırsa çok güzel olur gerçekten ya.

1 Beğeni

Bu hafta satışa çıkıyor nihayet PKD’ler. Bundan sonraki süreçte de 3’er 4’er adet şeklinde mi çıkacak kitaplar? Bir de ilk defa çıkacak olanla daha önce çıkmış olan arasındaki dengeyi nasıl kuracaksınız? 15-16 kitap var sanırım hiç çevrilmeyen.

K.J Parker’dan kitap gelir mi?

Son olarak yeni bir öykü derlemesi görecek miyiz bkk’da ya da bağımsız olarak? Complete Clarke, Pohl, Tiptree, Silverberg ya da başka yazar.

3 Beğeni

Ömer Bey öncelikle hoş geldiniz. 4-5 ayda bir de olsa İnstagram’dan darlıyordum sizi aramızda görmek mutlu etti. Arkadaşlar merak ettiğim bir çok şeyi sormuş, beni heyecanlandıran çok fazla haber de var. Umarım her şey planladığınız gibi gider. Birkaç soru da ben sıkıştırayım araya :slight_smile:

Pegasus’un bir türlü 3. cildini basmadığı Parçalanmış Deniz Serisi’ni ileride İthaki’de görür müyüz?

Simon Beckett’ın David Hunter Serisinin son kitabını yayımlamayı düşünüyor musunuz?

Çizgi Romanı biraz ağırdan alacağız yazmışınız ama Marmara Çizgi’nin yarım bıraktığı Saga Serisini yayımlamayı düşünür müsünüz?

Best Served Cold’un cevrildiginden haberim yoktu. Kasımda Devils, aralıkta Best Served Cold gelecek demek, bu müthiş bir haber, cok sevindim. Sonunda Joe Abercrombie’ye agirlik verdiğiniz için çok teşekkürler. Dunyada oldukça popülerlesen, okuması çok keyifli bir yazar. Cevrilen kitap sayisi arttikca Turkiye’de de hakettigi ilgiyi gorecegine inaniyorum.

Age of Madness serisini de basmayı planlıyor musunuz, yoksa önceliğiniz aradaki stand-alone kitapları basmak mı olacak?

3 Beğeni

Şahsen bende almak istediğim cevapları aldım. Abercrombie bizim okurlarin tarzına çok uygun. Umarım devamı gelir ve satışları iyi olur.

2 Beğeni

Merhaba, sun eaterla alakalı seneye çalışma yapacağınızı belirtmişsiniz sanırım. 2026da ilk kitabı kesin görebilir miyiz?

Ve kapak olarak US cover mı kullanılacak çünkü kitabın basılacağının haberi verilirken o kapağın görseli kullanılarak verilmişti.

Selamlar Ömer Bey, Katilbot Günlükleri serisinin ikinci kitabı Yapay Koşullanma’nın baskısını bir türlü bulamadım. Yeni baskısı yapılacak mı, ne zaman yapılacak? Bu konuda aylar önce mail de atmıştım ancak geri dönüş sağlanmadı. Sizin bir bilginiz var mı?

Merhaba. Gedik Savaşları Efsanesi serisini yeniden basmayı düşünüyor musunuz?