İthaki Günlükleri adlı Instagram sayfasından hikaye paylaşmışlar şimdi, o kitap üzerinde çalışma yapıyorlar.
The fireman karanlık kitaplıga eklenecek galiba
Karanlık kitaplığa eklenmez diye düşünüyorum.Şu ana kadar karanlık kitaptakiler daha çok klasikler değilmi?
Kitabı okumuşlugum yok ama bende öyle bir izlenim bıraktı. Yazarda pek içler acısı kitaplar yazmamış:joy:
“in progress” yazınca düşüyor mu?
Yenilecek olan Neil Gaiman kitaplarına, geçen sene ciltli olarak çıkmış olan Öyküler kitabı da dahil mi acaba?
Ciltli kitaplar tek basım sanırsam yenilenmeyebilirler
Bu derleme olduğu için çıkmaz muhtemelen. Kitap direk Gaiman öyküleri yok karma yazarlardan karma öyküler içerdiği için olmayabilir.
11 Doktor 11 Öykü ciltli bir daha basılmayacak. Yokyer yeni baskısı olacak.
Yeni kitaplarla tekrar baskılar aynı havuzda değiller. Tekrar baskılar arka planda devam eden bir süreç. Yeni kitaplar ön planda.
Karanlık Kitaplık’a eklenecek. Melezler de oradan çıktı. Klasik kitaplar elimizde hazırdı ve hacim olarak küçüklerdi, o yüzden önden onları bastık. Yoksa bolca modern korku eserini burada göreceksiniz. Bir klasikler serisi olarak tasarlanmadı bu dizi. Bilimkurgu Klasikleri gibi değil. Melezler 2016 çıkışlı bir kitap. Fireman 600 sayfaya yakın bir kitap. Basacağımız bir başka kitap daha 600 sayfa civarında mesela. Şu an çeviride olan başka bir 600 sayfalık bir kitap daha var bu dizi için. Onlar biraz zaman aldıkları için beklediler.
İtfaiyeci Karanlık Kitaplık’ın 10. kitabı olarak düşünülüyor şu an. Haliyle aktif olarak üzerinde çalışılıyor.
Dahil değil. Bir daha basılmayacak Öyküler.
Amber Yıllıkları’nın yenilenmesi hakkında bir gelişme var mı? Sene başında sanki 2018 yılı içinde seriye başlanabileceği gibi bir mesaj okudum diye hatırlıyorum.
Valla tahminim tutmuş, 10cu karanlık kitaplık kitabınıda ögrenmiş olduk
yokyerdemi ciltli ve böyle bir baskıyla çıkacak acaba, umarım ciltli çıkar. Kitabı okudum ve hiç bir kitapta kendimi direk o hikayenin içinde hissetmemiştim. Bu kitap neil gaiman apacık en muhteşem kitabı diyebiliriz. Hadi ithaki sevindir bizi😁 40-50tl olsun yine alırız
Bu sene çıkmayacak.
Böyle bir plan yok. Her kitapta ciltli beklemeyin.
Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkürler.
Biliyorum, zaten çok kalabalık başınız ama Nicholas Eames’ın The Band serisini de çıkarsanız keşke.
Aslında ben de okuduğum her kitaptaki hataları not alıyorum. Böyle bir sistem geliştirerek ilerideki baskıların daha da iyileştirilmesine katkıda bulunabiliriz. Güzel bir teklif.
Bir harf hatası bile okuma keyfini etkileyebiliyor. Denk geldiğim hataları mümkün olduğunca yayınevlerine iletiyorum. Zaman zaman geri dönüş oluyor.
Cevap için teşekkürler .10.kitabı da öğrenmiş olduk .şimdiden kapağını merak ettim.
Güzel seridir, az buçuk hayranıyım.
Özelden iletebilirsiniz. Gelen öneri ve hataları dikkate alıyoruz.
Biz de ekip olarak harf hatalarını daha rahat yakalamak adına yeni bir sisteme geçiyoruz bu ay. Önümüzdeki aylarda nasıl bir sonuç alacağımızı göreceğiz bakalım.
Kapak bayram öncesi çizildi. Son dokunuşları kaldı.