İthaki Yayınları Soru Hattı

Evet haklısınız. O sarı bölgeleri biraz daha daraltıp veya hiç koymayıp resmi yüzeye yaysalar daha iyi bir görüntü olur.

yeni baskı çıksın bu kapak tasarımını çok ararsınız😂

5 Beğeni

bir kaos lordu gördüm sanki… satılıkmıdır :slight_smile:

1 Beğeni

Maalesef hocam :joy: bende anca buldum

Bence de. Bu kapak tasarımı Zaman Çarkı ile o kadar bağdaşmış ki, akla direkt olarak bu geliyor. O sarı bölgeler tamamen gitmesin bence. Bir kısmı gidebilir

2 Beğeni

aynen bu şekil bence en ideal olanı bence. Diger türlü kızmayın ama ergen kitaplarına döner şimdiki fotodaki gibi. Yukarıda ki arkadaşın paylaştıgı epub kapak tasarımı olursa o başka. Çünkü o tasarımlarda harika

6 Beğeni

Rafta Samsung kızaklı gordum sanki :flushed:

1 Beğeni

Merhabalar, watchmen adlı çizgi romanın baskısı tükenmiş gözüküyor. Yeni baskı 2018 yılı içersinde çıkıcak mı?

Aldous Huxley-Ada kitabının yeni baskısının yapılacağı söylenmiş önceki mesajlarda. Acaba bk klasiklerinde göreceğiz? :eyes:

Moder klasikler serisi ciktimi ? yoksa ben bir hafta boyunca foruma girmediğim için birsey mi kaçırdım ?

3 Beğeni

@fortknoxt ne oldu !! hasta filan misin ? Neden Moder klasikler basligi acmadin ? Kesin hastasin.Ciddi birsey mi doğruyu şöyle ahhh !!! başımıza buda mi gelecekti … :slight_smile:

1 Beğeni

Sandman bebek evi ve watchmen nerde kaldı yaw. Dayanamıyorum artık. Eger baskılar hazırsa ilknokta da ön siparişe açın lütfen ithaki yayınları

1 Beğeni

https://forum.kayiprihtim.com/t/ithaki-yayinlari-modern-serisi-yeni-seri/

Hemen açtık sen uğramaz oldun buralara. :joy::joy::joy: Hele ben böyle bir konuyu kaçırırmıyım.
@mtears arkadaşımız yukarıda paylaştı. Bende bırakayım buraya.

İthaki Yayınları Modern Serisi (Yeni Seri)

2 Beğeni

Bu kitabı sizin İthaki Modern dizinizden beklerdim ama maalesef “film kapağıyla” birlikte başka bir yayınevi basmış.

Dune ana seri dışındaki kitapları İthaki Modern serisinde görebilir miyiz ?

Kesinlikle basmayacağız demişlerdi.

Neyseki Anayurt’u okudum :grin:
:grin:

2 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam, hepsi için planlarımız var. Ama ne olur, ne zaman olur, hiç bilemedim.

Kayıp Tarihçeler’in hakları da bizde. Raistlin Tarihçeleri’ndne sonra sıra onlara gelecek. Öte yandna Raistlin Tarihçeleri kasım fuarına yetişmez gibi görünüyor şimdilik.

Bilmem.

Muhtemelen modern içerisinde olur.

Hazır olduğunda zaten doğrudan satışa çıkar. Tekrar baskılarda ön siparişin ne anlamı var ki? Bu kitaplar baskısı üç günde tükenen kitaplar değil. Aylar sürüyor bir baskının tükenmesi. Aylar dediğim de seneye yakın bu arada.

Bir dönem seri için istemiş olabiliriz ama çoktan satılmıştı.

Ya, tabii ki hayır. Bilimkurgu Klasikleri’ne koymadığımız kitapları neden İthaki Modern’e koyalım?

Zaman Çarkı için de, canınızı çok sıkmayın arkadaşlar. Ufak ufak beyin fırtınası yapmaya başladık kapaklar için. Tüm seçenekleri gözden geçiriyoruz. Eskilerinden çok daha güzel olacaklar. Öte yandan yeni sisteme geçtiğimizde ciltli olmayacaklar %99 ihtimalle. Şimdiden söyleyeyim bunu. Yeni sisteme geçtiğimizde, hemen bitirmeyi düşünmüyoruz ciltli baskıları ama yavaş yavaş baskılarını tüketip baskıyı durduracağız. Bunu şimdiden açık açık söylüyorum. Lütfen kitapları tamamlamak istiyorsanız ona göre tamamlayın. Ciltlileri toplamaya başlamış arkadaşların serileri tamamlaması için uzunca bir süre piyasada tutmaya çalışacağız ciltlileri ama bir yerde duracak baskıları.

Bu dediğim 1-2 sene sonrasının planları tabii ki. Ama not olarak düşeyim buraya.

19 Beğeni