İthaki Yayınları Soru Hattı

Selamlar. Geçtiğimiz günlerde ayrıntı yayınlarına J. G. Ballard’ın kokain gecelerini tekrar basacaklarını sormak için mail gönderdim. Az önce yeni baskının kendilerinden çıkmayacağını söylediler. Bu kitabın ithaki modern kapsamında yayımlanma ihtimali var mıdır?

Ballard’ın bütün kitaplarının telifleri birkaç yıl önce Sel Yayıncılık’a geçmişti. Düzenli olarak yayımlıyorlardı fakat uzun süredir yeni bir Ballard kitabı göremedik. Muhtemelen satış rakamlarından tatmin olmadılar.

fuarda setlerde daha yüksek indirimden bahsettiniz… yoksa o kutlu haberi hani şu 6. kitap fuardamı bulucaz :slight_smile:

Merhaba. Walter M. Miller Jr.'ın Leibowitz İçin Bir İlahi kitabının devamını veya yazarın başka bir kitabını basma planınız var mıdır?

Ayrıca bilimkurgu klasiklerine post-apokaliptik kitaplar gelecek demiştiniz? Bir tanesini paylaşma şansınız var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

cyberpunk tarzı kitaplar çıkacak mı acaba?

Sonundaaaaa :sob::sob::sob::pray:t6::pray:t6::pray:t6:

8 Beğeni

Elde var 38, 39 sepette 40 duyurulmuş. İthaki coştu , keşke bu coşkuyu devam eden seri kitaplar da da görsek…

2 Beğeni

Aman bu gazı kesmeyin sakın İthaki Yayınları. (@irbis)

5 Beğeni

O kadar bilimkurgu çıktı. Artık bir bilimkurgu özel edisyonu yapılsa çok güzel olur. 3cilt kutulu falan filan hayaller :joy::joy:

Nazar değmesin İthaki’mize @irbis

image

16 Beğeni

Değil. Plan değişmediği sürece.

Düşünmüyoruz. Şahane bir senaryo kitabımız var zaten. 4 kitapta 2 senaryo kitabına gerek yok. Dediğiniz şekilde de kurulmadı dizi. En azından çok ama çok istisnai durumlar olmadığı sürece bu tarz şeyler yapmayacağız.

Yok. Ballard’ın Türkiye’de iki yayıncısı var zaten. Niye diğer yayıncısına sormak yerine basmayan bir yere soruyorsunuz?

Bilmem.

Sadece Leibowitz ile kalacağız diye biliyorum.

Paylaşmamayı tercih ediyorum izninizle. Ama şu an kafamdan 4 tane sayabiliyorum hazırlamakta olduğumuz. Hazırlamak istediklerimizi de katarsak 6 kitap falan var. Kısmet.

Çıkacak. Hakkıyla çıkacak hem de. Ki Uzaktan Kumandalı Kız doğrudan siperpunk, Yıkıma Giden Adam da siperpunkın atası kitaplardan. Haliyel ufak ufak yapmadığımız bir şey değil.

Onlar da hazırlanıyor. Sırasıyla onları da basmaya başlayacağız.

:slight_smile:

8 Beğeni

Harika. Harika. Dört tane post-apokaliptik harika.:blush::blush::blush:

2 Beğeni

@irbis Kendinizi yayınevleri soru hattının yıldızı gibi hissettiğiniz oluyor mu? En yakın rakibin 4 katı mesaj yazılmış bu başlığa. Sabırla verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni

Yıldız gibi hissettiğim de oluyor, keyifli bir pozisyon olduğunu inkar edemem ama çoğu zaman çağrıldığında çağrıya cevap vermesi gereken biri gibi hissediyorum. :slight_smile:

19 Beğeni

Yaban diyarda yabancı ne zaman çıkar? İlknoktadan sepet yaptım tam alacağım kapağı görünce beklemeye aldım.
İtfaiyeci
Dokudünya
Kadınlar ülkesi…

Çok bekler miyiz?

1 Beğeni

Satış rakamlarınız nasıl? Terfi işleri nasıl? Patron nasıl biri? Yoksa patron siz misiniz siz de bir patron havası var.

1 Beğeni

image

Özet

penguen kitap kaset basım yayın pazarlama tic.ltd

11 Beğeni

Beklersiniz.

Tövbe estağfurullah.

Gibi gibi.

5 Beğeni

Yahu sürekli çeşit çeşit indirim kampanya yapılıyor işte.

1 Beğeni

Bize nerdeyse beleşe gelmesi lazım,diger türlü kesmiyor o indirimlerin :joy: