Daha önce bir başlıkta yazmıştım. Aslında Isaac Asimov öyküleri çok fazla. Yurt dışında 3 ciltte toplamışlar. Keşke öyle öyküler diye toplasalar. Bazıları direk robot serisi ile alakalı.
@J.S söylediği gibi forumda sanki basacaklar dendiği için sordum bende.
Yan Lianke’nin kitaplarını çok seviyorum. Görür görmez aldım. İthaki sayfalarını neden bu kadar ince yapmış anlamadım. Sayfalar o kadar ince ki kıyas yapılabilmesi için örnek bile bulamıyorum.
@Bunn-Y’e buradan acaba Transmetropolitan ve İnvisibles gibi klasik olmuş vertigo çizgi romanlarını basmak gibi bir planlarının olup olmadığını sormak istiyorum.
Kiyamet Kitabı ve Enginlik serisinden bir haber çıktı mı? Uzun zamandır takip edemiyorum haberlerini. Halen haber yokda Enginlik serisinin ilk 3 kitabını hediye etcem birine anadilde alacağım çünkü
Enginlik serisini 2023 yılında basmayı düşünüyoruz dediler sene başında bir programda. O zamandan beri haber çıkmadı. Tavşan ayrılmasaydı sorardık ne güzel. Diğer kitap hakkında bilgim yok.
Kitapları özel birisine hediye etmeyecekseniz ben alabilirim tabiki kargo bedelini ödemek kaydıyla. 2023’te basarsalar İthaki’den devam ederim, basmazlarsa kalan kitapları ingilizce okurum ben de. Cüretimi mazur görün lütfen .
Merhaba, Kadınlar ülkesinin devam kitabı Bizim Ülkemiz : Kadınlar Ülkesinden Sonra kitabı İthakiden çıkacak mı bilen var mıdır acaba? Nadir kitapta başka bir yayınevinden basılmış versiyonu hala var ama ben iki cildin aynı yayınevinden olmasını tercih ederim.