İthaki Yayınları

Yanlış hatırlamıyorsam basacakları söylendi, muhtemelen 1-2 aya o da olmadı yıl sonuna kadar basarlar.

2 Beğeni

Daha önce bir başlıkta yazmıştım. Aslında Isaac Asimov öyküleri çok fazla. Yurt dışında 3 ciltte toplamışlar. Keşke öyle öyküler diye toplasalar. Bazıları direk robot serisi ile alakalı.

@J.S söylediği gibi forumda sanki basacaklar dendiği için sordum bende.

2 Beğeni

Güneşin Öldüğü Gün ön okuma:

2 Beğeni

Yan Lianke’nin kitaplarını çok seviyorum. Görür görmez aldım. İthaki sayfalarını neden bu kadar ince yapmış anlamadım. Sayfalar o kadar ince ki kıyas yapılabilmesi için örnek bile bulamıyorum.

Gazeteler bile öyle. Aynı günün gazetesinde sayfaların kağıtları aynı olmamaya başladı. Bu kağıt temin olayları daha derinleşecek gibi.

2 Beğeni

Haklısınız. Anlaşılan bu süreçte kağıda, baskıya, cilde, kaliteye bakmaksızın içeriğe odaklanmak gerek.

2 Beğeni

Benim canımı esas sert kapak diye çok para verdiğimiz kitaplar sıkıyor. Ne cilt ne kağıt o paraları haketmiyor.

Fantastik bir kitabın 200 TL olması çok can sıkıcı.

10 Beğeni

@Bunn-Y’e buradan acaba Transmetropolitan ve İnvisibles gibi klasik olmuş vertigo çizgi romanlarını basmak gibi bir planlarının olup olmadığını sormak istiyorum.

3 Beğeni
9 Beğeni

Zamanında şöyle bir cevap almıştım.

2 Beğeni

10 ciltlik bir seri. 10 ciltlik çizgi romanların altından kalktıklarını Sandman ve Vaiz ile gördük. İthaki için çok zor olmada gerek.

Kiyamet Kitabı ve Enginlik serisinden bir haber çıktı mı? Uzun zamandır takip edemiyorum haberlerini. Halen haber yokda Enginlik serisinin ilk 3 kitabını hediye etcem birine anadilde alacağım çünkü :sweat_smile:

1 Beğeni

Enginlik serisini 2023 yılında basmayı düşünüyoruz dediler sene başında bir programda. O zamandan beri haber çıkmadı. Tavşan ayrılmasaydı sorardık ne güzel. Diğer kitap hakkında bilgim yok.

Kitapları özel birisine hediye etmeyecekseniz ben alabilirim tabiki kargo bedelini ödemek kaydıyla. 2023’te basarsalar İthaki’den devam ederim, basmazlarsa kalan kitapları ingilizce okurum ben de. Cüretimi mazur görün lütfen :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:.

Kitaplığımda gördükçe sinir tellerimi zıplatan seri, Sartre toplu oyunlar 1-2

İkinci cildi hazırlayan kişi ilk cildi görmüş olamaz. Kapak renginin ikisinde de beyaz olması tesadüf olsa gerek.

7 Beğeni

Mükemmel uyum. Eminim 2 yıl üzerinde düşünülüp birçok çalışmanın sonucunda böylesine bir iş ortaya çıkmıştır. Tebrik etmek gerekiyor.

2 Beğeni

Bu indirim döneminde de kitabı almayı unuttum. :slight_smile:

3 Beğeni

İki kitabın sırtında alttaki logoların uyumu çok güzel.

3 Beğeni

Merhaba, Kadınlar ülkesinin devam kitabı Bizim Ülkemiz : Kadınlar Ülkesinden Sonra kitabı İthakiden çıkacak mı bilen var mıdır acaba? Nadir kitapta başka bir yayınevinden basılmış versiyonu hala var ama ben iki cildin aynı yayınevinden olmasını tercih ederim.

Yayınevi yetkilisine sorulduğunda devam kitabının basılmayacağını söylemişti.

1 Beğeni

Çok detaylı bakmadım, yüzeysel olarak gördüğüm domain galiba 2020’de kayıt edilmiş. Site ise yeni galiba.

Gerçi muhtemelen aynı depoyu kullanıyorlardır. İlknokta yerine burayı takibe alayım. :slight_smile:

https://www.ithakiyayingrubu.com/

2 Beğeni