İyi oldu kendi yorumumu görmekten sıkılmıştım
Yazabilirsin tabii.
Üçleme dedik ama baya uzun bir seriymiş bu da. (Yuppi)
Kadim Kanunlar’ın üçüncü kitabından haber var mı?
Nisan dediler o da belki.
Kralların Son Argümanı diye çevrilecekti, son anda Çaresi olarak karar verilmiş. Fiyat yine uçmuş.
Geç çıkmasına neden olsa bile kapaklar açısından çok iyi bir iş çıkardılar.
Bakalım ilerleyen zamanlarda devamı için haber gelecek mi?
Öndeki karakter Jezal ama arkadakini çıkaramadım. Logen değil o kesin. Glokta mı acaba? Eğer öyleyse hiç düşündüğüm gibi değil.
Bayaz. (20 karakter sınırı)
Kadim Kanunlar serisinin çevirisi nasıl acaba, okuyan var mı?
Ben orijinali ile kıyaslamadan okudum ve çok sıkıntı yaşamadım. Ama İngilizcesiyle kıyaslayanlar beğenmediklerini söylüyorlardı.
Artemis’in çevirileri mi kullanıldı?
Büyük ihtimal çevirmenler aynı. Üstünden düzeltme yapıldı mı bilmiyorum ama.
Çeviri aynı ama @ali1234512’nin dediği gibi düzenlemiş olabilirler. İthaki’yi biliyorsam düzeltmeyip aynen basmışlardır o ayrı.
İçim yana yana 40 TL verip son kitabı aldım hatta yetmedi ilknoktada bedava kargo olsun diye daha da içim yana yana körelten hançer ve kıyamet gösterisini aldım bakalım. İnşallah tüm bu iç yanmalarına değecek kadar güzeldir son kitap ithaki 600 sayfa karton kapak kitaba 80 TL etiket fiyatı nedir ya hiç mi vicdanınız yok sizin!!
Kralların Son Çaresi biraz önce bitti, yorumunuzu görünce yazayım dedim. Karton kapak, kağıt kalitesi, kitabın fiyatı gibi konuların ötesinde gayet tatmin edici bir sonla bitirmiş yazar hikayeyi. Bu açıdan hayal kırıklığına uğramayacağınızı düşünüyorum. Benim için biraz fazla aksiyonlu bir kitaptı. Ben daha çok yaratılan dünyayı keşfetmeyi ve karakter gelişimini takip etmeyi seviyorum ama tabii son kitap olması sebebiyle aksiyon daha ağır basıyor. Gerçi ilk iki kitap da gayet dinamikti. Ben çabuk bitmesin diye arada başka kitaplar da okuyarak 10 güne yaymayı başardım son kitabın okumasını. Size de keyifli okumalar.
Kadim Kanunlarla ilgili sevdiğim şu yorumu da bırakayım buraya the first law - #35952991 - ekşi sözlük
Benim de kitaplarım bugün geldi. İlk iki kitaba göre baya kalın geldi elime 3. kitap. Kapağın renk tonları pek hoşuma gitmedi açıkçası mavi tonları pek bu serinin karanlık tonuna uygun gelmedi. Bakalım bayramda bitiririm muhtemelen ben de. Olumlu yorumlarınıza sevindim. Yazarın tarzı çok hoşuma gitti ilk iki kitapta, serinin tatmin edici bir finali olması sevindirici
İlk 2 kitabı almıştım ama Kadim Kanunlar serisini okuma konusunda kararsız kalmıştım.
Karar değiştirip 3. kitabını hafta sonu sipariş ettim, bu seriyi okumayı planlıyorum.
Hayırlısı.