Beni asıl düşündüren Alfa’dan gelecekler var daha, muhtemelen o fiyatları görünce almak istemeyeceğiz.

Beni asıl düşündüren Alfa’dan gelecekler var daha, muhtemelen o fiyatları görünce almak istemeyeceğiz.
Bu devirde koleksiyoner olmak da zor azizim. 
Ben bıraktım bir süredir almayı. Önceden tamamen keyif ve görsel amaçlı alıyordum, sağ olsunlar insanda keyif meyif bırakmadılar.
Pippin IV’ün Kısa Süren Saltanatı kitabı telif hakkı Sel’deyken basılmamıştı. Buna sevindim.
Kısa Süren Saltanat adıyla basılmıştı.
Aaa bu oymuş. Çok teşekkür ederim bilgi için.
Çehov’un 8. nolu kitabı çıkacak ve siz almayacaksınız. İnanmam 

Çehov ve Tolstoy fiyatları değil de beni esas korkutan “Özel Hayatın Tarihi” baskısı.
Ciltli kitap fiyatlarını gördükçe 800 -1000 TL civarı olacak gibi geliyor.
Alper hocam en son 600’e anlamıştık. Ne yaptın hemen 800-1000’e fırladın. 

Ocak ayı fiyatları görünce ben de beklentimi güncelledim. 
Bedenin tarihi ciltlileri 50’şerden kapatmıştık indirimlerle, bunlar da 100’er olursa uygundur. Alfa’nın kuşe kağıt büyük boy ciltlileri 250 civarı. Bunlar küçük boy ve 2. hamur kağıt olacak. 150’yi geçmez bence etiket fiyatı. %50 indirim kovalarız.
İyi ki Sel’den temin etmişim. Kapaklar çok kötü.
Kapaklar güzel bence. Böyle rutubet kokan kapaklar hoşuma gidiyor.
İletişim çıktıktan sonra Sel fiyatları düşebilir diye takipteyim 
Galiba Türkçe’ye ilk kez çevriliyor.
| ESER ADI | YAZARI | ÇEVİRMEN | |
|---|---|---|---|
| RUSYA GÜNLÜĞÜ | JOHN ERNEST STEİNBECK | DENİZ KESKİN |
Sel şunu basamadan yazarı kaptırdı, benim seriyi de bozmuş oldu. ![]()
Neyse en azından artık çıkıyor.
Fotoğraflar Robert Capa imzalı. Nasıl bir baskı yapacaklar acaba?
Sel de kapak tasarımında tutarlı kalamayanlardan, mesela bendeki İnci 'nin sırtı beyaz sanırım kapak değişmiş.
Ayrıca tasarım dilinde de tutarlılık yokmuş, bende hepsi olmadığı için farketmemiştim; Kaygılarımızın Kışı ve Bir Savaş Vardı’nın sırttaki yazı ve logo ters, çoğunda kapak kitabın sırtına taşmışken bazılarında sırt tek renk kullanılmış. Yazı ve logoları da hizalayamamışlar ama boyutları tutturmayı başarmışlar.