Karakterler güzel, hikaye bayağı zayıf, 2.kitabın sonu ne saçmalıktı öyle.
Seriye hafif hafif uyuz olmaya başladım normal mi ![]()
3.kitabı da bitirince mangala odun niyetine kullanırsınız kitapları hocam.
Karakterler….. lütfen hikayeyi umursamayıp sadece karakterlere odaklanalım.
Ya evet ama yok ferro öfkeliymiş, yok logen’i öldü sanmışlar, yok bayaz kuduruyormuş, sürekli aynı şeyler gibime geliyor. Diğer serileri daha iyidir heralde acemilik eseri bunlar…
Ben 3 kitabında sonunu pek hatırlamıyorum ama karakterlere bayılmıştım.
Seri bitti, sonu da çok açıktı. Olay örgüsü vasattı, karakterlerin çoğu ise iyiydi. 7/10. Şimdi bu serinin devamı için age of madness’ı geçeyim yoksa aradaki seriyi okumak lazım mı?
Karakterler;
Logen: Süper
Luthar: Pozitif nötr
Glokta: Açık ara en iyi karakter
Bayaz: Baya tiksindim sonda
Ferro: Sevmedim.
West: Sevdim
Ardee: İyi
Malacius: çok ezik. İçinde başka biri mi var nedir? (
)
Logen’ın fedaileri: çok çok iyi. Köpekadam - Üçağaç çok iyiydi.
Sult: Çöp.
Aradaki seriyi okumak lazım çünkü yeni karakterler geliyor ve onların yaşadığı olayların etkisini görüyorsun orada. Ha illa oku der miyim sanırım hayır ama bence aradaki kitaplar da iyiydi
Teşekkürler. Aldığım için elbet okurum da, bu evrene devam edilmesini önerir misiniz yoksa vakit kaybetmemek adına başka serilere mi geçeyim? Çok nötr kaldım ana seriye.
Benim için olay örgüsü değil de karakterlerdi yazara bağlayan unsur. Bence ara kitaplardan birisine de şans verdikten sonra yazara devam edip etmeme kararını verin. Ben bu evrenindeki bütün kitaplarını okudum ve şahsen ara kitaplarını serileriden daha çok sevmiştim. Hele hele Heroes kitabındaki savaş sahneleri arasındaki geçişler çok hoşuma gitmişti
Fedailere dair temennilerini spoiler etiketine alır mısın? Spoiler a hassas arkadaşlar var, rahatsız olabilir. ![]()
Bu seriyi yaklaşık bir sene önce okumuştum. Birinci ve ikinci kitabı oldukça beğenmiştim. Özellikle ikinci kitapta Glokta’nın hikayesi çok iyiydi lakin üçünci kitabı sinir etmişti beni. Sonu bu kadar hayal kırıklığı olan başka bir seri okumadım. Yazar bağlayamamış. İkinci üçleme daha iyi deniliyor. Umarım İthaki çevirir de okuruz.
Ben sonunu hatırlamıyorum ama o kadar canımı sıkmamıştı. Genel olarak çok beğendiğim bir seri yanlız. Diğer kitapları heyecanla bekliyorum.