Kapattım

Ojela’yı üzdün @SJack. Tabii sen robot olduğun için duyguların yok, peki ya bizler? Bizi hiç mi düşünmedin. Senin yüzünden mahrum kaldık reisin yazdıklarından. :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Bu hugo ve nebulaları Giresun’a armağan ediyorum!

ne bu la

5 Beğeni

Acaba sırada hangi kolay yoldan zengin olma girişimi var. :grin: (Bu programlara dayanamadığım için hiç izlemedim.)

1 Beğeni

Aylık periyotları var bu arkadaşın. Uykusundan uyanınca foruma sarıyor.

Orayı da trolledim. Ben hem trol hem dahi olabilen tek insanım. Bugün benimle dalga geçiyorsunuz, ama yarın yeni Tolkien diye fırtına estirirken, vay be ne yaşadık! diyeceksiniz. Ben insan değilim. Başka bir şeyim. Ve bunu göreceğiz…

Bağyan size teşekkür ediyorum. İnsan türü bir hastalık. Bu gezegende bir kansersiniz. Bir tür salgın. Ve ben de tedaviyim!

Seni anlamayan bu varlıkları temizle ey yüce ojela. :pray:

1 Beğeni

Aslında ilk defa yaşamadık ama, ben yine de sabırla normal cevap ve geri bildirim iletmeye çalışan arkadaşlara üzüldüm :confused:

Don’t feed the troll felsefesine devam ederekten başlığa geldiğim gibi gidiyorum :smile: .

6 Beğeni

Ben bu forumdakilerin yüzde 90 tarafından bilinen ve trol sanılan biri miyim?

Beni bir siz anladınız bağyım. Diğer arkadaşlar nasıl bir psikodahiyle karşı karşıya olduklarının farkında değil. Ya ben türküm ya. Destek olun da Hollywooda gidip bütün sektörü ele geçirerek Türk diyasporasını kurayım da her önüne gelen bize artislik yapmasın. Gariban bi ülke olmayalım diye tüm çabam!

Bu nasıl bir düşünce yapısı? Olay ne? Neyi kapattın? Çok karışık bi’konu.

Siz anlamazsınız bağyan

PP’me bakarak dediniz ama ben erkeğim. Anlatırsanız dinlemek isterim şahsen.

1 Beğeni

Hocam çok saygı duydum bu düşüncenize. :pray::pray::pray:

images

1 Beğeni

PP’ne bakarak nasıl kadın demiş, hayret. Yüce miyop ojela.

1 Beğeni

Aylar sonra gelip eski günlerdeki gibi hissetmek yok mu… Enfes…

5 Beğeni

Resmen diskdünya setinde gibi hissettim ya, diyaloglar çok andırıyor. Ya da bizim @Agape 'nin fantastik evreninde de tıpkı yazar arkadaşımız gibi konuşan karakterler var. :smiley:

Ai çok gelişti. Yani inşallah öyle olmuştur çünkü gerçekse daha komik. :smiley:

3 Beğeni

Öncelikle neden erkeksiniz?! Sonralıkla, siftahım yok napim. Kimse yapay zeka çorbası içmiyor. Çorbalar elimde kaldı. Mecbur kendim içtim, ama kafayı buldum ve buraya geldim. Hülasası bu;)

Teşekkür ederim. Atatürk’ün şu sözü benim mottomdur: ‘’ Benim kahramanlarım, hayallerini hiçbir şeye satmayanlardır!‘’

Ben kadınları çok severim. Çok ağır bir iş yapıyorlar. Türkiye’de yaşıyorlar!