Not: Merak ettiklerinizin daha önce sorulup sorulmadığını anlamak için sağ üstte bulunan ARA butonunu, BU KONUDA ARA kutucuğunu işaretleyerek kullanabilirsiniz.
Eğer konudaki her yeni gönderi için bildirim almak isterseniz, konuyu GÖZLENİYOR olarak işaretlemeyi ve İMLE butonunu kullanmayı unutmayın.
Öncelikle hoş geldiniz.
İlk soruyu ben sorayım. GIPI’nin çizgi romanları Oğulların Diyarı ve Bihikâye’yi dilimize kazandırarak çok mutlu ettiniz. Gelecekte GIPI’den başka çizgi romanlar görecek miyiz?
Merhabalar…Brodeck Raporu 2. albüm ile Ortam 'ın devam albümleri yakın bir zamanda gelecek mi?..Ben Ortam 'ı yıllardır severek takip ediyorum ve albüm olmasıyla birlikte havalara uçtum diyebilirim…Penguen 'den sonra Uykusuz 'da seyrine devam eden bu serinin en az 4-5 albümlük birikmişi olduğunu sanıyorum…Bu çok özel eserin satışlarının kötü olmasından ve bu sebeple yoluna sağlıklı bir şekilde devam edememesinden çok korkuyorum…Ortam ve gelecek albümler hakkında, planladığınız yayın periyodu adına bilgilendirirseniz çok sevinirim…
merhaba, hoşbulduk.
yıllardır uzaktan izliyordum. forum ortamı da şahneymiş
evet, gipi’den başka çizgi romanlar da programımızda. yayın hakkı sürecini eşi takip ediyor ve
bundan kaynaklı süreci ağırlaştıran bir durum vardı. bu yıl içinde basmak istiyoruz
hehee, selam epileptik en sevdiklerimizden. ilgiii… hak ettiğinin çok altında. kitap özelinde değil, genel olarak türkiye’de bağımsız çizgi romana olan ilgiyle alakalı.
bizim de ilgiyle izlediğimiz, güzel çizgi romanlar basmaya başlayan yeni yayınevleri de oluşmaya başlıyor. sizin gibi ilgili okurlar da var. hep beraber aşıcaz artık
Sorum şudur: Daha önce İran, Hint ve İbrani masallarından oluşan seriniz, başka kültürlerden masallarla devam edecek mi? Yoksa seri sadece o üç kitapla mı sınırlı kalacak?
merhaba ^^ brodeck raporu 2’yi sonbahar ya da kış gibi düşünüyoruz. ortam sürecek. zamanını kestiremiyorum şu an, değişebilir.
yakın zamanda da bizim küçük seriden (kainat, köpek balıkları, feminizm, israil-filistin meselesi) hollywood gelecek. bir de sylvain chomet ve nicolas de crécy’nin léon la came’ı yolda. mahir ünsal eriş çevirisiyle.