Karanlık Kitaplık Serisi (İthaki Yayınları)

Seri gibi değerlendirmeyin, Bu tarz diziler benzer tür kitapların bir başlık altında kataloğlanmasından öte bir şey değil, bence istediğiniz kitaptan başlayın.

Dizinin diğer kitapları kötü gibi anlaşılmasın ama bu kitaplar iyi kitaplar.

• Yürek Burgusu
  • Üç Sahtekar
  • Sarı Duvar Kağıdı (öyküler)
  • Hareket İblisi (öyküler)
3 Beğeni

Teşekkür ederim.
İthaki mi tercih ediyoruz kitaplarda?
Sarı duvar kağıdının ciltlisini ekledim sepete.

Aslında ikisi aynı kitap değil, ciltli dediğiniz de galiba tek öykü var, İthaki baskı da Sarı Duvar Kağıdı dışında 3-5 öykü daha var.

Şimdi tam hatırlayamadım ama 3 yayınevinden 3 baskı var, Ortak yönleri Sarı Duvar Kağıdı öyküsü.

2 Beğeni

Yeni “Karanlık Kitaplık” eseri ufukta göründü :grinning:

11 Beğeni

İthaki niye tekrardan basıyor ki? Yoksa yayınevi sıfırı tüketmeye mi başladı?

6 Beğeni

İthaki’nin Açıklaması Temsili;

Lovecraft gibi bu türün efsaneleşmiş isminin eserlerini seri altında topluyoruz.

(Lovecraft’ın telifsiz yazar olmasının konuyla uzaktan alakası yok :joy: :joy: )

8 Beğeni

Kapak enfes olmuş :heart_eyes:

14 Beğeni

Elimde toplu cildi olmasına rağmen alasım geldi, gerçekten güzel bir kapak olmuş.

1 Beğeni
11 Beğeni

27 kitabı set halinde %50 indirimde ilknoktada

2 Beğeni

Allahtan önceden toplamışım hepsini, yoksa şimdi boşuna masrafa girecektim bir daha :slight_smile:

1 Beğeni

Ön siparişe açılmış
K
https://www.babil.com/innsmouth-un-uzerindeki-golge-kitabi-h-p-lovecraft

6 Beğeni
6 Beğeni

Kapak enfes olmuş :heart_eyes:

28 Beğeni

Bu sefer kapağı çok beğenemedim. Sanki eskizde kalmış, bitmemiş gibi :confused:.

1 Beğeni

İthaki Karanlık Kitaplar’da atağa geçti, ardı ardına yayınlıyor… Daha son ikisini alamadan bir yenisinin haberi geldi. Hadi hayırlısı…

1 Beğeni
10 Beğeni

Bence yayıncılık sektörü özelinde vizyon sahibi olmak; belirli prensipler belirleyip bunlara göre hareket etmektir. Örneğin; başladığı seriyi yarım bırakmamak, bir serinin devam kitaplarının yılda 1 tane değil de en az 6 ayda 1 tane basmak gibi.
Öte yandan benim vizyonlu olmaktan anladığım bir diğer şey de yenilikçi olmak, sürekli garantici hamleler yapmamak. Şu karanlık kitaplık dizisinde ne kadar çok telifsiz yazar var değil mi? Vizyoner bir davranış değil bu diye düşünüyorum.
Çin, Kore, Japonya, Hindistan, Güney Amerika gibi yerlerden ülkemizde tanınmayan ama kaliteli olan yazarların kitaplarını bu seriye eklemeleri vizyoner bir hareket olurdu.

6 Beğeni

6 ayda 1 kısmına katılamıyorum. 3 aydır onun azami hakkı.

2 Beğeni

keşke kapakları yüksek çözünürlüklü olarak, üstüne yazısız vssiz paylaşsalar.

1 Beğeni