Karn Aduamin (Tanışalım, Kaynaşalım)

Merhaba hoş gelmişsiniz, umarım iyi vakit geçirirsiniz. Bilimkurgu’nun olduğu her konuda görüşmek üzere. :slight_smile:

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Çok sevinirim. :smile:

4 Beğeni

Ben de 28 gün önce katılmıştım foruma :slightly_smiling_face:.Daha bir ay olmamış.Neredeyse tüm günümü burada geçiriyorum aslında.Bu forum bana çok şey öğretti.Mesela,yeni kitap isimleri öğrendim.Şimdi 28 gün sonra kendimi tanıtayım. :laughing:
14 yaşındayım.8-ci sınıfta okuyorum.(Artık 9-cu sınıf oldum ama neyse :smiley:)Azerbaycan’dan katılıyorum. :azerbaijan: Fantastik ve macera dolu kitapları seviyorum.
Umarım herşey çok güzel olur burada.Saygılar. :slightly_smiling_face:

10 Beğeni

Tanıştığımıza memnun oldum, senden önce yazdığım için hoşgeldin demek bana düşüyor.:smile: Seç birini başlığında Teog mu LGS mi (ben de çok karıştırıyorum) diye sorunca 8. Sınıf mı acaba diye düşünmüştüm itiraf edeyim. :smiley:

2 Beğeni

Forum size daha çok kitaplar hakkında öğrenmeniz gereken ya da bilmeniz gerekenleri öğretir. Siz daha yolun başındaymışsınız. :slight_smile: Hayatınızda bir çok şeyi emin olun ki yaşayarak öğreneceksiniz.

2 Beğeni

Aslında evet,Türkiye’de LGS veya TEOG olduğunu araştırıp öğrenmiştim.(Biraz meraklıyımdır :grin:).Bizde de var ama 9-cu sınıfın sonunda oluyor. Bu arada ben de tanıştığımıza memnun oldum. :nerd_face:
@SJack teşekkür ederim. :innocent:

2 Beğeni

YKS yi yanlış yazmışım. O Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (yani üniversiteye geçiş sınavı). Doğru öğrenmişken benim yüzümden aklında yanlış kalmasın. :smile::smile:

2 Beğeni

Ben de bir anlığa dalıp yanlış yazmışım.Siz yazdıktan sonra bakıp düzelttim. :grin:.Açıkcası ben ikisini de karıştırıyorum çoğu zaman.

1 Beğeni

Bu başlığa tekrardan rastlamam güzel oldu. Açıkçası Kayıp Rıhtım’a kaydolmak hayatım boyunca verdiğim en iyi kararlardan birisi olabilir. Hepi topu bir haftadır buradayım açıkçası, dolayısıyla buraya bir entry bırakmadan olmaz diye düşünüyorum.
Adım İsmail, 18 yaşındayım ve lise mezunuyum. Üniversite sınav sonuçlarımı bekliyorum. İdealim, nispeten kaliteli bir üniversitede tahsilimi tamamlamak ve birikimli bir birey olabilmek. Aranıza katıldığım ve bu forumun bir parçası olduğum için mutluyum.

17 Beğeni

Hoşgeldiniz. Umarım herşey gönlünüzce olur :slight_smile:

1 Beğeni

Hoş gelmişsiniz. :slight_smile: İyi forunlar dilerim.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, hoş buldum :sweat_smile:

1 Beğeni

Hoş geldin, İsmail (Ishamael). Zaman Çarkından bir karakter oluyor kendileri. Ne zaman görsem direkt İsmail diyorum kendisine. :joy:

Örnek verecek olursam. Elyas Machera, İlyas Macera. :sweat_smile:

3 Beğeni

Zaman Çarkı’na da sıra gelecek. Yeni yeni kitaplığımı oluşturmaya başladım :smiley:

Herkese merhaba .

Çok sıkı fantastik okuyucusu olarak katılıyorum aranıza daha önce dh kitap forumunda baya aktiftim ama iş güç derken uzak kaldım tekrar döndüğümde ise oranın çok başka yerlere kaydığını gördüm , burası ise tam istediğim gibi :slightly_smiling_face:

11 Beğeni

Hoşgeldiniz efenim :slight_smile:

2 Beğeni

Hoşgeldiniz :slight_smile: 20 karakter

3 Beğeni

20 karakter kuralı mı var ? :blush:

2 Beğeni

Evet, 20 karakterden az yazdığınızda mesajı gönderemiyorsunuz isterseniz bi deneyin :slight_smile:

3 Beğeni

Evet denedim çok teşekkür ederim :slight_smile:

3 Beğeni