Karn Aduamin (Tanışalım, Kaynaşalım)

Rica ederim :slight_smile: 20karakter

Selam gençler :slight_smile:
Bayadır üyeyim ama son bir kaç haftadır aktif takılıyorum.
Nasılsınız?
Bursa’dan kimse var mı :)))

4 Beğeni

Foruma ilk girdiğimde buranın birbirimize giremeyeceğimiz,heyecan seviyesi dorukta tartışmalar yapamayacağımız bir ortam olduğunu anlamıştım.Sanırım şu hayatımda üye olduğum ilk sakin forum burası.

3 Beğeni

Merhaba,

Görebildiğim kadarıyla forumun yaş ortalamasının üstünde kalmakla beraber hala edebiyatın karanlık tarafına meraklıyım (korku demek istemiyorum, bu sefer Ballard, Bradbury ya da Palahniuk’a haksızlık olur).
Ama uzun süre önce başladığım bilim-kurgu sevdasından vazgeçemedim. Sadece kurgu değil, aynı zamanda tarih, psikoloji ve sinema konularında da okumayı severim.
Sizlerle öğreneceğim ve paylaşacağım pek çok nokta olacağından eminim.
Konularda görüşmek üzere…

13 Beğeni

Hoş geldiniz rıhtıma :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Hoş geldiniz. @Oni @Shelpe :slight_smile:

1 Beğeni

Hoş geldiniz.

Yaşlıyız ama ruhumuz genç :partying_face:

Hocam forumdan @SJack’e dikkat edin. Kendisi azılı bir bilim kurgu sevdalısıdır. Onun tavsiyelerine kulak verirseniz kendinizi bir sürü BK kitabı alırken bulabilirsiniz :grin:

3 Beğeni

@isos81 çok teşekkür ederim. Yaşım: hayat, evren ve her şeye dair nihai sorunun cevabı olsa da, kendi adıma ben daha cevabı anlamlandıramadım, okudukça çözmeye çalışıyorum.
@SJack için uyarınıza da çok teşekkür ederim, Dune serisinden , Vakıf , Rama gibi serilere kadar pek çok bilim/kurgu seri kitaplarını okudum ama Heinlein, Bradbury kitaplarında eksiklerim var, şimdi korkmaya başladım :sweat_smile:

5 Beğeni

@Oni hoş geldiniz :slight_smile: umarım forumda güzel zaman geçirirsiniz

2 Beğeni

Hoş bulduk :smile:

Kendimi tanıtırken kullandığım ilk kelime “meraklı”, ikinci kelime “holistik makinesi”. Genellikle bir şeyler hakkında düşünürüm. Kafa yorarım. Star Trek severim. İflah olmaz bir skeptiğim. Sosyal biri değilimdir ama foruma katılmak iyi geldi. Bu aralar sözde seviye tesbit eden bir sınava hazırlanıyorum. Gelecekte iyi bir bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Bakalım belki bir Data’da biz yaparız. :grinning::face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Selam folks,erken yaşlarda sinemayla büyülenip her haftasonu/içi film kiraladığımız, lotr iki kuleyi vizyondayken aynı gün içinde 2 seans izlediğimiz günlerden geçip,geç denecek bir yaşta okumaya, “gerçekten” okuma başlayıp sinemayı 2.plana ittim… ya da o beni itti… nerede o eski dişe dokunur filmler…neyse kitaplar namına buralardayım herkese hayırlı formlar,böyle söylemek icab ediyor sanırım :slightly_smiling_face:

11 Beğeni

Hoş geldiniz. :slight_smile: O Lotr günlerinde keşke ben de sinemayı bilseydim de 3-5 seans ard arda girip izleseydim. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz.

3 Beğeni

burayı görmediydim merhaba eski değilim de :slight_smile: konyadayım yaşım orta yaş erkeğe yaş sorulmaz :slight_smile: ben roman vs okurdum da burada bilim kurgu fantastik seven çok olunca artık onları da okuyorum

3 Beğeni

Hoş bulduk. Umarım bilim kurgu konusunda (elbette diğer konularda da) bolca fikir alış verişinde bulunma imkanımız olur :blush:

1 Beğeni

Hoş bulduk. Dilekleriniz için çok teşekkür ederim :blush:
Merak ettiğim pek çok konuda (özellikle kitaplar, içerikleri ve çevirileri) bilgilere ulaşabildiğim çok memnunum. Umarım forum için de faydalı bilgiler paylaşabilirim

3 Beğeni

Hoş geldiniz :+1: (20 karakterden kısa yazamıyoruz. Böyle yazı ekliyoruz mecbur) :grin:

2 Beğeni

Merhaba.

Bir arkadaşımın yeniden hatırlatmasıyla birlikte forumda buldum kendimi. Kayıt olmak isterken bir baktım ki nickim alınmış. Şifre yenile derken mailime link geldiğini gördüm. :slight_smile:

Eskiden üye olmuşum meğerse. Aranızda bulunmaktam kıvanç duyuyorum. Selamlar.

11 Beğeni

Hoş geldin Bentler.

Umarım keyifli vakitler geçirirsin bu forumda. :smiley:

1 Beğeni

@Bentler hoş geldiniz :slight_smile: Bu arada siz Azerbaycandanmısınız?

3 Beğeni