Hoş buldum, teşekkürler evet, Azerbaycan’danım.
Merhaba,
-
Kitaplarda satır aralarını okuyamam, dipnotu yoksa göndermeleri anlayamam.
-
Çizgi romanlarda, karikatüre kayan panel çizimlerinden hoşlanmadığım için kendime çizgi roman bulmakta zorlanırım.
-
Kitaplarım %60 bilimkurgu, %20 fantastik, %20 macera ve diğer merak ettiklerimden oluşur.
-
Zamanında klasik eserlerden ön yargım dolayısıyla koşarak kaçıyordum (bana zoraki yaptırılan her şey için geçerli bu). Fakat son zamanlarda bunu modern klasikler türüyle yavaş yavaş kırmaya çabalıyorum.
-
Zaman zaman bastırmakta güçlük çektiğim kitap satın alma hastalığım var. Foruma gelmeden önce iyi idare ediyordum aslında; ne kampanyaları, ne yeni çıkan kitapları takip ederdim… En son kitap fuarı ziyaretimin üstünden 2 sene geçmiş öyle diyeyim… Fakat burada satın alınan kitapların fotoğraflarını görünce yeniden nüksetti kendileri.
-
Aklımdakini unutmamak için damdan düşer gibi yazdığımdan fazlaca yazım hatası yapar, sonradan gelir düzeltirim. Unutup düzeltmemişsem de arkadaşlar beni uyarmak için çekinmesinler.
Hoş geldiniz.Klasik sevdirecek bir kitap önermek istedim size.Önereceğim kitap “Simyacı”.Kitabı 10 dakika önce bitirdim.Gayet akıcı bir kitap.Tek oturuşta bitirdim.Sadece size değil okumamış tüm üyelere öneririm bu arada.
Öneriniz için teşekkür ederim. Kitap elimde var fakat bir dönem herkesin ağzına sakız olmasından dolayı okumayı tercih etmemişim Şu an okuma listem var onu takip ediyorum, bittiğinde o kitabı da okuyacağım artık.
Merhaba. Ben de yeni katıldım. Kullanıcı adımı “Süpersin” yapmak istiyorum ama olmuyor.
Merhaba, hoş geldiniz. Kullanıcı adınızı istediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum ama anlam veremediğim bir hata veriyor. İlgileniyorum.
Hoşbulduk. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Türkçe karakterle ilgili olabilir.
Twitter ve Facebook kullanıcı adı gibi düşünün, Türkçe karakter kabul edilmiyor. Hoş geldiniz
Olsun ne yapalım. Hoşbulduk.
Hoşgeldin.Süpersin…
Hoşbulduk. Teşekkür ederim. Siz de süpersiniz.
Gelenler hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Hazır kalabalık artmışken gidip 3-5 kazan daha alayım.
Efendim, cadılara, perilere, trollere, cinlere, kurbağalara dikkat ediniz. Aksi halde gaipten sesler duyabilir, kendinizi kurbağa olarak bulabilirsiniz.
Orada bir yerde bir @Oni adıyla evrenin sırrına vakıf olmuş olsa da tam emin olmayan birisini gördüm. Neyse, karanlık okur bulmak zor. Hele ki yaş deneyimi olan birisini bulmak daha da zor. Önerilerinizi bana iletirseniz sevinirim. Eğer gözden kaçan bir kitap olduysa edinmek isterim.
Burayı geç gördüm ama ben de 10 gün oldu geleli çok da eski sayılmam. Hoşgeldim, hoşgördüm. Umarım senelerce burada kalırım hiç kopmam aranızdan.
Siz de hoş geldiniz Fatih Bey. Tanışalım Kaynaşalım adlı konuya bir şeyler yazsaydınız geldiğinizden haberimiz olurdu.
Hoşbuldum efendim. Sizin de işiniz zor sürekli yazılanları düzeltmek falan. Yazardım da işte demek ki görmemişim konuyu. (Belki de yazmışımdır hiç emin değilim çok unutkan bir insanımdır
)
Eh, yazmışsınız ama çok geç olmuş.
Geç olsun güç olmasın
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Açıkladığınız gibi karanlık okur bulmak gerçekten zor, tozlu şatolara sığınmış hayaletler, Sabbat’da kazan kaynatan kara gözlü kedileri ile cadılar, adlandırılamayacak alemlerden gelen kozmik ilahlar… Belki hepsinin modası geçmiştir. Yine de hiç bir sırra vakıf olamasam da okumak ve öğrenmek kadar zevklisi yok, tabii paylaşmak da bir o kadar zevkli
Selamlar hayatımda hiç forum kullanmadım internette dizi izlerken bir şekilde forum sayfanıza ulaştım ve konu başlıkları olsun yazı yazan kişiler olsun ilginç ve hoş geldi. Yıllar önce kitap okuma alışkanlığımı yeniden uyandırdınız teşekkür ederim.
Sevgilerle…