Karn Aduamin (Tanışalım, Kaynaşalım)

Hoş geldiniz. :blush:

Teşekkür ederim hoş buldum :slightly_smiling_face:

Hoş geldiniz. :slightly_smiling_face:

Sizlere de teşekkür ederim hoş buldum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba hoş geldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.

Hoş geldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz :slight_smile:

Merhabalar , şu an geçen sene kapağını beğendiğim için aldığım bir romanı elime aldığım andan beri soluksuz bir şekilde okuyorum hem forumda hem de yaşantımda çok iyi geçecek gibi gözüküyor .:blush::smile::smile:

Teşekkür ediyorum. Hep birlikte diyelim. :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hangi kitap acaba o, kapağını merak ettim. :sweat_smile:

Eğlenceli güzel bir kitapmış. :grinning:

5 Beğeni

Buralardayız artık bakalım hoş bir seda bırakmak niyetiyle.

Not: @expelliarmus zorlamasıyla geldiğimiz yönünde çıkacak söylentilerin gerçeklik payı yüksektir. :blush:

6 Beğeni

Hoş geldiniz. :slight_smile: Keyifli vakitler dilerim.

Merhabalar. Bu güzel ortama hoş geldiniz.:star_struck:

Sonunda bu da oldu. Hoş geldin dostum. Zorla Harry Potter okumanı sağladığımdan beri başarılı olduğum ikinci şey bu. :smile: Yalnız daha ilk mesajdan @SJack’in radarına yakalanmışsın. Sonun hayrola. :joy:

4 Beğeni

Hoş bulduk bakalım dostlar, dur bakayım ‘bağalim’ değil bakalım gardas değil ‘dostlar’ yazmışım evet güzel kendi oto kontrolümüzü de yaparız böyle hayde yani hayda! :cold_sweat: kendi oto kontrolü neymiş? Ey Allahim ya yapamıyorum arkadaş devrik cümleler ve yazım hataları my life style olmuş.

1 Beğeni

@Yilmaz_Guney,

Adınız gerçekten Yılmaz Güney mi yoksa nick olarak mı bu ismi yazdınız? Ahmet Kaya isimli tanıdıklarım var bu tarz bir şey mi diye merak ettiğim için soruyorum.

Koray Avcı diye arkadaşım var.

1 Beğeni

Aha bana totem çıktı. :slight_smile:

Fernerbahçe Beşiktaş efsane 3-4 'lük maçın 90+1 de 4. golünü Koray Avcı atmıştı.

2 Beğeni

Bu arada erkek değilim,öyle sananlar var da.Sadece Arcade aşığıyım X-Men Klasik okuduktan sonra.

1 Beğeni

Evet, gerçek ismim ama yılmaz guneyi pek sevdiğim soylenemez

2 Beğeni