Bu adam @alper den çektiği kadar Salazar’dan çekmedi
Bilimkurguya aşık ama bu konuda neler oluyor acaba diye merak etmeyen ben! Bana ne olduğunu bilen var mı? Psikiyatri bölümünden randevu almalı mıyım?
Arttık olmadı Saramago için de özel bir liste yaparız. Önerdiğimiz Saramago kitapları listesi.
İyi bir çalışma elinize sağlık
BK anketi birinci tur 31 Ocak 2024 saat: 11:00 'de bitecek.
Bu gönderi kendisini 5 saniye içinde yok edecektir
Daha çok loop’a girmiş gibi, kendini tekrar ediyor.
Neyse 1984 ilk 3’e girmiş. Bence birincilik hakkı ama 3’te kabulüm
Büyük Birader 1984’ü birinci seçmeyenleri izliyor
Bakalım final anketinde durumu ne olacak. Yarın 11 gibi bu iki anketi kapatır, iki anketin ilk 50 sırasında olanlarla final anketini başlatırız.
Final sıkıntı işte. Arkadaşlar ilk 3’e 1984’ü sokuyoruz ona göre. Külahları değişmeyelim
Tamam şimdi finale gidebiliriz
İkinci mesajda yer alan anketlerden brinci ankete oy kullanıp ikinciye kullanmayan 5 kişi var. İkinci anket için de oy kullanırsınız iyi olur.
Ben kullanmamışım ya, gözden kaçmış. Kullandım şimdi sağol.
Kaldı 4 kişi.
------------- BİLİMKURGU FİNAL ANKETİ 2. MESAJDA-----------------------
Son katılım tarihi: 2 Şubat 2024 saat: 24.00
Kim seçsem aklım diğerinde kalıyor.
66 BK kitap arasından 33 kitap seçmek kolaydı ama 100 kitap arasından 25 kitap seçmek zor oluyor.
Sonuçlar şimdilik enteresan. Asimov serileri %30’la listeye giremeyebileceğine dair korkutuyor.
25’den fazla seçebiliyorum sanırım. Butona tıklayınca mı hata veriyor. Saydım, 30 küsür seçim yapmışım, butona basmadım.
Evet seçilebilir ama 25’den fazla olunca buton onaylamaz.
Aziz Hayri az önce oylamasını yaptı. Böyle bir seçimde mini minnacık da olsa katkısı olduğu için kendini mutlu hissediyor
Harika kitapların bir kısmı liste dışı kalacak gibi. halbuki hepsi benim çocuklarım gibiler… Strugatski biraderler, Vonnegut ve Iain M. Banks gibi isimlerin yanı sıra Leibowitz İçin Bir İlahi ve Işık Tanrısı’nın dışarda kalması beni baya üzdü. Bu arada rıhtımda bu kadar çok otostopçu olduğunu bilmiyordum, güzel şeyler de oluyor.