Tanya Huff Robin Hobb diye bir seçim var. Farseer serisi mi yazılmak istenmiş acaba?
Muhtemelen odur. Yanlış yazılmış ve düzeltilemez. Zamanın Bekçileri yazarı da yanlış. Marianne Curley olacaktı. ![]()
Ne kadar da iyiliksever bir cadı, tüm forum için çorba kaynatıyor. ![]()
Değil mi, değil mi? Notlarımı alıyorum. Bu arada kazan da ısınsın. Anketten sonra toplu kurbağa töreni yapacağım. ![]()
Alacakaranlık serisini kim önerdiyse forumdan atalım önerisiyle gelecektim. Senin yazdığını görünce ufak adımlarla geri geri gitmeye karar verdim. ![]()
Bence olması lazımdı. Olmasaydı olmazdı. Olmak zorundaydı. O bir tuzak.
Tabii ya! Şimdi anladım. Şimdi susalım ve sessizce ona oy atacakları bekleyelim. ![]()
Ama sandıkları da terk etmeyelim. Diskdünyacılar kazanacak. ![]()
Onu her kız seviyordu. Kuzenlerimden biliyorum. Bırak tuzak bu falan demeyi ve sevdiğini itiraf et ![]()
Seviyorsam kadın gibi çıkar seviyorum derdim ama maalesef hem dili hem de film olarak başarısız. Alacakaranlık zamanları ben neredeyse evliydim. Hani pek de genç sayılmazdım. ![]()
Bu kitaptan daha kötü bir şey olamaz diyordum, filmini yaptılar. ![]()
Okuyamadım ben. 100 sayfa zor dayandım sonra dediğin gibi filmini yaptılar. ![]()
Linçlenmemek için seçmedim desem benimle muhabbeti kesmezsin di mi?
Nedense ben pek beğenerek ve bir kaç kere okudum seriyi. ![]()
@isos81 yetişemez adres yaz ben geliyorum. ![]()
Bende Hush Hush serisini okumuştum. Bir kere okudum ama okudum sonuçta. Kitaplığımda da duruyor
Neyse ankette yok. Ekletse miydim ki ![]()
Kaçabilmem için fazla yakındasınız, saklanmam için avans verin en azından ![]()
@J.S Ben en az 3 kere falan okudum, anlatımı nedense okutturuyor kendini bana, en gizli guilty pleasure’ım bu sanırım. ![]()
Hadi ya, keşke taslak listeyi 3-4 saat o mesajda bekletip anketi öyle başlatsaydım. Hataları görüp, ikaz eden olurdu.
Evet, epey yakınmışız diye duydum. Ensendeyim. ![]()
@alper olur öyle. Yapacak bir şey yok.
@J.S onu ben de okudum ve bende de var. Görseydim listeye yazardım herhalde ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu.
Yazıklar olsun. Herkesten beklerdim ama Drizzt yoldaşımdan beklemezdim. ![]()
Sıralamalarda üstlere oynaması biraz zor bir seri bence ama büyüye ve tanrılara bakış açısıyla diğer fantastik eserlerden ayrıldığı da bir gerçek.