Tanya Huff Robin Hobb diye bir seçim var. Farseer serisi mi yazılmak istenmiş acaba?
Muhtemelen odur. Yanlış yazılmış ve düzeltilemez. Zamanın Bekçileri yazarı da yanlış. Marianne Curley olacaktı.
Ne kadar da iyiliksever bir cadı, tüm forum için çorba kaynatıyor.
Değil mi, değil mi? Notlarımı alıyorum. Bu arada kazan da ısınsın. Anketten sonra toplu kurbağa töreni yapacağım.
Alacakaranlık serisini kim önerdiyse forumdan atalım önerisiyle gelecektim. Senin yazdığını görünce ufak adımlarla geri geri gitmeye karar verdim.
Bence olması lazımdı. Olmasaydı olmazdı. Olmak zorundaydı. O bir tuzak.
Tabii ya! Şimdi anladım. Şimdi susalım ve sessizce ona oy atacakları bekleyelim.
Ama sandıkları da terk etmeyelim. Diskdünyacılar kazanacak.
Onu her kız seviyordu. Kuzenlerimden biliyorum. Bırak tuzak bu falan demeyi ve sevdiğini itiraf et
Seviyorsam kadın gibi çıkar seviyorum derdim ama maalesef hem dili hem de film olarak başarısız. Alacakaranlık zamanları ben neredeyse evliydim. Hani pek de genç sayılmazdım.
Bu kitaptan daha kötü bir şey olamaz diyordum, filmini yaptılar.
Okuyamadım ben. 100 sayfa zor dayandım sonra dediğin gibi filmini yaptılar.
Linçlenmemek için seçmedim desem benimle muhabbeti kesmezsin di mi? Nedense ben pek beğenerek ve bir kaç kere okudum seriyi.
Bende Hush Hush serisini okumuştum. Bir kere okudum ama okudum sonuçta. Kitaplığımda da duruyor Neyse ankette yok. Ekletse miydim ki
Kaçabilmem için fazla yakındasınız, saklanmam için avans verin en azından
@MelihAntepli Ben en az 3 kere falan okudum, anlatımı nedense okutturuyor kendini bana, en gizli guilty pleasure’ım bu sanırım.
Hadi ya, keşke taslak listeyi 3-4 saat o mesajda bekletip anketi öyle başlatsaydım. Hataları görüp, ikaz eden olurdu.
Evet, epey yakınmışız diye duydum. Ensendeyim.
@alper olur öyle. Yapacak bir şey yok.
@MelihAntepli onu ben de okudum ve bende de var. Görseydim listeye yazardım herhalde ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu.
Yazıklar olsun. Herkesten beklerdim ama Drizzt yoldaşımdan beklemezdim.
Sıralamalarda üstlere oynaması biraz zor bir seri bence ama büyüye ve tanrılara bakış açısıyla diğer fantastik eserlerden ayrıldığı da bir gerçek.