Kayıp Rıhtım Forum Üyeleri Kitap Önerileri 2: Fantastik Kitaplar

Tanya Huff Robin Hobb diye bir seçim var. Farseer serisi mi yazılmak istenmiş acaba?

1 Beğeni

Muhtemelen odur. Yanlış yazılmış ve düzeltilemez. Zamanın Bekçileri yazarı da yanlış. Marianne Curley olacaktı. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ne kadar da iyiliksever bir cadı, tüm forum için çorba kaynatıyor. :mage:

3 Beğeni

Değil mi, değil mi? Notlarımı alıyorum. Bu arada kazan da ısınsın. Anketten sonra toplu kurbağa töreni yapacağım. :buyucu:

1 Beğeni

Alacakaranlık serisini kim önerdiyse forumdan atalım önerisiyle gelecektim. Senin yazdığını görünce ufak adımlarla geri geri gitmeye karar verdim. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bence olması lazımdı. Olmasaydı olmazdı. Olmak zorundaydı. O bir tuzak.

1 Beğeni

Tabii ya! Şimdi anladım. Şimdi susalım ve sessizce ona oy atacakları bekleyelim. :shushing_face:

2 Beğeni

Ama sandıkları da terk etmeyelim. Diskdünyacılar kazanacak. :buyucu:

Onu her kız seviyordu. Kuzenlerimden biliyorum. Bırak tuzak bu falan demeyi ve sevdiğini itiraf et :joy:

2 Beğeni

Seviyorsam kadın gibi çıkar seviyorum derdim ama maalesef hem dili hem de film olarak başarısız. Alacakaranlık zamanları ben neredeyse evliydim. Hani pek de genç sayılmazdım. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bu kitaptan daha kötü bir şey olamaz diyordum, filmini yaptılar. :sweat_smile:

3 Beğeni

Okuyamadım ben. 100 sayfa zor dayandım sonra dediğin gibi filmini yaptılar. :rofl:

2 Beğeni

Linçlenmemek için seçmedim desem benimle muhabbeti kesmezsin di mi? :smiley: Nedense ben pek beğenerek ve bir kaç kere okudum seriyi. :sweat_smile:

4 Beğeni

@isos81 yetişemez adres yaz ben geliyorum. :joy:

2 Beğeni

Bende Hush Hush serisini okumuştum. Bir kere okudum ama okudum sonuçta. Kitaplığımda da duruyor :joy: Neyse ankette yok. Ekletse miydim ki :rofl:

3 Beğeni

Kaçabilmem için fazla yakındasınız, saklanmam için avans verin en azından :slight_smile:

@MelihAntepli Ben en az 3 kere falan okudum, anlatımı nedense okutturuyor kendini bana, en gizli guilty pleasure’ım bu sanırım. :sweat_smile:

3 Beğeni

Hadi ya, keşke taslak listeyi 3-4 saat o mesajda bekletip anketi öyle başlatsaydım. Hataları görüp, ikaz eden olurdu.

2 Beğeni

Evet, epey yakınmışız diye duydum. Ensendeyim. :buyucu:

@alper olur öyle. Yapacak bir şey yok.

@MelihAntepli onu ben de okudum ve bende de var. Görseydim listeye yazardım herhalde ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu.

4 Beğeni

Yazıklar olsun. Herkesten beklerdim ama Drizzt yoldaşımdan beklemezdim. :joy:

2 Beğeni

Sıralamalarda üstlere oynaması biraz zor bir seri bence ama büyüye ve tanrılara bakış açısıyla diğer fantastik eserlerden ayrıldığı da bir gerçek.

3 Beğeni