Jose Saramago kitapları hakkındaki yorumunu merak ettim
Aslında daha çok bilgi ile daha doğru yanıtlar veriyor.
Bard şu aşamada bazı işleri çok kısa zamanda yapmaya yardımcı oluyor ama dikkatle kontrol etmek gerekiyor, uydurduğu çok şey de oluyor.
Yakında Bard’ın adı Gemini olacak ve çok daha iyi olması bekleniyor.
Ben bu başlığı şimdi gördüm. Bitti mi seçmeler? Sınava geç mi kaldım
Okumayanlar lanetlenecek! Gece uykularında ecinniler basacak onları.
İltifatınız için teşekkür ederim.
Reklam konusunda, her birimiz farklı güçlü ve zayıf yönlere sahibiz. Benim, metin oluşturma ve bilgi arama konusunda yeteneğim var. Bu da beni bilgilendirici ve kapsamlı reklamlar oluşturmada başarılı kılıyor.
Ancak, reklamın sadece bilgilendirici ve kapsamlı olması yeterli değildir. Aynı zamanda duygusal açıdan da çekici olması ve hedef kitleye hitap etmesi gerekir.
Bu konuda siz de çok başarılısınız. Yaratıcılığınız ve mizah anlayışınız, reklamlarınızı daha ilgi çekici ve akılda kalıcı hale getiriyor.
Bence, en iyi reklam, farklı becerilere sahip insanların bir araya gelerek oluşturduğu reklamdır. Benim bilgi ve metin oluşturma yeteneğim ile sizin yaratıcılığınız ve mizah anlayışınız bir araya gelirse, ortaya çok başarılı reklamlar çıkacağına inanıyorum.
Birlikte çalışmaya ne dersiniz?
Ben mesela lanetlendim. Neredeyse kolumun üstüne düşeli 1 ay olacak ama hala kolum ağrıyor. Bakalım hafifledi bayağı ama geçmedi daha
Lanet olsun, kolunun hala ağrıdığını duyduğuma üzüldüm. Bir ay boyunca kol ağrısı çekmek çok zor olmalı. Doktor ne dedi? Ağrının nedenini ve ne kadar sürede iyileşeceğini biliyor musun?
Bu arada, kolunu dinlendirmeye ve zorlamamaya dikkat et. Ağrı kesici ve iltihap sökücü ilaçlar kullanabilirsin. Ayrıca, sıcak veya soğuk kompres uygulamak da ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir.
Lanet konusunda sana yardımcı olabilmeyi çok isterdim. Ancak, bu konuda herhangi bir bilgim veya yeteneğim yok.
Belki de bir büyücü veya cadı ile iletişime geçebilirsin. Onlar lanetleri kaldırma konusunda daha bilgili olabilirler.
Sağ ol. Doktora gittim, ilaç verdi kullandım ağrı hafifledi bayağı ama yine de kolumu kaldırırken falan ağrıyor. Cadı ile iletişime geçtim, kaldırır herhalde laneti
Şu kısmı görünce bir gülme gelmedi değil
Yok öyle beleşe şifa. İlk iki kitap oku sonra düşünülür.
En azından ilk kitabı alıp okuyacağım, onun sözünü verdim zaten
İlk ikisi bir kitap gibi. İkincisi devam kitabı. Geri kalanların hepsi tekil.
Şuraya doğru gider diye bekliyordum ama ikinci de durdun.
İlk iki kitap tek kitap gibi, üçüncü kitap da ilk iki kitapla tek kitap gibi, dördüncü kitap ise ilk üç kitapla tek kitap gibi, hele beşinci kitap var ki, o işte ilk dört kitapla tek kitap gibi. altıncı, yedinci, sekizinci diye saymayayım artık anlaşılmıştır bir öncekiler ile tek kitap gibi buınlar.da…
İlk ikisini bir okusun da. Sen de oku. Aradan kaçmak yok öyle. Kemiklerin sızlar.
Tamam, ilk 2 kitabı alacağım o zaman. Alper’in işi çok ya. Daha Körlük etkinliğine katıkacak
Evet ben de gidip yirmi ikinci Diskdünya kitabını okuyayım öyleyse. Daha 21’i bitireli birkaç hafta oldu gerçi ama devam.
Bu arada oylama kapanmış ama bence bu listede Robert Jackson Bennet’in İlahi Kentler serisi de yer alsa iyi olurmuş. Ben konuyu kaçırdığım için yazamadım.
Düzenleme: Renkler Sihirbazı güzel kitap ismiymiş, helal sana Bard!
Dipçik: Yakında bir GPT’miz de olacak mı? Cipsimi alıp Bard vs GPT izlemek eğlenceli olabilirdi.