Hocam ben de aynı nedenlerle sizden sonra ayrılmıştım. Tesadüf olarak sizden birkaç saat önce ben de foruma dönüş yaptım. Geri gelmenize sevindim.
Siz de hoş geldiniz, 1000 kitap da okuduklarınızı ve kitap yorumlarınızı takip ediyordum ama paylaşımlarınızı forum da takip etmek daha iyi.
Hoşgeldiniz,forumun her başlığında eksikliğiniz oldukça fazla hissedildi.Dönmenize gerçekten sevindim.
Hoşgeldiniz.
Güzel şeyler de oluyor arada. Tekrar hoş geldiniz @alper ve @BiblofilYouTube. Keşke @mit de dönebilse. Aylık okumalarda @_Ged bizi yeterince kıskandırıyordu, şimdi bir de @alper’e imreneceğiz.
Hoş geldiniz. Bir gün olacağını biliyordum ama bugün olacağı hiç aklıma gelmezdi
Hoşgeldiniz. Geri dönmenize sevindim
Siz de hoş geldiniz. Hiç haber de etmiyorsunuz. Profil fotoğrafınız bazı üyelerimizle çok benzer olduğundan farkında bile değiliz geldiğinizin.
@MelihAntepli Hoş bulduk.
@SJack Dün akşam geri döndüm zaten. Fazla zaman geçmedi. Profil fotoğrafımın başkalarınınkine benzemesine üzüldüm.
Hoş geldin
Eski kurbağalardan kimse kalmamış, kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştım. Mevzu neydi hatırlamıyorum ama sevindim dönmene.
Bu arada @Ufuk 'un kendisi nerede
Hoş bulduk.
@Ufuk bana vaat ettiği masayı paketliyor galiba. Bu arada ses etme 3-5 gün cadı bizi görmese iyi olur. @Agape
Buradayım. Yazmam için okumam lazım Alper takip ediyor
@alper @Tobizume hoş geldiniz, geri dönmenize gerçekten sevindim
Darısı @BiblofilYouTube 'ın başına
Eh, her geri dönüş hissi, beklenen geri dönüş anı olmayabiliyor.