Allah sabır versin, şehirlerarası taşınmak kabus gibi oldu bana. 5 gün oldu taşınalı ama ev tadilatı anca bitti.
Kesinlikle çok zor hele bir de şu dönemde daha zor. Allah yardımcısı olsun herkesin.
@Strenergy hoş geldin. Sen yokken Alfa bizi pek sallamadı o yüzden herkes isteklerini iletmiş çoktan. Bende araya sıkıştırabilirsen, Üç Silahşörler 3. kitabı ve Michel Zevaco hakkında bilgi rica ediyorum.
Üç silahşörler ve Robin Hobb Farseer serisi ilk kitap son okumada imiş.
Zevaco nun çevirisi bitmiş editör çalışıyormuş üzerinde.
Çok teşekkür ediyorum. Farseer’ı da öğrenmiş olduk aradan. Bakalım ne zaman gelecekler.
İlk defa edebiyat alanında böylesine gelişmiş yapıya sahip bir siteye girdim, girdiğim gibi üye oldum. Botunuzu da çok beğendim, iyi eğitim almış Öykü seçkisi bölümünü çok sevdim. Yapanların ellerine yüreklerine sağlık. Tebrik ederim, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Hoş geldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.
Mesaj edit’leyebiliyor muyuz, bir de cevap mesajı kısayolu göremedim. Yeni arayüz biraz sorunlu gibi ama eminim ileride gelişecektir.
Mesajı düzenlemek için kalem işaretine basmanız lazım. Cevap mesajı kısayolu ne bilmiyorum.
İlk mesajımda edit kalemi görememiştim. Az sonra yine kontrol ederim. (edit: diğer pencereden baktım, şimdi eklenmiş, sanırım ilk iki iletiyi yazmış olmam gerekti) Hızlı cevap kısayolunu profilden etkinleştirebildim. Acil bir sorun kalmadı gibi.
Hoşgeldin @Akuma_Blade. “Dh forumu bırakıyorum” yazını görünce üzülmüştüm açıkçası. Tekrar burada görmek sevindirdi. Anime bölümünde ünlü sayılırsın. Daha önce sizden şurada bahsetmiştik. Umarım burada kalıcı olursunuz.
İyi forumlar
Merhaba,
Bugün buraya üye oldum. Açıkçası ilk gözlemlerim harika sadece edebiyat değil bence yazı ile ilgili olan hemen hemen herşey için yararlı bir forum. Şu an itibarıyla ayrılamıyorum, beni giderek içine çekiyor.
Hoşgeldiniz. Umarım keyifli zaman geçirirsiniz aramızda.
Hoş geldiniz. Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.
Hoş geldiniz. Forumda keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle
Frekansı uyuşan için bu durum son derece normal, bir süre sonra bırakamıyorsunuz zaten. Hoş geldiniz Rıhtıma. Keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle.