Hoş geldiniz, yeni gelen başka kim/kimler varsa hoş geldi.
Herkese selam. Uzun süredir üye olmadan takip ettiğim foruma artık üye olma vaktinin geldiğini düşünerek katıldım. DH’de de böyle yapmış uzun süre üyeliksiniz takip edip 2011’de üye olmuştum oraya.
Forum kültürünü yaşatma çabanız takdire şayan. Umarım keyifli günler yaşarız burada. Sevgiler.
Hoş geldiniz.
Hoşgeldiniz keyifli vakit geçirmez dileğiyle
Selam hoşgeldiniz. Kaliteli ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle
Hoş geldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz
Merhaba, hoş geldiniz.
Selamlar, hoş geldiniz
Takip ettiğim başlıkların yukarıda görülmesini nasıl sağlarım? Başlıkları izleniyor’a almak istemiyorum sadece takip ettiklerimi en üste sabitlemek istiyorum.
Öyle bir ayar olduğunu sanmıyorum. Varsa bilen söyleyebilir. Onun yerine okunmamış konular sayfasını kullanabilirsiniz.
Takip ettiğiniz konudan herhangi bir gönderiyi işaretleyebilirsiniz. Daha sonra ana sayfadaki konuları nasıl göstermek istediğinizi seçebileceğiniz kısımdan '‘işaretler’'i seçin. Geçici bir yöntem bu da.
Selamlar, ben Berk Payat. eskiler belki hatırlar; Xasiork’tandım. Müzisyenim, yazma işleri de hayatımın önemli bir bölümünü kaplıyordu zamanında. Yanılmıyorsam, seçkilerden birinde öyküm bile yayınlanmış olabilir. Gölge e-dergi’de miydi, yoksa burada mıydı, hatırlayamıyorum. Neyse, uzun zaman sonra tekrar yazmaya başladım. O yüzden buradayım, üyeler içinde de eski tanıdık yüzler görüyorum, bu beni mutlu etti. Herkese selamlar.
Cebirsel Düşler.
Hoş geldin Berk, umarım iyi vakit geçirirsin. Ben de Xasiork’ta bulundum zamanında. Burada da tanıdık isimler görmek ne güzel.
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Vallaha zaman çok hızlı geçmiş, bir çok şey zamana yenilmiş, kimisi yenmiş. Bizler Xasiork’tan çok şey öğrenmiştik zamanında, umarım buradan da aynı şekilde faydalanabiliriz. @Ruhsen_Dogan_Nar uğruyor mu bu aralar buraya?
Kadin dostumdur, ikimiz de İzmir’li olduğumuz için çok görüşürdük eskiden. Ah ah, zamanın fıtratı yansın.
Ben İzmir’de olmasam da hala görüşürüm kendisiyle. Xasiork’un son demlerinde bulunmuş olsam da bana kazandırdığ dostları hiçbir zaman unutmam.
Biz uzun zamandır haberleşemiyoruz, lütfen selamımı ilet kendisine.
Büyük bir zevkle.