Neler olmuş yav? Yu Hua birinciliğe yükselmiş. Güzel şeyler de oluyor.
Bence anketi pek uzatmaya gerek yok. Oy veren vermiş zaten. 
Edit: Sanırım erken sevindim.
Neler olmuş yav? Yu Hua birinciliğe yükselmiş. Güzel şeyler de oluyor.
Bence anketi pek uzatmaya gerek yok. Oy veren vermiş zaten. 
Edit: Sanırım erken sevindim.
Anket, seçimlerden daha adrenalinli. Abur cuburu aldık evdekilerle istişare ediyoruz, İzmir sonuçları gelsin diye bekliyor bir kısmı.
İzmir Kanını Satan Adam dedi. Kesin bilgi, yayalım.
İşte İnsan bu anketi alır arkadaşlar, kimse üzülmesin.Bu arada bu benim ilk yazım, herkese selamlar.
Yorumları okuyunca herkes Kanını Satan Adam diyor. O zaman kim veriyor kardeşim İşte İnsan’a? 
Oylar gerçeği yansıtmıyor diyenler var.Bunlara kanmıyorum 

Oyum açık ara Barbarın Kahkahası’na. Diğerleri hep okunuyor zaten.
Arkadaşlar, şu anda yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Biz de kendi ekibimizle inceliyoruz. Kanını Satan Adam önde. Lütfen tahriklere kapılmayın.
Yavaştan İşte İnsan’a oy verenleri tebrik etmek gerekli. :((((
Arkadaşlar anket devam ediyor diyorsunuz ama dışarıda insanlar kutlamalara başlamış bile…
Kanını Satan Adam’a oy verdiğim halde gönlüm İşte İnsan’dan yana ancak, öhöm, neyse, sandıkları terk etmeyelim arkadaşlar, sayım devam ediyor.
Oh be cesur birisi. İşte İnsan’a oy verenler niye sahipsiz bıraktı kitaplarını.
Barbarın Kahkahası için hâlâ umut var.
Bu mesajı gözlerim yaşlı yazıyorum.
Oyum Kanını Satan Adam’ a gitti. Gerçi bu ayki etkinliğe katılamam. Önce sessiz kalıp gözlem yapmak istiyorum.

Barbarin kahkahasi baska baharlara kaldi, kanini satan adamla ittifak yapmaliydik 
Oy vermek bir şeyleri değiştirseydi yasaklanırdı.
Emma Goldman
Adamlar doğru düzgün miting yapmadı. O kadar eminlermiş…
Bence ekip olarak Barbarın Kahkahası’nı not alalım. Hem merak ediliyor hem de birçok kişinin diğer tercihi.
Milli iradeye saygı duymak lazım.