BKK başlığını ararken tanışma başlığını buldum.
Tanışma hikayelerini severim, anlatacak olanlar olursa diye konuyu hortlatarak bir anımsatma yapayım.
BKK başlığını ararken tanışma başlığını buldum.
Tanışma hikayelerini severim, anlatacak olanlar olursa diye konuyu hortlatarak bir anımsatma yapayım.
Sen anlat da biz okuyalım. Ben yukarıya yazmışım zaten nasıl olduğumu
Soğuk ve karlı bir kış günüydü, belki yarım saattir sezenler caddesinde otobüs bekliyordum ve rüzgar kulaklarımı sızlatmaya başlamıştı. Nerede kaldı bu otobüs diye düşünürken körüklü oflaya puflaya geldi. Körükten sonraki tekli koltuğa oturdum ve telefonumu kemerime takılı kılıftan çıkarıp yılan oyununu oynamaya başladım.
Yol uzun ve otobüsün içi soğuktu. Yılan oynuyor ve kuyruğuma çarpmamaya çalışıyordum, o an aklıma bir düşünce geldi…
Şaka, ben de yukarıda yazmıştım.
Bence sen buradaydın, sonra siteyi kurdular. Sen otomatik üye olmuş oldun Profilin gizli olduğu için daha önce yazdıklarına bakamıyorum. Neyse bulmaya çalışayım bakalım nasıl üye olmuşsun
Ben soğuk bir kış gününde dışarıda kar yağarken, bilgisayarda Gazapizm Unutulacak Dünler şarkısı çalarken sizin yazışmalarınıza daha fazla kayıtsız kalamayıp üye olmuştum. Peki burayı nasıl mı keşfetmiştim…
O da sonraya kalsın, heyecanlı yerde bıraktım.
5-6 mesaj yukarıdaydı.
Beğenmişim ama unutmuşum. Yaşlanıyorum artık
Baston zamanı gelince haber ver samanpazarına birlikte gider, baston seçeriz.
Zamanı geldi de geçiyor, hadi buluşup gidelim. Oradan da kitapçı gezeriz Benjamin Button gibiyim
Ben robot filmini izleyip çok sevmiştim. Sitenin birinde de bkk baskısına denk geldim aldım bilmeden . Kitabı incelerken bkk serisine ait olduğunu gördüm ve devamında neler var merak ettim. Onları ararken de rıhtımı buldum Çok sık yazmasam da mutlaka günde birkaç kez girer yazılanları okurum takip ederim.