Kindle - Kobo vd. E- Kitap Okuyucuları

Cihaza aktarma gibi bir seçenek olabilir mi?

1 Beğeni

Kobo cihaza giriş yaparken İdefix hesabınızı kullanırsanız kitap otomatik olarak yüklenir. Cihazdan çıkış yapıp İdefix hesabınızla giriş yapmayı deneyin.

1 Beğeni

Senkronizasyon ve eşleştirme seçeneği var ama işe yaramadı. Ben çözümü aynı kitabı kobo’dan tekrar satın almakta buldum (zaten 15 tl idi) ama @ssenseiog’un dediği gibi hesap değiştirmeyi de deneyeceğim.

2 Beğeni

Kobo, Kindle gibi sabit programlı e-kitap okuyucular artık devrini kapatıyor gibi geldi bana. Daha önce burada sormuştum. E-mürekkep ekranlı e-kitap okuyucu kullanan var mı diye. Ben geçen sene uzun araştırmalardan sonra onxyboox aldım. Android işletim sistemine sahip olduğu için, hem kendi hali hazırda okuma programı sunarken, başka okuma programlarını da ekleyebiliyorsunuz. Not almak da çok güzel bir hissiyat veriyor. Aynı deftre not almak gibi.

4 Beğeni

Korsan epub ile orijinal epub(Amazon’dan satın alınma) arasında fark var mı?

Korsan epubların bir kısmı orijinal epubların şifrelerinin kırılmasıyla elde ediliyor. Geri kalanları ise kitapları taratıp pdf yaptıktan sonra epuba çevirerek elde ediliyor. Aralarında pek bir fark göremedim ama bazı korsan epublarda matbu kitapta olan yazım hataları filan düzeltiliyor, orijinalden de iyi hale getiriliyor. Mesela Zaman Çarkı’nda böyle bir durum var.

3 Beğeni

Teşekkürler yardım için.

2 Beğeni

Korsan neden düzeltiyor acaba?

Ben kindle basic kullanıyorum. Işığı olmayan bir model, bu yüzden eski telefonumu da karanlıkta okumak için kullanıyorum.

Zaman Çarkı’nda çok yazım hatası olduğu için korsana çeviren kişi rahatsız olup hataları düzeltmişti. Korsanlar redakte etti. :joy:

Işıklı model şart, bende de bir ara ışıksız vardı. Otobüste okurken bile karanlıktan dolayı okuyamıyordum.

1 Beğeni

zaman çarkı çok iyi bir amme hizmetiydi. Bir çok bu tür ekitap düzeltildi. Ama bir süre sonra oluşum yok oldu.

Bu tarz oluşumlar yok olmaya mahkum oluyor. Güzel bir hareketti.

Kaç sene geçti hala elle tutulur ebook üretimi yok ülkemizde maalesef.

2 Beğeni