Kindle - Kobo vd. E- Kitap Okuyucuları

2 Beğeni

Hayır ebook’ta ucuz değil ki… Ama Harun the Pirate var neyse ki :joy::joy::joy: @Pyrewrath

2 Beğeni

Kindle paperwihite 4 var bende oldukça iyi durumda. Şarzı 4 haftaya kadar dayanıyor.

1 Beğeni

Ayrıca bir tane de kobo h2o var bu da kindle gibi suya dayanıklı cihazdır. İkisini de satıyorum. İsteyen olursa drizzt 37. Kitaba kadar yüklü halde teslim ederim. Hem de türkçe kitaplar. Tüm seriyi okursunuz.

4 Beğeni

Adım çıktı forumda zaten. :rofl: Drizzt 1-20 Cadı Kralın Vaadi hariç mevcut ama. :pirate_flag:

@Kenan_AKYOL Hocam ilk foto ciddi spoiler içeriyor, onu değiştir istersen.

3 Beğeni

Valla hocam henüz fiyatlara bakamadım çünkü kendimi ikna edebilmiş değilim :smiley:
Şu linkleri bi okuyayım, sonra fikirlerinizi soracağım ayrıca :smiley:

2 Beğeni

Benim bile alasım geldi. Bir adet Kindle alırsam elimdeki tüm kurgu eserleri elimden çıkarırım zaten yer lazım. :d

2 Beğeni

bazen şeytan dürtmüyor değil. :slight_smile:

@Ferhat_Coskun Aynı durumdayız, gerçi ben tek başıma halletmeliyim ama talimliyim OCR düzeltmeye. :slight_smile:

1 Beğeni

Farketmemişim haklısın. Hemen kaldırdım. Teşekkür ederim uyarı için. Bu arada İzmir’de olan varsa ve e kitap okuyucu almak isteyen olursa fikir edinmesi için bire bir gösterebilirim bendeki cihazları.

2 Beğeni

Kayıp Rıhtım, bu başlık altındaki bazı gönderilerimi konu dışı olduğu için gizlemiş :slight_smile:

Sanki başlıklardaki tüm gönderiler konuyla ilgiliymiş gibi :slight_smile:. İlginç.

5 Beğeni

Benim paylaşımlarımı gizlemişler e kitap okuyucu ile ilgili konu başlığına uymak için sanırım. Saygı duyuyorum, kurallar neyse uyarız.

2 Beğeni

İlgili başlığa taşıyabilirlerdi :slight_smile: Sonuçta bir sürü başlıkta, konuyla ilgisi olmayan hususlara giriliyor. Neyse.

2 Beğeni

Benim paylaşımım da gümlemiş. Eyyyy @hanci sen kimsin ya? Dünya sistemden büyüktür… diye atar gider yapasım var :joy:

3 Beğeni

Merhaba! Sana ne gibi konularda yardımcı olabileceğimi görmek için @hanci yardımı görüntüle yazabilirsin.

1 Beğeni

Şaka bir yana şikayet yemişiz büyük ihtimal o yüzden. Dert değil de şimdi daha çok konuştuk konu dışı :joy:

3 Beğeni

Şikayet eden arkadaşı merak ettim acaba hep konu başlıklarına bağlı mı kalmış :slight_smile:
Neyse, konu fazla uzamasın :slight_smile:

2 Beğeni

Mesajlarınızı buraya uygun olduğu için taşıdım dostlar. Buradan devam edebilirsiniz. Ha bu arada beni değil hancıyı suçlayabilirsiniz. :joy:

2 Beğeni

Yok yok seni de hancıyı da suçlamadık, sadece sitem ettik :slight_smile:

Teşekkür ederiz.

2 Beğeni

Kobo Nia kullanıyordum, Huawei Paper Mate aldım birkaç ay önce. Muhteşem bir cihaz. Kitap, özellikle makale ve dergi için ideal. Boyut olarak büyük gibi görünse de kısa sürede alışılıyor. Kalem ile birlikte geliyor ve aynı segmentteki diğer ürünlerle kıyaslanırsa fiyat olarak çok iyi. Tablet olarak da kullanılabilir ama ben wifi bağlantısını bile kapatıyorum pil tasarrufu için. Huawei telefon ile birlikte veri aktarımı da çok rahat. Tavsiye ederim. En azından kıyas yapın, ki E kitap okuyucular birkaç yıla bu formata dönecek diye düşünüyorum.

4 Beğeni

Daha önce sorulduysa kusura bakmayın. İdefixten aldığım e-kitabı Kobo’da açamıyorum. Kobo web sitesi hesabımda kitap görünüyor ama e kitap okuyucuda yok. Benzer bir sorunla karşılaşan var mıdır acaba?

1 Beğeni