Artık Wiki sayfaları daha düzenli bir şekle büründü.
Dip not ekleme özelliği getirildi. Bunun için [^1] yapmanız yeterli olacaktır.[1]
Artık sevdiğiniz kullanıcıları takip edebilirsiniz. Bunun için profil resimlerine tıklayarak “Takip Et” demeniz yeterli. Takip ettiğinizde takip ettiğiniz kişi sizin onu takip ettiğinizi profilinden görebilir. Ayrıca takip ettiğiniz kişinin yorumları size bildirim olarak gelecektir.
Artık yazı editörümüzde sağa yaslama, ortalama özellikleri vardır fakat mobilde bunları göremeyebilirsiniz. Ayrıca üstü çizili, altı çizili, üst simge, alt simge ve sayfayı ikiye böl gibi seçenekler de mevcut.
Etkinlik düzenlemeleri yapabileceğimiz bir oylama artık kullanılabilir. Bunun için yeni konu açarak kişilerin katılıp katılmayacağını görebilir, etkinliklerinizi bu başlık altında yönetebilirsiniz.
Son güncellemeden sonra “Alıntı” kısmında sorunlar vardı. Bu sorun giderildi.
Tema değiştirmek için artık profilinizdeki ayarlara girmenize gerek yok. Profil resminizin yanındaki üç çizgiye tıklayarak oradan hızlıca tema değişimi yapabilirsiniz. Umuyoruz ki çok güneşli ve aydınlık günlerde bu kolayınıza gidecektir.
uzaklardakidost adlı üyenin kullanıcı adı kendi isteğiyle ‘‘aesopwalt’’ olarak değiştirilmiştir.
ncilingir adlı üyenin kullanıcı adı kendi isteğiyle ‘‘Gelu’’ olarak değiştirilmiştir.
Bir süre boyunca bizlere Denetmen olarak yardımcı olan sevgili @Bay_Karamsar, denetmen ekibinden ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar yaptığı tüm yardımlar için teşekkür ediyoruz. Ancak Kayıp Rıhtım’da yazmaya ve Forum bünyesinde aktif olmaya devam edecek, sizler yine uzun uzun paragraflar okumaya hazır olun
Çoğunuzun yine Forum’da uzun süredir tanıdığı bir başka isim olan sevgili @Artorias da yeni denetmenimiz olarak atandı Bu konuda farklı mecralarda da deneyimi olduğu için inanıyorum ki bizlere çok şey katacaktır. Bundan sonra herhangi bir konuda kendisine de ulaşabilir ve yardım isteyebilirsiniz.