Kitap Al(a)mıyorum Eksikliğini Hissediyorum!

Cık cık cık diyorum sadece, ben hissedeceğim gibi :sweat_smile:

Zenginlik böyle bir şey. En iyisi sana ban attırmak :joy:

Ben de eleyerek alıyorum kitapları. Sadece çok istediğim serileri, yazarları takip ederim ki Allah’tan çok yok :sweat_smile:

2 Beğeni

o fabrikanın özelleştirilmesi bu fiyat artışlarını arttırmaktan çok düşürmüştür emin ol.

1 Beğeni

Hahah zenginlikten değil gözü doymamaktan bunlar hep :joy: Çok gaza geldik 2-3 sene önce çok fazla aldık ama artık akıllandım :joy:

Yer de kalmadı zaten, bir kısmını dağıttım falan artık bundan sonra hep seçicilik ile alıcam.

1 Beğeni

Benim tek karım Saramagolar ve Asimovlar oldu. Onun dışında pek birikim yapamadım ama yine de kendimi karlı görüyorum :melting_face:

Ben zaten seçiciydim de şimdi daha bir seçici olacağım :smiley:

1 Beğeni

okuduğun sağlam kitaplardan öneri yapabilir misin?

1 Beğeni

Tabii ki önerebilirim ama benim “sağlam” bulduğumu siz bulmayabilirsiniz. Sonuçta ben kendimi acemi bir okur olarak niteliyorum hala. Yine de konuyu çok dağıtmamak adına kısa bir liste atayım size özelden.

1 Beğeni

olur problem değil herkesin zevki uyuşmayabiliyor bu konuda sıkıntı olmaz teşekkür ederim şimdiden :innocent:

2 Beğeni

Gece rüya gördüm. Rüyamda kitapçıdan kitap alıyordum ve param çıkışmadı. O kadar kitap içinden sadece 1 kitap alabildim. Rüyada para çıkışmaması nedir ya :joy: Rüya alemi bile ekonomik yeminle.

5 Beğeni

Şubat depreminden sonra bana bir dur geldi. Nereye kadar alıp duracağım bilemedim. Eskiden çok kitaba şans verirdim ama uzun aylardır tek tük alım yapıyorum. Bundan 5-6 sene önce bir gün lazım olacak diye kindle alıp atmıştım. Onu aktifleştirdim. Yeni kitaplara da arada bir sesli kitaba bulaşarak ulaşıyorum. Birçok kitabımı da depremden sonra dağıttım. Yine en sevdiklerim ve zamanında okurum dediklerim duruyor. İki binden fazla kitabım vardı artık bin beş yüz civarı. Çok beğenmediklerimi de sahaflarda takasa girerek eritiyorum. Bazen dinleyip beğendiklerimi alayım diyorum ama almaya can yetmez bıraktım ipin ucunu. Zaten ilgim dahilinde de çok kitap çıkmıyor artık. Okumak ve ulaşmak konusunda sorun yaşamadığım için eksiklik çekmiyorum.

5 Beğeni

@Vordue 'nin yanına bir zepzengin daha ekliyorum :joy:

Ben çok stoklu gitmediğim için sizler gibi eksikliğini hissedeceğim. Kitap alımını baya azalttım ve çizgi roman alımına dur dedim. Bunlar daha iyi günler, ileride belki bir kitabı bile zor alacak duruma geliriz.

2 Beğeni

O sırada kargo parası vermemek için Tudem Kitabevine yürüyorumdur :joy: .

5 Beğeni

Zengin olmak kolay değil. Para vermemek, zenginliğini azaltmamak için yürüyorsun :joy:

1 Beğeni

Hem cebini, hem de formunu düşünüyor. İşte insanlar böyle böyle zengin oluyor.

2 Beğeni

Zenginliğim azalmasın diye yürüyor ama dediğin gibi sağlık için de yürümüş oluyor. Bir taşla iki kuş :joy:

2 Beğeni

Hahah gidip alamadım bir de ya, bir işim çıktı yarı yoldan geri döndüm :smile: @J.S . Akşam bir daha gidicem, x2 spor oldu :joy:

3 Beğeni

Tam da böyle bir şeyler olur geri döner yazacaktım da hadi aksilik çıkmasın diye yazmamıştım :grinning:. Bu Disk’in Küçük Tanrılar’ının işi olsa gerek ya da Felek bir işler çeviriyor.

3 Beğeni

Forum değil Lordlar Kamarası mübarek.

6 Beğeni

Silindir şapka ve monokl :face_with_monocle:

3 Beğeni

Hahah Rincewind şansı ile çıkmışım bugün belli oldu zaten :joy:

@isos81 @Everfever şöyle de bir yer yakışır forum ortamına :smile:

7 Beğeni

Halıfleks sıkıntı. Şimdi lord arkadaşlarımızdan ayakkabısını çıkaran olur, ayakkabısı çamurlu olan olur, çoluk çocuk bir şeyler döker. Biz yine parke yaptıralım, arap sabunuyla sildik mi tertemiz mis.

2 Beğeni