Grafik kanon’u bu yöntemle aldım . Kendime 100 tl’lik hediye çeki gönderdim, 85 tl’ye . Daha sonra 115 tl’lik kitap seçtim ve yine 15 tl’lik kodu ve hediye çekini kulkandım. Bu sefer ki, kodlar sadece bir kere kullanılıyorsa onu bilemem . Kimseyi yanıltmak istemem .
75/10 indirim kodu olan 42c60ce7’yi bugün iki kere kullandım
Stokta görünmeyen kitaplar yeniden satışa sunuluyor mu? yoksa sadece satıştan çıkarma şeklinde mi güncelleme yapılıyor bu konuda bilginiz var mı acaba
Müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgi tekrar satışa sunulduğu yönünde. Şuan zaten çoğunun tükendi olarak görünmesi sipariş yoğunluğundan büyük ihtimalle. Ne kadar tedarik edebileceklerini bilemediklerinden. Ama sizin listedeki kitapların çoğu da bildiğim kadarıyla kolay bulunan kitaplar. Siparişim şuan hazırlanıyor olarak görünüyor. Stokta olanlar da dahil tedarik ediliyor şeklinde görünmüyor.
Teessüf ederim gerçekten… Yerim yok. Ah, bir olsa. O tip oyunlar oynamıyorum. Gerçeği daha çok mutlu ediyor. Terelerim çıkmıs bile.
Yağmur suyu alsınlar diye dışarı koymuştum hemen büyümüşler.
Nanem de büyüdü…
Geçen sene balkona girilmiyordu. Eşim bu sene mümkünse oturacak bir yer bırak dedi ve pazarlık yaptı. Bu kadar bir yer ayırdık. Tabii eşim öyle sanıyor. Gerçi eminim o da benim balkonu yine bostana çevireceğimden emindir de bunu hangi yolla yapacağımı merak ediyordur.
Anladım. Daha önce bana hiç denk gelmedi ama Picodi kodları tek üyelik üzerinden tek seferlik kullanıma mahsus. Şu an denedim.
gerçekmiş…
5-10 yıl sonra yazarsınız foruma " @Agape şehir yaşamından kaçtı ve köy hayatını seçti " diye.
Başka bir hesap açtım ama, İtiraf edeyim, ben hediye kartı konusunda cahilim nasıl olur, nasıl alınır hiç bilmiyorum. Bana detaylı anlatsanız ne güzel olur
İdefix de sabah verdiğim sipariş şu an gözükmüyor. Başına gelen var mı?
Her kampanya da oluyor baksam benim de herhalde 2014-2015 gözüküyor sonrası yok…
Akşama gelir yayın şu an idefix ekranları karıncalı
Sonradan Ekleme:
Gittim, baktım, gördüm, en son 2016 12. ay var, sonrası yok.
Bende de en son verdiğim sipariş var, bugün bir önceki verdiğim sipariş bile gözükmüyor.
Tamam elimden geldiğince açık yazmaya çabalayayım.
Önce iki tane hesap açıyoruz.
Bunlar;
Birincihesap@gmail.com , ikincihesap@gmail.com olsun.
-
İkinci hesap ile siteye giriş yapılır.
-
Yandaki adrese tıklanır. https://www.idefix.com/hediyekarti ve istenilen bilgiler girilir.
-
Kart tipi: standart
-
Gönderilecek kişi: Sizin adınız soy adınız.
-
Mail adresi: Birincihesap@gmail.com adresi yani diğer hesabımız hangi mail adresi ile kayıtlıysa onun olduğu mail adresini yazıyoruz.
-
Tutar: 100 tl
-
-
Kontrolleri bir daha yapıp SEPETE EKLE diyoruz.
-
Ürün sepete gidiyor ve sepetimi göster diyorsunuz sağ üstten.
-
Sonra orada hediye kartı görünecek. Devam et diyorsunuz. Karşınıza bir ekran gelecek.
-
Sağ alt kısımda kod kısmı var oraya IDF15EP kodunu kayıt ediyorsunuz.
-
İşlemi tamamlayıp kartı satın alıyorsunuz.
-
Sistemden çıkış yapıyorsunuz.
-
Birincihesap@gmail.com olan hesabınıza giriş yapıyorsunuz.
-
Alacağınız kitapları sepete ekliyorsunuz. 115 tl kadar. İsterseniz daha çok alabilirsiniz ama ben iki kerede aldım daha kârlı olması için.
-
Sepetimi göster diyorsunuz yine sağ üstten.
-
Sepetiniz gelince karşınıza hediye paketi seçeneğini işaretleyip. Bir küçük not düşüyorsunuz. (Tercihen yapılabilir. Ben pakete sardıkları ve daha az hasar aldığı için yapıyorum.)
-
Bu işlemden sonra devam et, diyorsunuz.
-
Gelen ekranda sağ köşede yine kodlar bölümü var. Önce IDF15EP kodunu giriyorsunuz. Tanımlıyorsunuz.
-
Kod indirimi yansıyınca bakiye 100 yada 99 küsür civarına inecektir. Kontrol edin.
-
İndirim kodu girdiğiniz yerde “hediye kartı” diye bir bölüm var. Oraya tıklayın.
-
Hediye kartını seçip, kullan diyin.
-
İşlemi tamamlayın. Kredi kartı bilgisi girmeyin.
-
Bitti.
Umarım anlatabildim.
Benim de bir ara öyle oldu. Düzelmişti ama yine olmuş. Sitede genel bir sorun var
Ben de şimdi aradım. Sitede güncelleme var dediler. Peki bu kampanya ne kadar sürecek diye sordum. Hangi kampanya diye sordu müşteri yetkilisi. İdefix 20. yıla özel kampanya dedim. Kampanyanın adı nedir diye sordu bu sefer. 20. yıl kampanyası dedim. Siteye bakayım dedi. Bir kaç tuş sesinden sonra sitede bir tarih yazmıyor siz de siteden takip edin dedi Böyle de ilginç bir diyaloğumuz oldu.
İnanamıyorum ya şaka bu idefix
4 cilt Alfa yayınları Binbir Gece Masallarını sipariş verdim. 2-3-4 hazırlanıyor ama 1. cilt iptal edilmiş. Stokta da var bu kitap üstelik.
Bari 4. cilt iptal olsaydı ne bilim, ilk cilt nedir.
Sitede “Bugüne Özel” yazıyor.
Hediye Kartı kullanmış mıydınız yoksa normal mi almıştınız?
Evet yanda küçük bir yıldız varmış görememişim.
Ama telefondaki yetkilinin de bırakın tarihi kampanyadan bile bihaber olması ilginçti
" Call Center" hizmeti alıyor olabilirler.
Normal indirim kuponuyla almıştım. Herhangi bir başka şey kullanmadım.
Evet o da olabilir.
Bugün bitiyormuş.
Kinyas ve Kayra özel baskıyı düşünmek için son saatler o zaman.
Bir daha bu fiyata bulunmaz.