Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Çek kazandan alınan kodlar birleştirilemiyor maalesef.

2 Beğeni

Qumpara uygulamasından alınan kodlar 5 adete kadar birleştirilebiliyor.

2 Beğeni

Yazarı tarafından geri alınmadığı takdirde bu entry silinecektir (20 Karakter).

2 Beğeni

₺20 hediye çekini 20 liralık bir alışverişte kullanabiliyor muyuz yoksa 100 tl ve üzerine gibi bir kısıtlama var mı ?

2 Beğeni

image

1 Beğeni

Hediye çekleri altlimitsizdir. Ama o uygulamanın verdiği 20-30 TL’lik hediye çekleri sadece fiziki mağazalarda kullanılabiliyor, internette geçerli değil.

2 Beğeni

Internetten alışverişte kullanılabilseydi daha iyi olurdu ama yine de kullanışlı bence, İş bankasının etiket fiyatı düşük klasikleri toplanabilir.

2 Beğeni

Qumpara/Çek Kazan hediye çekleri/indirim kodları bu kampanyada kullanılabiliyormuş.

Kampanyanın geçerli olduğu yayınevleri

4 Beğeni

Kapan alır :slight_smile:

2 Beğeni

50’ye çekmiş fiyatı. Ucuza ilana koyduğunu söylemiş bir arkadaşı :slight_smile:

1 Beğeni

Kitapyurdu Kampanyası

4 Beğeni

Daha güzel bir baskı ile yeniden çıkacak. Bekleyin.

2 Beğeni

Türk Askeri Kültürü. Kitapyurdu bugün için %50 indirimli.
https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=505266

3 Beğeni

4,90 TL… ikisini de okumuştum ve sevmiştim. İlknoktadan sipariş verecekseniz, ikisi de alınabilir

8 Beğeni

Şu anda %50 üzeri gözüküyor çoğu

1 Beğeni

Kırmızı Kedi, Kitapyurdunda 10-15 gündür yüzde 50 ve üzeri indirimli zaten, kitapyurdu neden güne özel bir kampanya gibi yapmış pek anlaşılır değil.

1 Beğeni

2 Beğeni

Hatta o indirim günü %58’lerde olan indirimler 50’ye düşmese iyi :joy:

Bu kitabı aldın mı? İçerik nasıl? Ona göre karar vericem.

1 Beğeni

Yok almadım bu ara eski şiirlere olan İlgim arttı, bugün alfa’dan bir kaç kitap ve ayrıca bir kaç divan daha sipariş verdim.

Fantastik seriler, bilimkurgu, popüler bilim derken temel eserleri kaçırdığımı düşünmeye başladım.

5 Beğeni

Daha ne kadar düşecek merak ettim :smile:

https://urun.n11.com/roman/temeraire-serisi-takim-set-4-kitap-P271709209

3 Beğeni