Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Yorumun için teşekkür ederim. Ben de başlangıç olarak Yaşlı Adam ve Deniz i düşünmüştüm. En yakın zamanda okurum artık.

2 Beğeni

Rica ederim. Ben okuduktan sonra çok etkilenmiş ve bütün kitaplarını okumak istemiştim fakat çeviri sorunundan dolayı öyle kaldı şimdilik. Tehlikeli Yaz kitabına bakayım ben bir de umarım okunabilir seviyededir.

2 Beğeni

Fırsat/Kampanya sayılmaz ama yine de haberiniz olsun.

6 Beğeni

Amazon’un sistemi :slight_smile: Baya sağlıklı çalışıyor Amazon’da.

1 Beğeni

Bence bu hızlı teslimat olaylarını Yurtiçi kargo geliştirse daha iyi olur.
Firma aynı gün kargoya verse bile kargo şirketi paket geldiğinde şubede 2 gün beklettikten sonra anlamı kalmıyor hızlı gönderinin :smiley:

2 Beğeni

Agt ve Kolaygelsin diye iki firmayla çalışıyor Amazon. Yurtiçi gibi firmalar yapamaz daha çok sistemin bunun üstüne olması lazım, kurye firması şeklinde.

1 Beğeni

Tabi kurye sistemi anca İstanbul içinde geçerli olabilecek bir sistem.
İzmir yine kargoya talim :slight_smile:
Ben zaten ilk etapta evime veya işyerime yakın bir Kitapyurdu Teslim Noktasına da razıyım.
İzmirde şu an 2 tane teslim noktası var. Birisi Bornova’da, birisi karşıyaka’da.

2 Beğeni

eganba.com da Maya Kitap % 45 indirimli. Haftanın yayıneviymiş.

2 Beğeni

Evet İstanbul avantajlı o yönden, geçen gün denedim Amazon’un aynı gün teslim sistemini, öğlen aldığım kitabı akşam saatlerinde teslim ettiler.

2 Beğeni

19.90 TL + 1 TL kargo sadece bu kitabı almayı düşünenler için uygun bir seçenek

5 Beğeni

John Verdon 5’li kutu set 50 TL. Son 3 adet satıcı Amazon.

———-

En düşük fiyatı 97.50 TL. Zaten indirimli sayılan fiyata -%50 indirim daha yapmış Amazon :slight_smile:

2 Beğeni

Vay be. Ben indirimlerle falan her birini 15 TL’ye almıştım birkaç ay önce

2 Beğeni

Fotoğraf atmamışlar ama satıcıyla iletişime geçebilirsiniz. @alper @Ufuk Tam sizlik.
https://www.nadirkitap.com/bir-uzay-efsanesi-4-cilt-takim-tek-ciltte-arthur-c-clarke-kitap14071112.html

Edit: Ne ara satıldı?

3 Beğeni

Kqçırdık, fiyat çok iyiymiş, Şans olmuyor bende bu tarz olaylarda. Arkadaşım Ankara’da sahaf şansıma benim aradığım kitaplar ne ona ne onun komşu şahaflara gelmiyor.

1 Beğeni

https://www.nadirkitap.com/bir-uzay-efsanesi-2001-2010-uzay-efsanesi-2-2061-uzay-efsanesi-3-3001-son-efsane-4-kitap-takim-1-baski-arthur-c-clarke-kitap13960541.html

Geçmiş olsun, şans çok önemli gerçekten. Diğeri kadar olmasada bu fiyatta fena değil.
@Ufuk Hocam siz mi aldınız?

4 Beğeni

Mesaj gönderdim satıcıya

2 Beğeni

Gördüğüm en ucuz fiyat, bu kitap için.
@alper Umarım alabilirsiniz.

4 Beğeni

200 iken 220 yapmış. :smiley: :smiley:

3 Beğeni

Forumu izliyordur belki :slight_smile:

@SJack Bu kitabın baskısı olmasa bile okumanın yolları var, özel baskı değil bir şey değil 200 TL vermek çok saçma olur.

5 Beğeni

İsim de hiç yabancı değil hani. :smiley: :smiley: 1 ay önce bu fiyatta bulsaydım direk alırdım. Ama geç kalmış.

2 Beğeni