Yorumun için teşekkür ederim. Ben de başlangıç olarak Yaşlı Adam ve Deniz i düşünmüştüm. En yakın zamanda okurum artık.
Rica ederim. Ben okuduktan sonra çok etkilenmiş ve bütün kitaplarını okumak istemiştim fakat çeviri sorunundan dolayı öyle kaldı şimdilik. Tehlikeli Yaz kitabına bakayım ben bir de umarım okunabilir seviyededir.
Amazon’un sistemi
Baya sağlıklı çalışıyor Amazon’da.
Bence bu hızlı teslimat olaylarını Yurtiçi kargo geliştirse daha iyi olur.
Firma aynı gün kargoya verse bile kargo şirketi paket geldiğinde şubede 2 gün beklettikten sonra anlamı kalmıyor hızlı gönderinin 
Agt ve Kolaygelsin diye iki firmayla çalışıyor Amazon. Yurtiçi gibi firmalar yapamaz daha çok sistemin bunun üstüne olması lazım, kurye firması şeklinde.
Tabi kurye sistemi anca İstanbul içinde geçerli olabilecek bir sistem.
İzmir yine kargoya talim 
Ben zaten ilk etapta evime veya işyerime yakın bir Kitapyurdu Teslim Noktasına da razıyım.
İzmirde şu an 2 tane teslim noktası var. Birisi Bornova’da, birisi karşıyaka’da.
eganba.com da Maya Kitap % 45 indirimli. Haftanın yayıneviymiş.
Evet İstanbul avantajlı o yönden, geçen gün denedim Amazon’un aynı gün teslim sistemini, öğlen aldığım kitabı akşam saatlerinde teslim ettiler.
19.90 TL + 1 TL kargo sadece bu kitabı almayı düşünenler için uygun bir seçenek
John Verdon 5’li kutu set 50 TL. Son 3 adet satıcı Amazon.
———-
En düşük fiyatı 97.50 TL. Zaten indirimli sayılan fiyata -%50 indirim daha yapmış Amazon ![]()
Vay be. Ben indirimlerle falan her birini 15 TL’ye almıştım birkaç ay önce
Fotoğraf atmamışlar ama satıcıyla iletişime geçebilirsiniz. @alper @Ufuk Tam sizlik.
https://www.nadirkitap.com/bir-uzay-efsanesi-4-cilt-takim-tek-ciltte-arthur-c-clarke-kitap14071112.html
Edit: Ne ara satıldı?
Kqçırdık, fiyat çok iyiymiş, Şans olmuyor bende bu tarz olaylarda. Arkadaşım Ankara’da sahaf şansıma benim aradığım kitaplar ne ona ne onun komşu şahaflara gelmiyor.
Geçmiş olsun, şans çok önemli gerçekten. Diğeri kadar olmasada bu fiyatta fena değil.
@Ufuk Hocam siz mi aldınız?
Mesaj gönderdim satıcıya
200 iken 220 yapmış.

Forumu izliyordur belki 
@SJack Bu kitabın baskısı olmasa bile okumanın yolları var, özel baskı değil bir şey değil 200 TL vermek çok saçma olur.
İsim de hiç yabancı değil hani.
1 ay önce bu fiyatta bulsaydım direk alırdım. Ama geç kalmış.