Acaba neler alsam ne kadar para harcasam. Gidecek paralar platin üyelik ve sürekli müşteri indirimi ile birleşiyor sanırım?
Önemli olan indirim değil yeğen,indirime bindirim yapmamaları:)
Fiyatlar o kadar uçuk ki, benim için %50 indirim bile fiyatları alınabilir seviyeye düşürmüyor. DR ve İdefix’de %50 indirim olmasını bekleyeceğim, uzun zamandır sadece kod kullanarak alışveriş yapabiliyorum.
Kitapyurdu yüzde 50 indirim yerine DR -idefix olsaydı avantajlı olurdu.
Bu fiyatlarla %50 + kod kurtarıyor gerçekten. Böyle indirimleri bir site başlayınca sırayla diğerleri de yapıyor, beklenebilir bu yüzden.
Platin üyelik yüzde 10 veriyorsa aynı kapıya çıkar. 150 de 15 zaten yüzde 10 eder.
Platin üyelik her kitaba vermiyor ki… Yüzde 10 a varan bazı kitaplarda indirim var 1 lira 1.5 lira… Dişe dokunur denk gelemedim ben galiba ya da yanlış kullanıyorum platin üyeliğimi
%50 indirim de platin üyeliğin ayrıca indirim vereceğini sanmıyorum.
Ben hepsine sepette veriyor diye biliyordum. Bir zamanlar öyleydi sanki. Uzun zamandır kitapyurdu kullanmıyorum.
Yok ya şöyle oluyo mesela
Kitap liste fiyatı 40 TL
İndirimli fiyat 21.53 TL
Platin’e özel 20.96 TL
Yaşasınnnnnnnnn… Kidega en sevdiğim… (Kitapyurdu’nu unuttu…)
@BiblofilYouTube Ekstra yüzde 10 indirim diyor ama. Platin hesabı olan var mı aranızda?
+enpara 10tl ve 1 kitap hediye kampanyasıyla birleşir.
%50 indirimden sonra ekstra %10 indirim yapıyor. Ama her kitapta değil ne yazık ki. Zaten 10 TL’ye düşen kitaba 1 TL indirim olacak. Önemli olan sepetteki toplam indirim.
@Zack Geçen sefer ki İthaki indiriminde ekstra yapmıştı, gene yaparlar muhtemelen. Başta yapmamış görünüyor gün içinde yansımıştı ekstra indirimler diye hatırlıyorum. Bu yüzden acele etmeyin hemen almakta.
@alper Bir de alışveriş yapmayacakmış gibi yapmıyon mu
Bunun zaman sınırı var mı? Picodi kodları ne kadar sürede deaktif oluyor?
Her ürüne yüzde 10 yaparsa totalde de yüzde 10 inmiş olmaz mı?
@Alladierre Maalesef o dediğinden bende bulunmuyor.
Biraz önce platin üyeliği denedim zaman çarkı kitap başına 2.70 tl ibdirim yaptı.
İndirimli fiyat üzerinden totalde %10 indirim yapmış olur evet.
Ama dediğim gibi etiket fiyatına değil, indirimli fiyata yaptığı için %50 + %10 = %60 indirim hesabı yanlış, %50 + %10 = %55 indirim yapmış oluyor. Aslında gene iyi bir indirim oluyor ama insanlar bir kitapta 1 tl yapıyor diye beğenmeyebiliyor. Totale bakmak lazım derken iyi anlamda demiştim
Bak mesela @birisi43 yazmış 3 zaman çarkı alsan 10 liraya yakın indirim güzel bence
Hiç belirtilmemiş tamamen şansımıza kalmış artık. Bir dönem idefix için kodları vardı picodinin birkaç ay kullanılmıştı ama ne kadar ölçüt olur bilemiyorum.