Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Acaba neler alsam ne kadar para harcasam. Gidecek paralar :smile: platin üyelik ve sürekli müşteri indirimi ile birleşiyor sanırım?

3 Beğeni
5 Beğeni

Önemli olan indirim değil yeğen,indirime bindirim yapmamaları:)

7 Beğeni

Fiyatlar o kadar uçuk ki, benim için %50 indirim bile fiyatları alınabilir seviyeye düşürmüyor. DR ve İdefix’de %50 indirim olmasını bekleyeceğim, uzun zamandır sadece kod kullanarak alışveriş yapabiliyorum.

7 Beğeni

Kitapyurdu yüzde 50 indirim yerine DR -idefix olsaydı avantajlı olurdu.

6 Beğeni

Bu fiyatlarla %50 + kod kurtarıyor gerçekten. Böyle indirimleri bir site başlayınca sırayla diğerleri de yapıyor, beklenebilir bu yüzden.

5 Beğeni

Platin üyelik yüzde 10 veriyorsa aynı kapıya çıkar. 150 de 15 zaten yüzde 10 eder.

2 Beğeni

Platin üyelik her kitaba vermiyor ki… Yüzde 10 a varan bazı kitaplarda indirim var 1 lira 1.5 lira… Dişe dokunur denk gelemedim ben galiba ya da yanlış kullanıyorum platin üyeliğimi :smile:

2 Beğeni

%50 indirim de platin üyeliğin ayrıca indirim vereceğini sanmıyorum.

2 Beğeni

Ben hepsine sepette veriyor diye biliyordum. Bir zamanlar öyleydi sanki. Uzun zamandır kitapyurdu kullanmıyorum.

2 Beğeni

Yok ya şöyle oluyo mesela

Kitap liste fiyatı 40 TL
İndirimli fiyat 21.53 TL
Platin’e özel 20.96 TL

2 Beğeni

image

10 Beğeni

Yaşasınnnnnnnnn… :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Kidega en sevdiğim… (Kitapyurdu’nu unuttu…) :sweat_smile:

@BiblofilYouTube Ekstra yüzde 10 indirim diyor ama. Platin hesabı olan var mı aranızda?

2 Beğeni

+enpara 10tl ve 1 kitap hediye kampanyasıyla birleşir.

5 Beğeni

%50 indirimden sonra ekstra %10 indirim yapıyor. Ama her kitapta değil ne yazık ki. Zaten 10 TL’ye düşen kitaba 1 TL indirim olacak. Önemli olan sepetteki toplam indirim.

@Zack Geçen sefer ki İthaki indiriminde ekstra yapmıştı, gene yaparlar muhtemelen. Başta yapmamış görünüyor gün içinde yansımıştı ekstra indirimler diye hatırlıyorum. Bu yüzden acele etmeyin hemen almakta.

@alper Bir de alışveriş yapmayacakmış gibi yapmıyon mu :joy:

4 Beğeni

Bunun zaman sınırı var mı? Picodi kodları ne kadar sürede deaktif oluyor?

2 Beğeni

Her ürüne yüzde 10 yaparsa totalde de yüzde 10 inmiş olmaz mı?

@Alladierre Maalesef o dediğinden bende bulunmuyor.

2 Beğeni

Biraz önce platin üyeliği denedim zaman çarkı kitap başına 2.70 tl ibdirim yaptı.

1 Beğeni

İndirimli fiyat üzerinden totalde %10 indirim yapmış olur evet.

Ama dediğim gibi etiket fiyatına değil, indirimli fiyata yaptığı için %50 + %10 = %60 indirim hesabı yanlış, %50 + %10 = %55 indirim yapmış oluyor. Aslında gene iyi bir indirim oluyor ama insanlar bir kitapta 1 tl yapıyor diye beğenmeyebiliyor. Totale bakmak lazım derken iyi anlamda demiştim :slight_smile:

Bak mesela @birisi43 yazmış 3 zaman çarkı alsan 10 liraya yakın indirim güzel bence :slight_smile:

3 Beğeni

Hiç belirtilmemiş tamamen şansımıza kalmış artık. Bir dönem idefix için kodları vardı picodinin birkaç ay kullanılmıştı ama ne kadar ölçüt olur bilemiyorum.

2 Beğeni