Satış linki diğer hesapta
Kullanıcı adı bu.
Profile baktıkça hüzünleniyorum valla 3ünden biri kaldı kedi kardeşlerin:(
Satış linki diğer hesapta
Kullanıcı adı bu.
Profile baktıkça hüzünleniyorum valla 3ünden biri kaldı kedi kardeşlerin:(
Az satılması konusu tartışılabilir. Mesela, ben en yüksek satışlarımı son 2 aydır yapıyorum. Doğru kişilere doğru kitaplarla hitap ettiğinde iyi bir karşılık bulabiliyorsun. Tabii, ben harçlığımı çıkarabilmek için kar amaçlı, biraz profesyonelce yaklaşıyorum bu işe. O yüzden durumumuz biraz farklı.
Sizin hesap hangisi? Ben ticaret olarak bakmadığım için bana böyle geldi. Tekrar okumayı düşünmediğim kitapları hem yer açsın hem de yeni kitaplara bütçe oluştursun diye satıyorum.
Ben gizli kalmayı tercih ediyorum, gerçek nickim ortaya çıkmasın şimdi🙂 Ama benden alışveriş yapıp da, Son Aldığınız Kitaplar başlığında paylaşım yapanlar da olmadı değil.
Küçük ipucu verdim sanarken ifşa olacaksınız şimdi! Biz bu forumda neleri ifşa ettik neleri :d
Özelden tahminler geliyor zaten🙂
Zebramo’da bulduğum şu harika ürüne göz atın
Karamazov kardeşler 24 lira ciltli
İlk indirimleri görünce sevindim. Sonra baktım hiç bir indirim doğru düzgün verilen rakamlar değil. Sonra tekrar baktım suçun kendimde olduğunu anladım. Mikroskopla bakmadığım için görememişim ‘‘varan’’ yazıyormuş
Bir de BKM şu siteyi düzeltemedi. Ne doğru düzgün filtreleme seçeneği var ne de var olanlar çalışıyor. İndirime göre sıralasa en azından hangilerine güzel indirim yapmış görebilirdik. @alper hayrına bir el at şu siteye
Mobil uygulamadan kayıt olursan siteye, siteden kayıt olursan da mobile girememek cabası.
Geçen haftada bu indirim vardı.Varan yazısını bende görünce kimse varmasın diye paylaşmamıştım:) Bkm berbat bi site ya indirim konusunda.Hele bir sitesi var insana cinnet geçirtir.
Değişim ve iade süreci de uzun süren bir süreç. Yine de ara ara alışveriş yapıyorum ben, bazı kitaplar en uygun BKM de oluyor.
D&R’da 7 liraya satılan Can Yayınları kitapları hangileri acaba, liste, fotoğraf vs olan var mı arkadaşlar?
Kitaplar zamanla güncellendiği ve bazı kitaplar bazı şubelerde olmadığı için kitap listesi paylaşmıyorlar.
Epey süredir bu dr idefix kodları paylaşılmıyor şu tek seferlik olmayanlar
Şuan yeni kitaplar çok az ve indirim oranları tatmin edici olmadığı için pek paylaşmak istenmiyor galiba.
Haklısınız Hüseyin Bey kidega kampanyasında falan son alışverişleriniz konusu dolardı normalde
Paramız bitti. Şaka bir yana fiyatlar fazla uçtu. 7 tl kampanyası ilaç gibi geldi.