Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Satış linki diğer hesapta

Kullanıcı adı bu.

Profile baktıkça hüzünleniyorum valla 3ünden biri kaldı kedi kardeşlerin:(

3 Beğeni

Az satılması konusu tartışılabilir. Mesela, ben en yüksek satışlarımı son 2 aydır yapıyorum. Doğru kişilere doğru kitaplarla hitap ettiğinde iyi bir karşılık bulabiliyorsun. Tabii, ben harçlığımı çıkarabilmek için kar amaçlı, biraz profesyonelce yaklaşıyorum bu işe. O yüzden durumumuz biraz farklı.

2 Beğeni

Sizin hesap hangisi? Ben ticaret olarak bakmadığım için bana böyle geldi. Tekrar okumayı düşünmediğim kitapları hem yer açsın hem de yeni kitaplara bütçe oluştursun diye satıyorum.

2 Beğeni

Ben gizli kalmayı tercih ediyorum, gerçek nickim ortaya çıkmasın şimdi🙂 Ama benden alışveriş yapıp da, Son Aldığınız Kitaplar başlığında paylaşım yapanlar da olmadı değil.

2 Beğeni

Küçük ipucu verdim sanarken ifşa olacaksınız şimdi! Biz bu forumda neleri ifşa ettik neleri :d

2 Beğeni

Özelden tahminler geliyor zaten🙂

3 Beğeni

KİDEGA

2 Beğeni

Zebramo’da bulduğum şu harika ürüne göz atın :heart:

Karamazov kardeşler 24 lira ciltli

1 Beğeni

BKM

Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(7)

İlk indirimleri görünce sevindim. Sonra baktım hiç bir indirim doğru düzgün verilen rakamlar değil. Sonra tekrar baktım suçun kendimde olduğunu anladım. Mikroskopla bakmadığım için görememişim ‘‘varan’’ yazıyormuş :slight_smile:

Bir de BKM şu siteyi düzeltemedi. Ne doğru düzgün filtreleme seçeneği var ne de var olanlar çalışıyor. İndirime göre sıralasa en azından hangilerine güzel indirim yapmış görebilirdik. @alper hayrına bir el at şu siteye :smile:

10 Beğeni

Mobil uygulamadan kayıt olursan siteye, siteden kayıt olursan da mobile girememek cabası.

2 Beğeni

Geçen haftada bu indirim vardı.Varan yazısını bende görünce kimse varmasın diye paylaşmamıştım:) Bkm berbat bi site ya indirim konusunda.Hele bir sitesi var insana cinnet geçirtir.

3 Beğeni

Değişim ve iade süreci de uzun süren bir süreç. Yine de ara ara alışveriş yapıyorum ben, bazı kitaplar en uygun BKM de oluyor.

2 Beğeni

D&R’da 7 liraya satılan Can Yayınları kitapları hangileri acaba, liste, fotoğraf vs olan var mı arkadaşlar?

1 Beğeni

Kitaplar zamanla güncellendiği ve bazı kitaplar bazı şubelerde olmadığı için kitap listesi paylaşmıyorlar.

2 Beğeni

Kitapyurdu

Yeditepe, Salon ve Tudem yayınları indirimleri alacak kitabı olanlar varsa güzel.

Eganba

2 Beğeni

Epey süredir bu dr idefix kodları paylaşılmıyor şu tek seferlik olmayanlar

1 Beğeni

Şuan yeni kitaplar çok az ve indirim oranları tatmin edici olmadığı için pek paylaşmak istenmiyor galiba.

1 Beğeni

Haklısınız Hüseyin Bey kidega kampanyasında falan son alışverişleriniz konusu dolardı normalde :smile:

2 Beğeni

Paramız bitti. :joy: Şaka bir yana fiyatlar fazla uçtu. 7 tl kampanyası ilaç gibi geldi. :slight_smile:

2 Beğeni
3 Beğeni