Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kitapyurdunda şöyle bir kampanya var.

2 Beğeni

İdefix 50/10 indirim kuponu olan var mı?

1 Beğeni

Dün sabah sipariş etmiştim bu sabah gelince çok şaşırdım. En erken gelen kargom oldu, ayrıca etiket izi hariç sapasağlam geldi.

11 Beğeni

D&R 100-10 İndirim Kodu
1FD8B9E3

2 Beğeni

İlgi alanıma girmediğinden ben almadım, alacaklar için indirimli;

image

2 Beğeni

Hangi sitedendi? (20)

1 Beğeni

Dukakitap diye bir site. İlk defa gördüm ama kapıda ödeme ile sorun yaşamadım.

1 Beğeni

Ben de dün oradan aldım ama iptal edilmiş, herhangi bir açıklama da yok. Sanırım son kitabı sen almışsın.

2 Beğeni

Bana da aynı indirimi verdi. Ama dediğin gibi indirimler pek cazip değil kitap alışverişi yapmak için :confused:

1 Beğeni

İlgilenenler için Kralların Yolu

1 Beğeni

50 liralık hediye kartı 40 liraya geliyor bu şekilde. Hediye kartının süresi de uzun olduğu için indirimlerin güzel olduğu bir dönemde alış-verişe ek kulanılabilir. Fakat bunun için farklı bir hesap daha açman ve hediye çekini kendi kullandığın hesabına tanımlaman gerekiyor.

1 Beğeni

Diğerlerini biliyorum da son dediğinizi bilmiyordum. Ya açıkçası fiyat ve indirimleri açısından idefix ve kitapyurdu bana daha cazip geliyor. Ondan bu indirimi kullanmam büyük ihtimalle :smile:

1 Beğeni

Forumdan isteyen arkadaşlarla paylaşabilirsin. Boşa gitmesin, elbet kullanmak isteyen biri çıkar. :slight_smile:

1 Beğeni

Tabii ki paylaşırım :slight_smile:
D&R 50 TL ve üzeri alışverişler için 10 TL indirim kodu: 52230863 (7 temmuza kadar geçerli)

2 Beğeni

Kod kişiye özel galiba ya da birisi benden önce kullandı. Yine de paylaştığınız için teşekkürler.

1 Beğeni

Kişiye özel olma ihtimali var, bu aklıma gelmemişti.

1 Beğeni

Kişiye özel olabilir doğru :confused:

2 Beğeni

75 lira ve üzerine 10 lira indirimli başka bir kod buldum onda da indirimden sonra 5 lira kargo ücreti ekledi. 82 liralık sepet oluşturdum, indirimden sonra 77 oldu sepet. Yani indirim işime yaramadı ve almaktan vazgeçtim.

1 Beğeni

Hocam 85 yapıp 75’e düşürmeniz gerek.

1 Beğeni

60 liralık alıcaktım normalde, kargo sınırını görmek için 80’e kadar eklemiştim. Kitaplardaki indirim oranları da düşük olduğu için şimdi almamın bir anlamı kalmadı.

3 Beğeni