Merak ettim de kitapyurdu’ndan baktım. İçindekiler kısmında var gözüküyor.(sondan 5.)
Ben hatırlayamamışım o zaman.
Olayı yanlış anladın herkes seri kitap toplamıyor.Karanlık kitaplığa ait olan kitapta zaten tek ciltin içinde mevcut bunun yerine tekil bir kitap hediye edilebilirdi.
Poe kitabı vermek istemişlerdir onların bunun içeriği onda var mı diye takip ettiklerini sanmıyorum.
Kitap firsat/kampanya basligina tum firsatciligimla geldim. Kidega’dan alisveris yapip elinde fazla Nazim cizimi olan varsa ve beni memnun etmek isterse cok buyuk mutlu olurum.
Senin adına üzüldüm abi. Ama yeni alacaklar adına sevindim
Zaten yılda 1 kitaplarını alıyoruz, o da böyle olsun artık
Baktım da ben de Nazım yok ama Orhan Veli, Kafka ve GRRM varmış, bunları gönderebilirim.
Pegasus indirimi bekleyenler için N11 Pegasus mağazasında tüm ürünlerde %50 ve üzerinde indirim var.
Ben de dün sizin mesajınızı görünce hemen sipariş verdim. Kargolamışlar ama 14 tl zarardayız
N11 pegasus alışverişi yapacak olanlar, pegasus %50 ile bugüne özel n11 kuponları birleştirebilirler.
Bitmiş hepsi neredeyse geç kaldım.
Ankara’da oturanlar için iyi bir fırsat, Kızılay Metro altında Kitap Fuarı adında bir mağaza var, orada bulabilirsiniz. %50 standlarında bazen iyi kitaplar oluyor.
Saat 16.00’da açarsan yeni kuponlar gelecek ama dakikalar içinde tükeniyor özellikle 5-10 TL’lik kuponlar saati takip etmen lazım.
Hani çıkmadı kuponlar.Edit:O kadar donma sonucu çıktı ve saniyeler içinde en iyi kuponlar tükendi.Abi bu N11 bombok bir site.