Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Merak ettim de kitapyurdu’ndan baktım. İçindekiler kısmında var gözüküyor.(sondan 5.)

image

4 Beğeni

Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B12

resme tıktık yaparsanız siteye gidersiniz.

1 Beğeni

Ben hatırlayamamışım o zaman.

1 Beğeni

Olayı yanlış anladın herkes seri kitap toplamıyor.Karanlık kitaplığa ait olan kitapta zaten tek ciltin içinde mevcut bunun yerine tekil bir kitap hediye edilebilirdi.

1 Beğeni

Poe kitabı vermek istemişlerdir onların bunun içeriği onda var mı diye takip ettiklerini sanmıyorum.

1 Beğeni

1 Beğeni

Kitap firsat/kampanya basligina tum firsatciligimla geldim. Kidega’dan alisveris yapip elinde fazla Nazim cizimi olan varsa ve beni memnun etmek isterse cok buyuk mutlu olurum. :smirk::smirk::smirk:

2 Beğeni

Pis kapitalistler :slight_smile: Pegasus seni hiç anlamıyorum.

11 Beğeni

Senin adına üzüldüm abi. Ama yeni alacaklar adına sevindim :slight_smile:

2 Beğeni

Zaten yılda 1 kitaplarını alıyoruz, o da böyle olsun artık :slight_smile:

2 Beğeni

Baktım da ben de Nazım yok ama Orhan Veli, Kafka ve GRRM varmış, bunları gönderebilirim.

1 Beğeni

Pegasus indirimi bekleyenler için N11 Pegasus mağazasında tüm ürünlerde %50 ve üzerinde indirim var.

2 Beğeni
1 Beğeni

Ben de dün sizin mesajınızı görünce hemen sipariş verdim. Kargolamışlar ama 14 tl zarardayız :slight_smile:

4 Beğeni

N11 pegasus alışverişi yapacak olanlar, pegasus %50 ile bugüne özel n11 kuponları birleştirebilirler.

1 Beğeni

Bitmiş hepsi neredeyse geç kaldım. :wink:

1 Beğeni

Fiyatı çok iyi.

1 Beğeni

Ankara’da oturanlar için iyi bir fırsat, Kızılay Metro altında Kitap Fuarı adında bir mağaza var, orada bulabilirsiniz. %50 standlarında bazen iyi kitaplar oluyor.

2 Beğeni

Saat 16.00’da açarsan yeni kuponlar gelecek ama dakikalar içinde tükeniyor özellikle 5-10 TL’lik kuponlar saati takip etmen lazım.

2 Beğeni

Hani çıkmadı kuponlar.Edit:O kadar donma sonucu çıktı ve saniyeler içinde en iyi kuponlar tükendi.Abi bu N11 bombok bir site.

2 Beğeni