Setin 10 kitabi kitapyurdun da var.Alacak varsa haberi olsun.

Teşekkürler, kod hâlâ aktif kullanılabiliyor.
Bende de çalıştı kod teşekkür ederim.
Zaman Çarkı 14 kitap 750 tl iletisim kurabilirseniz daha iyi fiyata alabilirsiniz. Güvenilir saticidir kendisi
Kitapyurdu! Kafka’nın kitaplarını neden bu kampanyada satış dışı yaptın? Madem yaptın neden yayınevinin “tüm kitapları” diye yanıltıyorsun?
Çocuk kitapları 1 TL:
Pegasus yayınlarının n11 mağazasında bazı ciltli kitapları 16,99tl.
İdefix 50/10 kodları:
4 rakamlıların hepsi 0095 ile başlıyor. 0 ve D leri karıştırmayın; alttaki 5’li(sondan 3. hariç) hep D.
Bilgilendirme için teşekkür ederim .
İlknokta’nın paketlemesini beğenmiyorum. Kitapların kargoda hasar görme ihtimali çok yüksek. Muhtemelen pas gececeğim.
Son 3 ayda 3. İthaki %50 indirimi geliyor. Bunların sebebi ne olabilir acaba?? Depolar mı boşaltılmak isteniyor, malum bahardan beri çok yoğun matbaa kaynaklı baskı şikayetleri vardı.
Ben İthaki hepsiburada indiriminden baya kitap aldım. Açıkçası kitaplarda baskı sorunu göremedim ama hepsiburada üzerinden ilk defa kitap almıştım ve bir daha bedava verseler almam. Kitapları herhangi bir koruma olmadan kargo poşetine itelemişler resmen. Kitapların hepsi taşıma sürecinden olduğu belli raddede mahvolmuş vaziyette geldi. İade süreçleriyle uğraşmayı sevmediğim için süreci işletmedim ama dediğim gibi yıllardır başka ürünler için kullandığım hepsiburada benim için kitap bağlamında başladığı gibi bitmiş oldu. İlknokta, ben en son sipariş verdiğimde paketlemesinde sorun yoktu. Kitapyurdu indiriminden de onlarca kitap aldım ama bir tanesi hasarlı gelmedi.
İstanbul Penguen Kitabevi’nde Yedikuleli Mansur kitabı 14 liraydı. Kampanya ne zaman biter bilemiyorum.
Hepsiburada kolay iadeden işlem yapın bence. Evinizden gelip teslim alıyor hepsiexpress, en azından İstanbul için iade etmesi kolay.
İthakiye çok fazla zam geldi, satışlar düşmüş olabilir. Eskiden bir bilim kurgu klasiği çıktığında puanlarını, konusunu falan çok kafaya takmadan “Beğenmesem bile destek olurum seri devam eder” diye düşünerek alıyordum kitabı mesela.
Uzun süredir seriden kitap alamadım, ilgimi çekenler için bile yüksek indirimler beklemek durumunda kalıyorum.