Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Geçen yaz daha fazla yayınevi %50 yapmıştı. Özellikle Altın ve Kırmızıkedi. İthaki yine tüm sitelerde bir tur %50 dönmüştü. Zaman Çarkı ve Bilimkurgu klasiklerinin çoğunu iki senedir öyle tamamladım.

7 Beğeni

İthaki %50 indiriminde İlknokta’dan yüklü bir alışveriş yapmayı düşünüyorum. Hiç denk gelmedim ama hediye çeki kupon kodu falan oluyor mu?

1 Beğeni

Hiç ilknokta kodu veya kuponu görmedim.

1 Beğeni

Ben de görmedim ama altta kod girme bölümü olunca şansımı denemek istedim. :smiley:

2 Beğeni

Bir sorum olacaktı, malumunuz yarın İlknokta sitesinde indirim var :slight_smile: Hesabımı oluşturdum, fakat TC Kimlik Numaramı istedi, güvenli bir sitedir değil mi? İyidir yani :smiley:

1 Beğeni

20 karakter 20 karakter

2 Beğeni

Tamamdır, teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

İdefix, D&R falan zorunlu tutmuyor tc numarasını ama boş bıraktığınız zaman faturada 11111111111 olarak basıyorlar. O şekil yapabilirsiniz bence vermek istemiyorsanız. Ki ben öyle yapmayı düşünüyorum yarın sipariş verirken. Ticari adres için vergi/tc no zorunlu fatura kesilmesi için ama bireysel alışverişte hiçbir yere vermedim bu zamana kadar istemediler.

2 Beğeni

Kargo görevlisi kimliği doğrulamak isterse sıkıntı çıkmaz mı?

1 Beğeni

Kargo görevlisinin kimliği doğrulamak gibi bir görevi yok ki. Siz evde olmayın ailenin başka bir üyesi sizin adınıza alabiliyor kargoyu. Ad-soyad birinci kıstas orada, soyadı aynı olan biri alabilir kargonuzu.

Hem zaten yakın zamanda değiştiyse bilemeyeceğim ama şahsa kesili faturada şahıs vergi mükellefi olmadığı için tc kimlik numarası zorunlu değil. Kurum adına kesilenlerde o fatura kullanılacağı için vergi no ya da tc no istiyorlar. Bize de zorunlu olsa ilknoktaya kalmadan daha büyük e-ticaret siteleri istemeye başlardı.

2 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B00ohWGABni/

4 Beğeni

Eğer evde olmazsan ve şubeye gidip almak istersem soruyorlar diye biliyorum. PTT görevlisi her geldiğinde benden TC istiyor :smiley:

1 Beğeni

TC kimlik numaranı vermek zorunda değilsin dostum. Boş geç. Kargo görevlisinin TC kimliğini istemesinin nedeni, ilknokta veya başka bir site ile ilgili değil, sadece kargonun kime teslim edildiğinin tespiti açısından önemli. Siparişi sen versen bile, Kargo görevlisi verdiğin adreste herhangi birine kimlik karşılığı teslim edebilir

2 Beğeni

Yine de sorayım demiştim :slight_smile: teşekkürler

2 Beğeni

İyi yapmışsın. Rica ederim

2 Beğeni

Cümleten hayırlı olsun :slight_smile:

4 Beğeni

Okuoku da Demir druid serisi indirimde.

4 Beğeni

Stoklara düşmüş almak isteyen olursa tek bu sitede var.

3 Beğeni

kitapyurdu.com ile yapıcağınız alışverişlerinizde indirim sağlayabilirim platin hesabım var sizin için sipariş verebilirim

1 Beğeni

Merhaba Görkem,

Yaptığın teklifin belli bir ücret karşılığında olduğunu gördüm. Bizler burada her türlü dayanışmayı ve birbirimize çıkar gözetmeksizin dostça yardım eden bir kitleden oluşuyoruz. Eğer içimizden birisinin platin hesaba ihtiyacı olursa Rıhtım Sakinleri seve seve yardımcı olurlar. Seni bu konuda bilgilendirmek istedim. :slight_smile:

7 Beğeni