Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Nereye yazayım bilemedim. İzmir’de ikamet eden arkadaşlar, İzmir enternasyonel fuarı açılışı sebebi ile fuar içine kitap sokağı kurulmuş. Katılımcı listesi aşağıdaki linkte. Gidebilenler bilgi verirse sevinirim.

5 Beğeni

Kayseri D&R 9.90 Otostopçunun Galaksi Rehberi, Doktor Who Buz çarkı gibi güzel kitaplar var idi.

2 Beğeni

Ben Cohenin 2 kitabını aldım ordan. Yazarı hic bilmiyorum ama dursun okumasam da birilerine hediye ederim diye düşündüm. Kayserideki kitap fuarına gidemeyeceğime cok üzülüyorum. Gecen sene inanilma z indirimli kitwolar almıştım. Bu sene 13 21 ekimde olucak Kayseri’deyseniz mutlaka bi göz atın.

3 Beğeni

Geçen sene Eskişehir de olduğum için gidemedim malesef. -Eskişehirde ki de çok güzeldi tabii- Bu sene gideceğim ama kesin.

1 Beğeni

İndirim oranları hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim ben de. %20-25 bandındaysa internetten söyleriz daha iyi.

1 Beğeni

Bu kitap konusunda hiçbir fikrim yok ama faydalı gibi duruyor.

3 Beğeni

Bildiğim kadarıyla bu kadının filolog olması lazım, tarih alanında akademik bir kariyeri olduğunu hatırlamıyorum. Yine de başlangıç seviyesi için tercih edilebilir ancak belli bir birikimdeyseniz çok da gerek yok buna 75 lira vermeye diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Bildiğim kadarıyla yazar bu seriyi Amerika’da lise öğrencileri için yazmış, derslerine yardımcı olsun diye. Ülkemizde okullarda Dünya Tarihi anlatılmadığı için hiç Dünya Tarihi’ni hiç bilmeyen birisi için iyi bir başlangıç olabilir heralde. Ben bu kitaplarını değilde yazarın Antik Dünya gibi kitaplarını okumayı planladığım için yazarı biraz araştırmıştım.

4 Beğeni

Selam,
Şöyle bir şey gördüm, belki ilginizi çeker:

Modern Klasikler
Türkiye İş Bankası Modern Klasikler Dizisi

9 Beğeni

Okuoku’da %40’tı en son.

2 Beğeni

Ilknokta’da bazı ithaki kitapları baya indirimde. Denk geldikce ekleyeceğim. Her ne kadar ilknokta hayal kırıklığı olsada 5l liraya geldiği icin cok sallamayıp verebilirim siparişi :sweat_smile: bu idefix harici sitelerde niye indirim oranına göre sıralama yok anlamıyorum. El yordamıyla arıyoruz resmen.
Bulduğum diğer kitapları da ekliyorum.

9 Beğeni

Hediye çeki 100 TL Ve üzeri alışverişlerde geçerli.

3 Beğeni

Bu ne kampanyasızlıktır ya.

5 Beğeni

Artık kampanyasızlık benim de canıma tak etmiş bir şekilde gezinirken, bu gidişe bir dur demem gerektiğini biliyordum. Yılmadım, usanmadım. Her yeri alt-üst ettim. “Henüz almadığım ucuz kitap kalmayıncaya dek” diyerek ettiğim yemin bu yolda en büyük yardımcım oldu. Yorulup pes etmeye yaklaştığım anlarda hep onu hatırladım. Sonunda ufak da olsa birkaç teselli buldum. Belki siz de ortak olmak istersiniz;

4 Beğeni

Aşk ve ölümün şarkıları ne barındırıyor tam anlayamadım? 17 yazarın kendi aşk öyküleri mi?

1 Beğeni

Şöyle geçiyor; “Fantastik, bilimkurgu ve aşk edebiyatının en ünlü on yedi yazarı, bu antolojide yepyeni talihsiz aşk öyküleriyle yazdıkları türlerin sınırlarını zorluyor. Kıyamet sonrası Amerika’da zombilerle dolu bir orman, on sekizinci yüzyıl İngiltere’sinin perilerle dolu kırsal arazileri, büyülü krallıklar ve galakside yolculuk eden uzay gemilerini okuyacağınız bu öykülerde, sihir ve kaderin güçlerine karşı çıkmak zorunda kalan âşıklarla tanışacaksınız.”

2 Beğeni

Biraz önce İlknokta’dan gelen maile göre Kabalcı’nın bazı kitaplarında %70 indirim varmış. Kabalcı Kelepir - Yayınevinin kitapları

4 Beğeni

@effect mailden bildirdi.

Kusura bakmayın yapmasam içimde kalırdı. Tam haber tadında olmuş. :joy: Bu arada ilk mesajınızmış, foruma hoşgeldiniz.

3 Beğeni

Siz deyince farkettim öyle olmuş :smiley: teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

İlk mesajdan katkı sağlayan bir üye, sizden beklentimiz yüksek. Şimdi sözü klavyesi başında bekleyen @Xerhias 'a bırakıyorum;

3 Beğeni