Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Öykü derlemesini ben de alacaktım ama BKM’nin ödeme ekranında bir sorun var sanırım. Sadece havale ile ödeme çıkıyor, kredi kartı ile ödeme seçeneği görünmüyor. :confused:

2 Beğeni

Alabilirsiniz umarım en kısa zamanda. :confused:

2 Beğeni

Kitap hakkında bir bilgim yok ancak yeni çıkanlarda çok sık reklamlarını görüyorum. Belki ilgilenen olabilir indirim gece yarısına kadar geçerliymiş.

5 Beğeni

Papara Kitapçı ve Kırtasiye 75/25 kampanyası tam bir saçmalıkmış. fidankitap.com dan aldım. MCC kodu farklı olduğu için kampanyaya katılamadınız dediler. D&R dan alan birisine de iade yapmamışlar. Nerelerde geçerli olduğunu(en azından belli başlı birkaç yer) söylemiyorlar.

1 Beğeni

D&r 200/20 indirim kodu : 2EDDBBDE

1 Beğeni

Ben de hala iade bekliyorum. Nadirden alışveriş yaptım, kitapçı olarak gözüküyor diyorlar sözde bir sorun yok ama hala bekletiyorlar.

2 Beğeni

https://www.bkmkitap.com/ithaki-yayin-grubu-kampanyali-kitaplar?brand=175&ps=3

İthaki’nin birkaç kitabında güzel indirimler var.

6 Beğeni

Bu Bkm kitap ne değişik bir yer :slight_smile: Şöyle ki fiyatlarından kargo ücretinden ve hasarsız olmasından dolayı seviyorum ama ufak tefek açıkları var geçen yine Harry Potter Sihir Tarihi stoklarda gözüktü instagramdan yazdım böyle böyle diye ürün satışta gözüküyorsa satışta dendi yine şansımı deneyim dedim aldım bir de 75 tl üzeri Stefan Zweig kitapları bedavaydı bir de onu seçtim.Bir saat sonra siparişim iptal oldu bekliyordum zaten ama Zweig kitabım kargoya verilmiş oldu :smiley: İptal ettikleri siparişin bedava hediyesini gönderiyorlar.

10 Beğeni

Mağdur ettikleri için göndermişlerdir büyük ihtimalle.

1 Beğeni

Evet bana da benzeri oldu sanatın öyküsü kitabini sipariş ettim 2-3gün sonra stokta yok olarak degistirip iptal etmişler diger kitaplarimi yolladilar

1 Beğeni

Kitapları okuyan arkadaşlar, tavsiye eder misiniz?

com

3 Beğeni

Öncelikle her iki eseri de okudum.
Bıçağın kendisini , şiddetle tavsiye ederim.Bu sene beni en çok etkileyen eserlerden birisiydi,ikinci kitabı burnumda tütüyor :smiling_face_with_three_hearts:
Istrancalı Abdülharis Paşa’da gerilim ve gizemin bizim kültürümüzle birleştiği otantik bir eser.Eserin diline yavaş yavaş alışıyorsunuz sonlarına doğru zaten akıyor.Şans verin derim.
Her iki eseri de rahatlıkla tavsiye ediyorum , tek problem bu indirimin BKM’de olması.Tecrübelerime dayanaraktan, hasarlı kitap - sıkıntılı alışveriş kavramlarını düşününce aklıma direkt İlknokta ve Bkm geliyor.İndirimler iyi olsada kumar oynamaya değmez diye düşünüyorum.

5 Beğeni

Okuma düşüncem vardı, yorumlarınız sonrası her iki kitabı sipariş etmeye karar verdim. Bıçağın Kendisi seri kitapmış, umarım çok beklemeyiz.

Ben aslında 3-5 yıldır BKM’den alışveriş yapıyorum, pek sıkıntı yaşamadım. Forumda BKM ile ilgili paylaşılan deneyimler beni şaşırtmıştı. 2 -3 gün önce Puşkin siparişlerim geldi onlarda da bir sıkıntı yoktu. Yine de forumda BKM ile ilgili yazılanlardan sonra bu tarz büyük indirim yokken alışveriş yapmadan önce bir düşünmek gerek.

2 Beğeni

Kasım ayına kadar seriyi tamamlayacaklarını söylemişlerdi ama her zaman olduğu gibi aksadı yine program.

2 Beğeni

Seri üç kitaptan oluşuyor sanırım.
Kasım değil de yılbaşına kadar biterse yine şanslıyız :slight_smile:

4 Beğeni

İkinci kitap için kapağı bekliyoruz dediler. Eli kulağındadır. Üçüncü de Kasım’a gelebilir yine.

3 Beğeni

Bence farkında değiller Chopin üyeye de aynısı olmuş sistemde sepetin tamamını görmüyorlar sanırım ne gönderilmesi gerekiyorsa hazırlayıp yolluyorlar.

1 Beğeni

Off nerden girdim yine bu konuya :joy: Bıçağın Kendisi’ni almak istiyordum zaten. Istrancalı Abdulharis Paşa ve Teftiş ilgimi çekti. Sepete ekledim, yarın alırım sanırım :grinning: Yine batışlardayız

3 Beğeni

Böyle indirimler dışında bulaşmamak lazım BKM’ye iade değişim konusunda direkt sorun çıkartıyorlar. Müşteri memnuniyeti önemsemeyen bir site sorun yaşamadan anlaşılmıyor da yaşayınca nefret ettiriyorlar :slight_smile:

3 Beğeni

Bıçağın Kendisi’ni daha geçen ay aldım, canım sıkıldı. :smiley: Şe7t4n’ı alıp teselli bulayım bari.

1 Beğeni