Sorun yaşamadan bilemiyor insan, haklısın.
Şansımıza artık,
Ben Kirke yüzde 42, onu da ekleyeyim. Artık bahtımıza ne çıkarsa
Sorun yaşamadan bilemiyor insan, haklısın.
Şansımıza artık,
Ben Kirke yüzde 42, onu da ekleyeyim. Artık bahtımıza ne çıkarsa
Kirke KY’da da %42 indirimde puan x4 avantajıyla ben oradan alacağım bu ay ithakileri. Bugün son gün x4 için BKM’den de %60 üstüne çıkmışlara bakarım.
Altın Kitaplar %50 indirime giriyor mu? King kitaplarını toplamayı düşünüyorum, alsam mı yoksa büyük indirim mi beklesem kararsızım.
Kasım’da Black Friday kampanyasında birçok yayınevi yüzde elli indirime girdi geçen sene. Bu sene de olabilir. @Wind
Bkmden toplu alışveriş yapacaksanız davet etme ile kazanabileceğiniz 100/15 kuponu kullanmayı unutmayın. Ben dün gece o şekilde verdim siparişimi 5 dakikada kupon geldi.
Son 1 yılda 2 defa %50 indirime girdi KY’da. Ama tükeniyor kitaplar, bende topluyorum her ay birer birer eksiliyorlar
black friday’e para biriktirilmelimi sizce? iyi indirim oluyor mu?
Birkaç ay önce yine stoklarda gözüküyordu satın aldım ve sonrasında stoklarda yok deyip siparişi iptal ettiler. Müşteri hizmetlerinden kesin bilgi almadan sipariş vermeyin bence.
Müşteri hizmetleri de emin olmaz bence stoktan teslim olmadığı sürece.Bir de sanırım bu sitenin hatası çünkü yeniden stoklarda diye mail gelmiyor ben tesadüf eseri denk geliyorum mail gelse stok bilgisi giriyorlar ki geliyor.Bazı ürünler stokta yoktu gelince haber ver şeklinde aldım o zaman mail de geldi sorun olmamıştı.Site ara ara buga giriyor artık maili bekleyeceğim bir umut.
Takip eden varsa Stephen King’in tükenen iki kitabı tekrar baskı yapmış sanırım, satışa açılmış.
Ben Kirke D&R da haftanın kitabı olmuş. Nettekiyle aynı fiyata 21 liraya satılıyor. Az önce gördüm bu hafta sonuna kadar devam ediyormuş. Almayı düşünen varsa bilginize
Maşallah maşallah
Bu geç bile sayılır. Bundan önceki yarım saat sürmüştü. Tabi iş yükleri oldukça az onunda etkisi var ama paketleme, bildirim olayları da çok düzgün çalışıyor.
Aynı durum Umarim 7. Witcher çıkınca da yaşanır
Trendyol’da indirim oranı iyi olan(kitap) bir satıcı var mıdır ?