Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Instagram yorumunda okudum ben de bilemedim font kötü yazmış acaba kapağındaki yazıdan mı bahsediyor ki :slight_smile:

1 Beğeni

Canım sıkıldı açıkçası kitapları iade şu bu yaparak eğlenmek istiyorum. Benim gibi düşünüyorsanız siz de alın yoksa hiç uğraşmayın.

2 Beğeni

Ilk 300 diyor! Rıhtım ahalisi olsun o 300 :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Kitabın sırtı beyaz olamasa mıymış acaba?

1 Beğeni

Zaman Çarkı dördüncü kitabının hala yeni baskısının gelmemesi üzüyor. Sırf o yüzden almak istemiyorum. Şuan 4. Kitabı epub olarak okuyorum. Başka çözüm bulamadım. Artık kitap çıkınca alırım.

2 Beğeni

Metis Bilim ve Felsefe koleksiyonundan 20 kitap seçtik. Bu ay %40 indirimde.

https://www.metiskitap.com/sales/campaigns/10020

1 Beğeni

İthaki açıklama yaptı bu yıl sonuna kadar önce 4. sonra 13. kitap ciltli olarak basılacak

3 Beğeni

DR 100₺‘ye 10₺ kod olan var mı arkadaşlar.

1 Beğeni

Sepette anında indirim olması lazım. DR10TL

1 Beğeni

Geçerli değil diyor. Teşekkürler yinede.

2 Beğeni

Idefix kodu var IDE10TL

1 Beğeni

Şu anda zaten sepette otomatikman yüzde 10 indirim olduğu için ek bir indirim olmaz sanırım

1 Beğeni

Sepette indirim yok ama .

1 Beğeni

PICODI10DR şunu buldum.

1 Beğeni

Şu anda indirim var sepette. Benim sepette bekleyen ürünlerim yüzde on indirimli görünüyor. Örneğin Bitmeyen Savaş 20 küsur iken, şu an sepette 18.47 olarak görünüyor. 100 tl’lik sepet oluşturursanız kitapların indirime girdiğini göreceksiniz

1 Beğeni

Olmadı eski kalanlar galiba.

1 Beğeni

Sepet 102 ₺. Sepette indirim 125₺ den başlıyor. Değiştirmişler. En son bir kitap daha ekleyeceğim artık. 60 ₺ ydi sepetim. Kargo bedava olsun, e hadi 10₺ indirim olsun derken sepet yine bir dünya oldu :grin::grin:

2 Beğeni

Hm 125 tl olabilir. Benim sepet de 150 tl. Yüzde on indirim yapmışlar.

1 Beğeni

Yüzde 40 indirim yapmışlar bugüne özel
https://kidega.com/kitap/phlebas-i-hatirla-321700/detay?widget_click=321700

1 Beğeni

Bkm kitap 100 TL üzeri 15 TL çek . Bir alışverişte tek kod kullanılıyor.

2EA40NQFQD

736E88IALO

1 Beğeni