Instagram yorumunda okudum ben de bilemedim font kötü yazmış acaba kapağındaki yazıdan mı bahsediyor ki
Canım sıkıldı açıkçası kitapları iade şu bu yaparak eğlenmek istiyorum. Benim gibi düşünüyorsanız siz de alın yoksa hiç uğraşmayın.
Kitabın sırtı beyaz olamasa mıymış acaba?
Zaman Çarkı dördüncü kitabının hala yeni baskısının gelmemesi üzüyor. Sırf o yüzden almak istemiyorum. Şuan 4. Kitabı epub olarak okuyorum. Başka çözüm bulamadım. Artık kitap çıkınca alırım.
Metis Bilim ve Felsefe koleksiyonundan 20 kitap seçtik. Bu ay %40 indirimde.
İthaki açıklama yaptı bu yıl sonuna kadar önce 4. sonra 13. kitap ciltli olarak basılacak
DR 100₺‘ye 10₺ kod olan var mı arkadaşlar.
Sepette anında indirim olması lazım. DR10TL
Geçerli değil diyor. Teşekkürler yinede.
Idefix kodu var IDE10TL
Şu anda zaten sepette otomatikman yüzde 10 indirim olduğu için ek bir indirim olmaz sanırım
Sepette indirim yok ama .
PICODI10DR şunu buldum.
Şu anda indirim var sepette. Benim sepette bekleyen ürünlerim yüzde on indirimli görünüyor. Örneğin Bitmeyen Savaş 20 küsur iken, şu an sepette 18.47 olarak görünüyor. 100 tl’lik sepet oluşturursanız kitapların indirime girdiğini göreceksiniz
Olmadı eski kalanlar galiba.
Sepet 102 ₺. Sepette indirim 125₺ den başlıyor. Değiştirmişler. En son bir kitap daha ekleyeceğim artık. 60 ₺ ydi sepetim. Kargo bedava olsun, e hadi 10₺ indirim olsun derken sepet yine bir dünya oldu
Hm 125 tl olabilir. Benim sepet de 150 tl. Yüzde on indirim yapmışlar.
Yüzde 40 indirim yapmışlar bugüne özel
https://kidega.com/kitap/phlebas-i-hatirla-321700/detay?widget_click=321700
Bkm kitap 100 TL üzeri 15 TL çek . Bir alışverişte tek kod kullanılıyor.
2EA40NQFQD
736E88IALO