Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kurtulmanın tek çözümü var orayı kullanmamak. Emin olun zaten ilginizi çekecek bir kitap yoktur. Sitesi dışında alışveriş yaparsanız kendileri de bir o kadar sinir bozucular. Siteleri kendilerini yansıtıyor diyebiliriz, arızalı.

5 Beğeni

Çok makul bir açıklama olmuş, teşekkür ederim. Zaten şu aşırı indirimle sattıkları kitaplar dışında kullanmadım hiç. Gelen kitapların da yarısı hasarlı geldi. Sanırım çok büyük indirim olmadıkça yine tercih etmeyeceğim.

2 Beğeni

Önemli not: kampanya yalnızca cuma-cumartesi-pazar günleri geçerlidir.

2 Beğeni

bahsi geçen pazar günü bugün mü?

1 Beğeni

Sanırım öyle bu gece yarısına kadar.

2 Beğeni

Amazonda Yüzüklerin Efendisi tek cilt 70 tl.ye düşmüş.

1 Beğeni

İçinizde hâlâ “Kâtip Bartleby” okumamış olan varsa tavsiye ederim.

4 Beğeni

ilknokta.com daki indirim :slight_smile:

5 Beğeni

Kumsalda ve Yakın eksik bende şu 75 TL işi olmasa alırdım.

4 Beğeni

Kitapyurdu’nun uzun zamandır devam eden Can Yayınlarının şu kampanyasından ben okudum, güzel kitap, al sende oku diyebilecekleriniz var mı?

4 Beğeni

Okumadım ama çok beğenilen iki kitap var. Aslan ve Aslan Asker Şvayk bakabilirsin ki bence sende zaten vardır. Onun dışında bende tavsiye üzerine Kemal Bilbaşar Cevizli Bahçe kitabını almıştım henüz bakma fırsatım olmadı. Son olarak Cemil Kavukçu’nun Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz kitabını okuyup beğenmiştim farklı bir tarzı vardı. O kitap yok ama farklı kitapları var değerlendirebilirsin.

3 Beğeni

1 saat önce yazsaydın :slight_smile: siparişi verdim. 3 kitap ilgimi çekti can kitaplarından onları aldım. Kampanya bitmezse sonraki siparişler de alırım önerilerini.

com

3 Beğeni

Korku severlere ithaki yayınlarından Şe7t4n Bkm’de 19.90 TL. Daha önce Bkm’den yine ithakiden bıçağın kendisi’ni almıştım 15tl’ye kapağı hasarlı geldi. Değiştirdiler ikinci gelenin de bazı sayfalarında metinler silikti artık neyse diyip okudum. Şimdi Bkm-ithaki-düşük fiyat bir arada görünce bir tedirgin olmaya başladım hasarlı kitap diye mi ucuza satıyorlar acaba? Şe7t4an’ı alan ya da Bkm nin indirimli kitaplarında benzer sorunlar yaşayan var mı?

2 Beğeni

Muhtemelen dediğiniz gibi bir durum söz konusu olabilir ben de Bıçağın Kendisi’ni aldım indirimden ve kapağı alt köşeden kıvrılmış şekildeydi. Uğraşmak istemediğim için değişime göndermedim.

2 Beğeni

Tükenmediyse Rachel Kushner’in 2 kitabını da tavsiye ederim.

3 Beğeni

Baktım şimdi her iki kitabın baskısı bitmiş.

2 Beğeni

Bkm den Şe7t4n ve Bıçağın Kendisi’ni almıştım. Bıçağın Kendisi’nde sorun yok gibiydi ama Şe7t4n şöyle geldi.

Değişim talep edince şöyle bir mesaj attılar.

İletmiş olduğunuz görsel birimimizce incelenmiş fakat değişimi gerektiren herhangi bir hasar kaydı gözlemlenmemiştir. Ürünler genel olarak yayın evi yada tedarikçi firmalardan temin edilerek gönderilmektedir bu sebeple benzer görsel rahatsızlıkları hemen hemen her üründe karşılaşılan durumlar kategorisinde değerlendirildiği için değişimi sağlansa dahi istenilen nitelikte gönderim olmayabileceği için değişim işlemi kontroller akabinde uygun bulunamaya bilmektedir. 48 saat içerisinde bu panel üzerinden talep etmeniz halinde iade süreci başlatılabilecektir. Daha sonraki siparişlerinizde hassasiyet gösterilmesi için ilgili birime uyarı yapılmıştır; duruma göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

İade etsem kart indiriminden faydalanamayacağım için istemedim. Bkm’den bir daha alışveriş yapar mıyım bilmiyorum.

3 Beğeni

Yanlış anlamayın ama daha bilmiyorsanız BKM’ye bir şey diyemeyeceğim. Siz ve sizin gibi yaklaşanların (hoşgörülü) tavrı sebebiyle bu firma bu şekilde hareket edebiliyor. Resmen size kabul ettirmeye çalışıyorlar ürünü. Şu size yazılana sizden daha çok sinir oldum sanırım. Kitabın resmen üstü ayrılmış buna kozmetik diyerek istenilen nitelikte ürün gönderemiyorsa neden parayla hizmet alıyoruz ki o zaman. Parayı verince herhangi bir ürünü göndermek mi sadece işleri? Yoksa sizi satış ve satış sonrası olarak komple memnun edebilmek mi? Bir de kanunen verilmiş 14 günlük hakkı hiçe sayıp hala 48 saat diyorlar. Ticaret anlayışları kusurlu adamların.

Bu tamamen benim görüşüm bu şekilde yaklaşan bir firmaya karşılık mesele benim puanım kampanyam olmazdı, bunların benim tarafımdan 1 kuruş kazanmamaları olurdu. Tabi sizin durumunuzu bilmiyorum. Bu arada yanlış anlamayın firmaya son zamanlardaki yaşadığım ve yaşanılanlar yüzünden sinirliyim. Sizin yanlış anlayabileceğiniz bir şey yazmamış olmayı umuyorum.

9 Beğeni

Ötüken’de ilk defa %40 indirim gördüm. Yıl sonu indirimleri geçen seneye göre daha fena geçecek gibi.

2 Beğeni

Bende fiyatı görünce almak istedim. Tabi bkm olunca tereddütlerim vardı. Bu paylaşımınızı görüncr iyiki almamışım dedim kendime. Teşekkürler

2 Beğeni