Ahh ahh aynen, neyse boşver akşam 140 TL şokunu yaşayıp üzüldüğümüze değmezdi 
Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt 70TL
Askerliğiniz nereye çıktı acaba ben çok fazla okuma fırsatı buldum ve elimden geldiğince okudum. Hatta geçenlerde eve bir koli kitap yolladım. Benim bitmesine az kaldı, şimdiden size hayırlı tezkereler.
N11’den kitap alan oldu mu daha önce ? Nasıl kargolama yaptıklarını merak ediyorum. Hepsiburada gibiyse indirime kanıp girişmek istemiyorum hiç.
@Ozgur hayırlı teskereler bu arada.
N11 Pegasus sayfasından almıştım. Pegasus gayet güzel paketliyordu. Diğerlerini bilemem. 
O zaman sorumu güncellemem gerekecek sanırım 
N11 üzerinden İthaki kitapları satın alanlar paketlemeyle alakalı yorum bırakabilir mi ?
Muhtemelen İlknokta deposundan yolluyorlardır kitapları o nedenle ilknokta’daki gibi paketlerler diye düşünüyorum.
Öyleyse usulca uzaklaşıyorum ilknokta ile şansım hiç yaver gitmedi 
Askerde kitap okunabiliyor ama çok sevdiğiniz/değerli kitap götürmeyin… Çünkü genellikle elden ele dolaşıyor kitaplar, değerli olana yazık olmasın… ayrıca o dolaşmalar sebebiyle yarıda da kalabiliyor… dolaşmamasının en güzel yolu yabancı dilde kitap götürmek… Kimse çalmıyor, almıyor
ben 6 ayın sonunda başka bir kısa döneme vermiştim otostopçunun galaksi rehberinin toplu halini
şimdiden kolay gelsin…
Ben en son eylül ayında alışveriş yapmıştım. Sıkıntısız bir şekilde ve kısa sürede teslim edildi. Hatta kendi satış siteleri ilknoktadan daha hızlı gelince şaşırmıştım :d

Birine önerirken hiç düşünüyor musunuz acaba? Başkaları da görür canları çeker diye.

Wardstone yok mu Wardstone? 
Evet, düşünüyorum. İnşallah bir gün Fablehaven gibi zengin bir dünyaya da vakit ve bütçe ayarlar herkes diye umut ediyorum. 
Hayalet derken onu diyorum
ilk kitabı vardı kalanları alacağım.
Sissoylunun ilk 3 cildini büyük boy tamamladım bugün. Çok mutluyum. Yalnız bu kitabın büyük halinde bile yazılar yine ufak, küçük halinde okuyana sabır diliyorum.
@zafer511 Tekirdağ Beşiktepe acemiliğim. Sürgün yeri vs vs herşeyi biliyorum
yapacak birşey yok, keşke 30a gelene kadar beklemeseydim diyorum sadece.
@Doranthir teşekkür ederim 
Bilecikteyim ben yolun düşerse yardımcı olurum 
Bakalım usta birliği belli olsun denk gelirsek mutlaka haber veririm 
Usta birliğin belli olursa yaz orada olan olur belki yardımcı olur, benim bulunduğum şehire düşme ihtimalin çok yüksek bence.
Ben de 3 Kasım’da Burdur yolcusuyum hocam, usta aynı yere düşerse kitap paylaşırız birbirimizle